Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz Scheffer #2296 üzenetére

    Gratula az eredményeitekhez!

    Egy felvetés:

    Ha a videók célja a magyar community kíváncsiságának kielégítése, akkor nem e hatékonyabb egy szöveget, képet, esetleg animációt és videót tartalmazó guide? Ami a videókhoz képest átfogóbb, áttekinthetőbb, visszakereshetőbb, javíthatóbb.

    A játék kb ezen témakörökre bontható:
    1. Egyes tankok bemutatása. Van ~250-300, egyre több és időnként változnak. Legjobb kieg, modul és legénység skill. Tank gyengéje, erőssége, megfelelő használata.
    2. Térképek bemutatása, ~34, néha eltűnnek, néha újak jönnek, néha megváltoznak.
    3. Játékmechanika. Wikin jórészt le van írva.
    4. Általános érvényű taktika a csatákban, térképtől, járműtől, játékmódtól függetlenül.
    5. Garázsban és azonkívüli teendők. Pl aranyvásárlás, aranyfelhasználás, fejlesztési ág kiválasztása, free xp felhasználás, stb. És egyáltalán a garázs használata.

    Tehát lenne munkája aki az egész WOT birodalmat be akarná mutatni. Ha kevesebb, de a leglényegesebb tartalmat akarnám összehozni, akkor kezdetben a 4-es ponton indulnék el.

    Való igaz, a taktika, a helyezkedés és egyéb manőverek nem teljesen elválaszthatók az egyes térképtől és járműtől. De rengeteg elem általános érvényű és mondhatni örök. Megfelelő ismeretek és egy kis önálló gondolkodás birtokában a játékos el tudná dönteni, hogy az adott szituációban használható e az adott elem vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák