- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Ma IS-8 nap van. 10-ből 9 csatát nyerek vele és 1600-1700 xp-k röpködnek mindenfelé
-
dfsz34
őstag
Egy játékelméleti feladvány. Sikerült egy csatát döntetlenre mentenem a végén némi bújócskázás után, de mivel semmi értelmes nem jutott eszembe, hogy mit kezdjek az IS-el, ezért inkább parkoltattam a tankot. Elméletileg maradt annyi lőszerem, hogy oldalról, hátulról el tudtam volna kapni, szemből már nem biztos, nagyon pattogós és az arany lőszereimet ellőttem a T29-re korábban.
A kérdés, hol lehetett az IS (aki elvileg nem túl tapasztalt játékos) és mit lehetett / lett volna érdemes még csinálni? Megkérdeztem a játékban az IS játékost, de nem válaszolt úgyhogy jöhetnek az ötletek, érdekelne, ki mit tudna csinálni ebben a helyzetben.
A csata vége az érdekes a játék taktikai részét illetően. Tényleg érdekes kérdés szerintem, hogy mit lehet(ne) ilyen helyzetben tenni. A kamo érték és a látótáv jobb, de lapíthat egy bokorban az IS és egy lövéssel kiszedi a T49-t, csak nagy távolságból van esélye a kicsi T49-nek. Tehát az, hogy rámegyek és kiszedem a nagyobb ROF-al nem működik ebben az esetben, mert igen kicsi az esélye, hogy kibírjam az első lövést vagy esetleg mellé lő az ellen.
-
Clodovicus
csendes tag
Most fejlesztettem ki fullra a VK3002D tankot, utoljára a top motor maradt, gondolkoztam rajta hogy megér-e 17ezer xp befektetést mert csak 20 LE-vel erősebb mint az előtte levő, viszont a tűz valószínűsége 20% helyett csak 15%. Mivel elég gyenge az ágyúja ezért a tipikus med harcmodort kívánja ahová elkél minden plussz lóerő, ezért megvettem rá.
Viszont a poén az volt hogy az új motorral az első csatában kigyulladt míg előtte nem emlékszem hogy égtem volna
Amúgy nem olyan rossz tank mint vártam, bár az igaz hogy a top ágyúja gold nélkül sokszor hatástalan, de összességében kezdem megkedvelni.
Info: 2960 sebzésre és 900 spotra csak 1 osztályt adott -
Jolet
őstag
AT15-re milyen felszerelés javallott?
periszkóp az már van -
ddt500hu
veterán
válasz
v!ct0y #63492 üzenetére
Ez már csak így megy. 50 100-al éppen most történt. KV3 félig háttal áll, már sebezve van elkezdek beletárazni. 3 lövés átmegy marad 275 hp-ja, 4-ik lövés sebez 257-et, 5-ik pattan, 6-ik láncolja. Utána M4A3E8 első lövés mellé mozgásból, aztán két találat, a 3-ik csak láncolja és kilőttek.
-
v!ct0y
veterán
Most lőttem is8 al egy jgpze100 ba egy 330 as sebzést. Ugyanis ennyi a legalacsonyabb sebzése ennek a szarnak.
Maradt 5hp ja... Lényeg, hogy ez a csata se volt előre lezsírozva. -
ddt500hu
veterán
Ez lett volna a poén.
-
vhw
addikt
válasz
Angel1981 #63471 üzenetére
"...megszokták az emberek."
Nem értem, mégis mit gondoltok milyen változás fog történni a T10 német meddel? Kevesebb lesz valamivel ha eltűnik a neve végéről az "M"? De minden bizonnyal ugyanazok a modulok, külső megjelenés és játékélmény marad?
ng0ofy: A BIA hogy dob többet rajta 3 embernél?
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
#40993792 #63481 üzenetére
Tapasztalatom szerint, akik komolyan es hosszutavon gobdoljak a traktort hasznaljak, mert nagyobb a latotav es 3 legeny van benne, tehat a BiA tobbet dob rajta. Kicsit igaz, hogy lassabb, igy okosabban kell vele menni. Na vissza is rakom a garazsba
Skill: miert rmlekszem arra, hogy max 5 skilljuk lehet?
-
benvolio
őstag
Néha a csata után rászoktam nézni egy-két csatázó adatlapjára. Érdekes ennek a parancsnok helyettes úrnak a kedvenc tankja: [link]
-
scyllarus
veterán
válasz
Kakumix #63469 üzenetére
Most húzom az M5-öt... Egy nagyon jó kis tank, gyakorlatilag ágyú nélkül. Az "ágyúja" lassan céloz, átütése nincs és még pontatlan is. Egy élmény komolyan, bárminek a hátába tudok kerülni, de pattogok egy T5-ös fenekéről is. Páncélja nincs, tehát az első lövés után (ami egyébként, ha be is talál, alig sebez a legnagyobb penes izével) azonnal spuri, mert bármi átlő. Azzal is vannak olyan sorozataim, hogy 10 lepattanó lövés...
-
Zolee_70
senior tag
7/7 vereség, én abbahagytam mára, amikor T34 HT-val lőttem 4200-at, 5 kill és buktuk.
-
LobiDrg
aktív tag
Katasztrófa ez a hétvége.Leültem játszani egy fárasztó hét után de csak jobban felbosszantottam magam.A kedves 13 75-el száguldozó csapattárs lerammoltatja magát velem és reportolni akar és még hasonló finomságok.Nem szokásom rinyálni de ez már tényleg sok
Egyébként mi ez a nagy Borsig őrület ? Mostanában rengeteget látok.
-
Angel1981
veterán
Lehet, de mint írtam, az 50M már több mint két éve bent van, megszokták az emberek.
Most ezt megpiszkálni egy majdnem ugyanolyan kamutank miatt, hát.....Ahogy elnézem, a WG az utóbbi időkben egyre jobban rászokott a T10-es vasak buherálására (ami inkább nerfelést jelent), ami nem biztos, hogy hosszú távra vetítve bölcs lépés, mert az emberek nagy része miattuk vág bele egy ágba, illetve magába a játékba, ezért költ rá pénzt (T8 felett már gyakorlatilag kikerülhetetlen, hogy költsön rá, hacsak nem unicum, és nem ér rá napi 6-8 órában nyomni), és erre azzal szembesül, hogy mire odaért a hőn áhított, 4-6-8 hónappal ezelőtt kiszemelt tankjához, nem azt kapja, amire anno "begerjedt"....
Tudom, hogy EULA, meg minden, de ha nagyon sarkítok, akkor a fogyasztóvédelmi törvények szerint ez kimeríti a "minőségi kifogás"-t, amiért pénzt adnak vissza az áruházak!
-
Kakumix
senior tag
válasz
KaLeun #63464 üzenetére
Light tank ~24másodperces újratöltéssel? 4 másodperces szűküléssel és 0,6-os pontatlansággal? Odaszaladsz közvetlenül a KV1-S mögé és ha nem várod meg a 4mp-et el sem találja. Hatalmas élvezet lehet vele a játék... Mint a B1-gyel, azzal sem a sebzésre kellett menni, hanem hogy egy meccsen hányszor tudsz meglőni egy bármilyen tankot, hogy az ne sérüljön, mert néha az RNG beadta a lövést és nem pattant le.
-
-
Bingisz
addikt
T49 ligt tank LOL
Megjött a hózentrógerek igazi ellenfele. -
vhw
addikt
válasz
#63761920 #63457 üzenetére
Nekem egy G3220 és egy már igencsak öregedő 5670 mellett így van belőve:
40-60 fps, olykor belenyal a 30-ba, ez alá nem igen megy, felbontás: 1280x1024.
Inkább a videókártya fogja vissza az élvezeteket.Ha csak az a cél, hogy olcsón tisztességesen menjen (amennyire a fenti beállítások megfelelnek az igényeidnek), akkor elég neki egy ilyen pentium. (vagy a fenti típushoz képest hasonlíthatod más procik egy magos teljesítményét, kereső kidobja, aztán pénztárca szerint erősebbek/olcsóbbak közül lehet válogatni.)
-
slett27
addikt
Ez valami hihetetlen ötletgazdag hétvége. Sok sok szerszámos ládát lehet "nyerni". Mert szerszámból sosem elég. 2x tapasztalat nem rossz...
Hmmm.... nem tetszik nekem ? Nem is...egyre kevesebbet játszok vele.
-
törölt tag
Sziasztok a többszálas processzor támogatás mikor várható?
-
KaLeun
senior tag
Talán 2-3 hónapja a t6 lightokat nem számítva (T21 és 59-16) a T28 az első valami amivel képtelen vagyok nyerni. Mivel minden t8 átlővi még az UFP-t, a mai napon suicide módban van az első +wr-em (egyelőre).
-
ddt500hu
veterán
Röhej bazmeg. A Löwe 2 napja prémiummal!! csak a pénzt viszi!!
10 csata óta nem tudom leduplázni. JPZE100-al farmolok!!!!
-
törölt tag
válasz
bandiras2 #63440 üzenetére
Hát nem tudom, nekem bejön
kb 4k meccs kellett ahhoz, hogy rájöjjek, az én stílusom a TD vonal.
Valahol mindig is sejtettem, csak nem került elő. Heavy-re gyúrtam, ahogy mindenki más, ugyanakkor élveztem, ha pontozással, messziről tudok győzelmet aratni, ez a Needforspeed stílus, meg ide-oda tekergés nem ment valahogy.
Aztán a minap egy Tiger II.-vel voltam, T10-esekkel együtt, tehát elég hátul. Szokás szerint az elején legyengítettek. No, gondoltam, még élek, akkor hátulról fedezgetem a csapattársaimat, most minek rohanjak ki 1/4 élettel, szarrá gyalázva a T10-es csövek elé.
Erre az egyik T csapattárs letékázott, mondván mit kempelek.
Most erre nem térnék ki, hogy miket mondtam, meg gondoltam akkor.Egyébként lila volt a szentem.
Mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy újra elővettem a rég abbahagyott TD vonalat, és láss csodát, ment a dolog
Oké, nem vagyok egy Diegho (tényleg, játszik még a pali?) de az eddigi eredményeimhez képest kifejezetten felüdülés egy ilyen statot nézni.
A Masterym a 3. vagy 4. körön lett meg, és szinte mindig jön egy egy kiváló sofőr jelvény, vagy egyéb medál.
Ha viszont azt mondod, hogy a felsőbb tierekben még jobb lesz, akkor az jó, mert nekem már ez is király.
Na megyek egy kört, kipróbálom a 75 L70-et, mert a 88as volt fent. Mondjuk nekem nem volt vele bajom, de persze relatív, amíg nem tudom, milyen a másik.
De anyagi szempontból nem nagyon érdekel, hogy melyik lőszer a drága, nem gazdasági háborút vívokMeg van prémem is.
-
bandiras2
senior tag
válasz
#48613632 #63439 üzenetére
JagdPanzert rühelltem, a hosszú 75 L70-nel használd, a 88milis rövid löveg az hulladék. Jagdpanther jobb lesz, azon a hosszú88 a leginkább költséghatékony, mert negyedannyi a lőszer bele mint a 105-be, gyorsabban tölt, és pontosabb is. Ezzel még mostanság is bőszen megyek, a jgpanzert eladtam a ge**be amint megvolt a jgpanther.
-
törölt tag
válasz
Chris0321 #63438 üzenetére
Mindig továbbviszem, és arannyal fizetek
Akkor a javítás az működik akkor is, ha nem minden tagnak van meg a legénységből?szerk: csak közben játékban voltam. Szóval továbbviszem, és arannyal 100%-ra húzom, hogy ne vesszen el semmi. Van spare legénységerm is, de kevesebb skillel.
-
Chris0321
veterán
válasz
#48613632 #63437 üzenetére
Attól is függ továbbviszed-e a legénységet a következő tankra. Ha igen akkor nem olyan fontos szerintem az álca mert nagyobb tierben már nem sokat jelent és van fontosabb amit lehet helyette rakni. Ha átrendezed a parancsnoknak adj 6. érzéket majd a következő javítás legyen, a többi legénységi tagnak alapból javítást a másodiknak pedig egyedit.
-
törölt tag
Sziasztok
T6 jagdpanzer IV-emen szeretnék skillt átcsoportosítani, de nem igazán tudom, melyik lenne a legjobb választás.
Jelenleg 1 van kifejlesztve, a következő pedig 90 körüli százalékban.
A javítás van kifejlesztve a személyzet összes tagjának.
Ti átrendeznétek?m Ha igen, akkor hogyan?
Gondolom az álca fontosabb lenne?Esetleg 3. szem?szerk:
Bocsánat, 6. érzéket akartam -
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral #63434 üzenetére
"E4 helyett bekerülhetett volna"
Erre gondoltam én is. Így le tudnának cserélni még egy ~fake tankot. -
vhw
addikt
válasz
Angel1981 #63432 üzenetére
Hát nem kevésbbé meghatározó eleme, mint egy 50M...
De fentebb sem azt vitattam, hogy ez mennyire jó ötlet, mennyire szükséges - csupán arról írtam, hogy nem a jelenlegi E50 kerül fel módosítások nélkül T10be; mindenbizonnyal elérhető opciók lesznek a jelenlegi 10es tank által képviselt paraméterek; hátsó sebváltó, jobb lóerő/t, ágyú stb... (ugye ez merült fel legsúlyosabb sérelemként).
r1E3S3E7T: nem a hátsó váltós E50 gondolata kamu. Nem az a probléma, hogy lesz-e 50M, hanem az általa képviselt játékbeli paraméterek, az általa nyújtott játékélmény megmarad-e - ez pedig elég valószínű.
-
Chris0321
veterán
A World of Tanks Magyar Portál nemrég rakta ki a Facebook oldalára, hogy nem megerősített információ szerint 30.-án jön a 9.2.
-
Bébá
tag
Sziasztok.
Érdeklödnék hogy a KV-4-re érdemes-e kifejleszteni a nagyobb motort? Vagy számottevö külömbségre ne számitsak? -
Steven88
tag
Sziasztok
Szerintetek érdemes T-54-en a D-10t2c-t használni? Az a -18 páncélátütés a másikhoz képest nagyon észrevehető vagy inkább semmi? Tudom a legjobb az lenne ha kipróbálnám de most kredit szűkében vagyokés nem akarom feleslegesen megvenni. Természetesen a D-54 az már megvan, csak ennek jobb lenne a töltés ideje mindenben.
Másik kérdésem az lenne szerintetek melyik a leghasználhatóbb T8-as med? Tudom kinek mi, de egy átlag népszerűségre lennék kíváncsi.
-
fradi81
veterán
nálatok sem megy itt a link beillesztés?
-
Bad Pritt
félisten
-
Kotomicuki
senior tag
Régebben kérdezte vki, hogy a 4600-os intel grafikus egységen hogyan is fut a wot?!
Nos, egy i5-4690-en (minden engedélyezve neki), mellette 16 GB, 1600/CL9-es RAM-mal és 1360x768-as felbontáson, 30-50-es ping mellett:
- dx 9.0, full minimum, maximum látótávval: 60-120 FpS
- fejlesztett grafika, minimum/ajánlott beállítások, maximum látótáv: 40-50 FpS -
vhw
addikt
válasz
Bingisz #63407 üzenetére
Anno mitől is voltak hangosak a fórumok? Mintha egyenesen a nagy főnöktől jött volna a határozat, hogy a WoT-ban márpedig nem lesz Leopard tank, történjen bármi...
Évekkel ezelőtt egy T58 még túl OP-nak számított. Ma már egy WT E100 bekerülhet a játékba... majdcsaknem hasonló képességekkel...
A béta idején el sem tudtuk képzelni, hogy valaha majd kredites lesz az akkor még gold ammo...
Változnak az idők... a szempontok, a hangsúlyok, a lehetőségek
Itt meg csak annyiról van szó, hogy becsúszik-e egy új típus, és másik kettő (egyébként azonos) egybeolvad-e.
Szinte jelentéktelen más nagyobb kaliberű változásokhoz képest. -
Bingisz
addikt
válasz
joergie #63408 üzenetére
A tank változtatások persze, hogy azért vannak, hogy kihúzzák őket. A briteket is azért cserélik, mert nem annyira jók, és nem játszanak velük. Most cserélnek, jók lesznek, és lesz mit kihúzni.
A játékmódok közül a Teambattle és a Stronkhold jók, a Historical battlet, meg fel kell tölteni NPC-vel, hogy mindenki mehessen a kis tigrisével.
A mapokat meg mostanában jó irányban változtatják, kivétel Severogorvsk (vagy mi). -
Bingisz
addikt
Ha anno nem találtak más megoldást a fantáziatankon kívül, akkor most honnan találnának?
Szerintem most ilyen vegyük ki a fantázia tankokat hullám megy végig a fejlesztőkön, leginkább a HD modellek miatt szvsz., de se az E-50M-et, se a Waffen E-100-at nem fogják lecserélni. -
vhw
addikt
Arra senki nem gondolt, hogy az E50M egy kvázi fantázia tank, amire azért volt szükség, hogy legyen T10 med az ág végén?
Számos alkalommal elhangzott, hogy elképzelhető bizonyos tankok esetében egy fejleszthető hull modul megjelenése. És mivel az 50M csak egy mondvacsinált tank, hátrahelyezett sebességváltó modullal... Így talán nem olyan légből kapott képtelenség, hogy egyszerűen egybeolvad a két típus.(-> higgadtság, mindjárt nem kell fogadkozni, fenyegetőzni, meg anyázni)
-
superfly2
tag
Újabb jó kör a Conqueror-val
Végre ezzel is van Radley-Walters medálom
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Politika
- Linux kezdőknek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Motoros topic
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest