Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Én ezt csináltam:
Tankok:
1 szint: mindenkinek javítás, parancsnoknak 6th sense (ez a legfontosabb, már többször megmentette az életemet,), illetve kuplungégetés a sofőrnek, mert a minél gyorsabb manőverezés szintén életet menthet, szűk helyeken még fontosabb
2: elitalakulat (ez gyorsít sok mindent, javítást, de a legfontosabb a töltésidőt is)
3: parancsnoknak és sofőrnek javítás, többieknek álcázás
4: parancsnoknak és sofőrnek álca, többieknek bármi mást, de ne perket, mert azt már soha nem fogja kifejleszteniTD:
annyi különbség, hogy nem kell a kuplungégetés az első szinten, esetleg csak. mint 4. képesség, mert ha TD-vel kell manőverezni szorult helyzetben, akkor már úgyis mindegy, nem segít és helyette egyből mehet a javítás nekiAzt is figyelembe kell venni, hogy egyre tovább tart kifejleszteni ezeket a második szinttől már. Én azért raktam a BIA-t a másodiknak, mert az perk és mindenkinek meg kell legyen 100% szinten, ami sok idő lehet, de addig is már működik a legfontosabb, a hatodik érzék, meg a javítás és a tankoknál a kuplungégetés segít a csatákban ezalatt az idő alatt is
-
nemeth989
senior tag
válasz
GrooveHero #2693 üzenetére
mindenem van, leight-heavy-med is, de a TDket szeretem a legjobban
Tortoise nagyon kellene már -
Tenken
őstag
Egy 660-as kuponom nekem is van felesben, ha valakit érdekel pü-ben megkereshet.
-
nemeth989
senior tag
Ilyenkor gondolkozom el, folytassam én ezt a játékot? [link]
-
törölt tag
Nem tudom hányadszor lövik ki pár órán belül a T-25-ösömet a saját tüzéreink, de ideje azzal kezdeni a játszmát, hogy kinyírom őket. Már jobban félek tőlük, mint az ellenféltől...
-
Bingisz
addikt
Most már van hivatalos replay feltöltő hely is:
És ha jól látom ezzel meg is lehet nézni a csata utáni eredményeket, mint a játékban
-
válasz
Balesz1899 #2682 üzenetére
Tudom, de a worldoftanks oldalon meg ez. Es ugye nem mindegy, hogy most akkor kiszorjam gyorsan olcson, vagy megtartsam oket...
"Be sure to visit NVIDIA's GeForce website to find the best places to pick up these excellent video cards. And you better hurry! The promotional codes will expire on April 30th, 2013."
-
nyunyu
félisten
Kerdes, mire akarod a kesobbiekben hasznalni ezt a legenyseget.
Altalaban elso skillnek a javitast szoktuk ajanlani, hogy addig is legyen valami haszna, amig el nem eri a 100%-ot, aztan reset utan BIA (elit alakulat)+tetszoleges.
En elso skillnek a BIAt tettem, ez nagyobb tankoknal elegge fail lenne, de T18 mar a 75% legenyseggel is annyira ubertap a par csatas kezdok kozott, hogy siman bevallaltam, hogy par szaz csata idejere nem nyujt semmi pluszt a legenyseg, hanem "csak" 100%-os. (ha mindenkinek 100% a BIA, akkor lesz 100+5%)
Ennyire low tierben nem elet-halal kerdese, hogy hany masodperc alatt teszed vissza a lanctalpat.
Ha meg kilonek, nagy ugy, nem kerul faj sulyos ezrekbe a javitas, mint T8-9-10 kornyeken.*: Ingyen skill resetnel bukod az addig gyujtott XP 20%-at, 20k creditert "csak" 10%-ot, 200 aranyert nullat
Fullos elso skill az ~220k XP, masodik skill ~440k XP
Tehat ha mar a masodik skilled is 100%-on van, es ugy resetelsz creditert, akkor ujra ossze kell gyujtened 66k XPt, hogy az ujonnan valasztott masodik skill ismet 100% legyen. -
ng0ofy
KORREKTOR
Azon gondolkodtam, hogy nem is nehéz megírni a függvényt, amivel ha sima lőszerrel lövök valakit mindig maradjon 1-12 életpontja, hogy más lelőhesse vagy ő engem. Nem mellesleg kiváló pszichológia a dolog ahhoz, hogy rávegyenek, prém. lőszer vásárlásra, persze nem veszek
-
nihill
őstag
Lövész-nek mit adjak képességnek T18-ban? Első alkalom hogy képességet oszthatok és nem akarok hülyeséget.
-
kerdes: valaki tudja tutibiztosra, hogy mikor jarnak le az nvidias wot kodok? mert az rohej, hogy apr30 volt irva vaahol a wot oldalan, az ugyanott levo linkre kattintva pedig aug1...es meg van par kodom talonban, ami akar nemvicces is lehet. koszi!
szerk:letezik vmi support ami akar orakon belul is valaszol?
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #2604 üzenetére
T8-T9-T10es tankok lesznek akciózva holnaptól....jól olvasom, értelmezem?
vagyis teljes hónapban
Honap elso feleben csak az IS-3, IS-8, IS-7 akcios.
-
Fel
addikt
válasz
#35692544 #2668 üzenetére
Ide mehetnek a replay-k:
MyWotReplays
WoT-ReplaysKorábban a mywotreplays-t használtam, de az utóbbi időben hajlamos fenemód belassulni (boldog-boldogtalan feltesz mindenféle egy-két lövéses vackot, így kicsit túlterhelt..). A másikat nem hasznaltám még, így arról nincs tapasztalat.
-
Tenken
őstag
válasz
homeless09 #2670 üzenetére
Jó, mert a hosszó 88-as T8-ban is megteszi és mivel pontos, így nem annyira fájó az sem, hogy vékony az alap torony előről is.
-
homeless09
őstag
Na már "csak" 25ezer XP a Tiger 2-ig.
Stock közeli állapotban mennyire jó a többi stock tankhoz képest?
-
dfsz34
őstag
Nagyon jó, jöhet az IS3...
A WG-s srácok elég jól megérzik, hogy hol tartok a fejlődésben
Érdekes, mintha valaki írta volna, hogy tier X még soha nem volt jóárasítva, de most majd 2 milla kreditet meg tud takarítani, akinek IS7 kell. Mondjuk az IS3-on is lehet fogni 750e-t, az sem kevés.
Kár, hogy nincs valami terv vagy logika az akciókban, mert ha ezt tudom, akkor korábban rágyúrtam volna jobban az IS vonalra
-
törölt tag
videót (replayt) hogy lehet felrakni?
-
zoszt
tag
Nekem pont nem jó, ezért felajánlom másoknak: [Special: Big and Heavy]
From Wednesday 1st May 07:10 until Wednesday 15th May 07:00 CEST (GMT+2), this first edition of the Big and Heavy special will give you:
30% discount and 30% increased credits on the following Soviet heavy tanks:
Tier VIII IS-3
Tier IX IS-8
Tier X IS-7 -
jahrn
senior tag
Szimplan csak annyit kellett volna mondania h vizsgaljak az ugyet, es ha kijozanodott a WG kozponti iroda akkor majd dolgoznak rajta.
A Youtube videok alapjan elegge egyertelmuen jol mukodik a mod, persze a szovjet-elvtarsak szokasa h maszkirovka ezerrel...(#2665) zoszt IS-8 miatt jo a cucc, de azt mar ketlem h megvennem az IS-7et. Ettol fuggetlenul jo otlet volt WG-tol ilyen jellegu special, remeljuk lessz folytatasa (es nem csak hvy tankoknak)
-
Csabi04
tag
Nem dobna valaki egy linket, arról a módról, hogy írja a jelentés első lapján a spotolt sebzést és a sebzést is.
-
Angel1981
veterán
válasz
SoulReaver #2655 üzenetére
Azta!
Ammo rack volt? Vagy azt nem számolja külön?
Nekem a rekordom 1127, Super Pershinggel IS-8 ellen.
Közvetlen közelről oldalba kaptam egy kicsit magasabbról, de nem tudom, hogy jött össze, hacsak nem ammo rack volt az is. -
jahrn
senior tag
válasz
HungAryan #2659 üzenetére
Azert tartom elkepzelhetonek, mert talan igy akarjak elejet venni h esetleges connection gebasz miatt ne lass meg egy ellenfelet. Mondjuk egy IT guru kellene h o hogy latja a dolgot, de egyertelmu h ebben a jatekban (a tobbi MMO-val szemben) a spotting letfontossagu.
Azzal h az osszes kliens folyamatosan rendelkezik minden mozgas/etc adattal esetleg le lehet venni a kozponti szerverrol nemi terhet.Pick your poison....
-
jahrn
senior tag
válasz
HungAryan #2657 üzenetére
Ne minimap cheat-et keress. Ha megnezed a modrol keszult videot akkor egyertelmu h a fokepernyon lathatoak az ellenfelek spotolas nelkul.
Tuti h az orosz forumon olvastam rola (via Google.Translate, sajna az orosz tudasom elegge megkopott), megpedig SerB irta h a mod letezik de nem mukodik. Ra 1-2 napra pedig mar azt h dolgoznak az elharitasan. Egyertelmu h el akarjak maszatolni a dolgot, nem tesz jot e beveteleknek... -
RAiN91
őstag
M103 közepes és nagy lövegébe mennyibe kerül egy ap töltet?
És T32-hez képest mennyivel minuszosabbak a körök? -
munnergep
senior tag
Lag peak (999 ms ping) minden menetben az utolsó 3-4 ezer xp farmolásnál mennyire jellemző másnál? Se letöltés, se egyéb progi nem futkos a háttérben. CSAK és kizárólag az utolsó pár ezer xp alatt fordul elő illetve ha megvan a topgun és jönne a radley. Kizárt, hogy a wg ilyet figyelne, tehát valami bug vagy nemtom mi lehet.
-
kirjak
aktív tag
Van olyan tier 8 as prémium tank ami stabilabb átütéssel rendelkezik mint T26E4 viszont legalább olyan jól bírja a lövéseket?
IS-6 katasztrofálisan papír tapasztalataim szerint testbefordítással is azt ne javallja senki.
Kreditfarmolásra vettem a T26E4-et viszont még nem sikerült összebarátkoznunk igazán, ezért a kérdés...
Köszi a tapasztalatokat előre is! -
Napfénysüti
nagyúr
Imádom:
Victory!
Map: Abbey
Date: 2013. április 30. 16:30:24
Vehicle: T-44
Exp: 4 008 (x2) + Credits: 56 464
Achievements: : Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Prémes volt 4008+1064 dmg 3 killel. Ez egy gyilkos gép. És a T-54-et többen dícsérik talán mint az elődjét. Hát hogy ne várnám őt?
De azt hiszem a T-44-et megtartom, megérdemli. -
Patrick76496
őstag
válasz
jano_77 #2551 üzenetére
Nekem először fel sem tűnt, hogy kevés lenne, csak az off topic-ban említette meg az egyik kolléga. Gondoltam kirakom ide is, majd valaki ír róla véleményt, de senkitől sem kaptam választ.
(#2560) Cseri0058: Ennyi erővel: 76 csatát mentem az M103-mal, 75% a win rate-em, de az átlagsebzésem nem bírom 2100 felé vinni. Még csak a kis 120-as van rajta, aminek még kisebb is az átütése, mint az E-75-nek (242) és mégis bőven meg lehet lenni vele. Ha csak ez a löveg lenne rá, akkor sem lenne problémás az ellenséges T9-10-es tankok penetrálása, max a pontosság és a célzási idő zavarna. Azzal a páncéllal és sebességgel (amit az előbb Snakeiboy videójában látni) nem lehet annyira rossz tank, főleg, hogy még a gun depression-je is -8°. Most mondjam én is, hogy szarrá lövik az M103 tornyát szemből, hiába a hull-down lenne a lényege.
Egyébként meg az IS-8 tornyát is gond nélkül be lehet lőni szemből. Múltkor facehug-olt egy, amikor IS-2-vel mentem és a gold ammo 235 átütése elég volt ahhoz, hogy átvigyem. A lövegpajzs mellett a torony legalsó részén a lapos részeket kell lőni.
(#2586) jahrn: Ez a legjobb: there will be "other options" for those who fear arty (artyphobes)
Egyébként itt a teljes hír.
-
Jolet
őstag
válasz
Angel1981 #2643 üzenetére
konkrétan sosem foglalkoztam érdemben az olajokkal, de általánosságban elmondható, hogy sokszor csak egy tized másodpercen múlik az életed legyen az töltési idő, vagy ráfordulás és célzás
sajnos annyira nem vagyok tapasztalt, mert átfogóan nem érdekel a játék minden csínyja-bínja
az elméleti tudást a tankokról nem is akarom megszerezni, van én nekem elég bajom
bőven elegendő számomra, ha a gyakorlatban tudom mit és hová lőjjek, merre menjek, ha nem akarok meglepetést és a többi hasonló
bizonyos számú csata után már nagy valószínűséggel meg lehet mondani, hogy melyik tank fog veled szembejönni, ha arra indulsz amerre
de unalmas lenne, ha mindent tudnánk előre :-) -
Djuree
félisten
válasz
Snakeiboy #2638 üzenetére
nekem tegnap volt T32-vel 5000+ dmg-es köröm az új mapon. azt a mapot aki ismeri, egyedül! képes meccset lehozni. nagyon durva bújkálós helyek vannak rajta. véletlen mindig összevissza megyek mert még nem ismerem, de mindig olyan helyet találok hogy beszarás, tudom lőni a fél mapot, engem meg nem látnak
-
Snakeiboy
aktív tag
Hat hasonlo van azert de nem 9 frag-es. Amibol azert sok akad az a 5000+ damage es 5+ kill. Tegnap is volt egy ahol ellenem egy IS-8, VK-Bela es egy GW phanter volt es lehoztam a meccset. Ha gondoljatok majd megkeresem a replayt es feldobom.
Ja es koszi a dicseretet de kell hozza a noob ellenfel is
-
babferi
tag
Akinek van , vagy probalta a T34-2-t az megosztana velem par dolgot ? A kovetkezok erdekelnenek . kritikus sebzodessel , hogy all ? Mert ugye a T-34-1 -en a motor , vezeto , ammorack rendszeresen elszall , szeret robbanni is meg 12% esely ide vagy oda , eg mint a rosseb . Ill. a 2-nek van mar valami vertikalis lovegkiterese ? Mert ugye az elodnek az is kaka .
-
-
jano_77
nagyúr
- breakable objects that cause vehicles to slow down a lot (fences, walls) will be fixed
Ezt is a 8.5-re ígérték....már éppen itt lenne az ideje, mert baromi bosszantó, mikor átmegyek egy lerombolt kőkerítésen és fennakadok a törmeléken.-railways will be "sunk" into the ground so they don't limit tank movement in any way
Ez is régóta ígért változtatás....reméljük végre tényleg sikerül elkészülni vele! -
Angel1981
veterán
Egyértelműnek tűnik a dolog, de azért biztos ami biztos alapon felteszem a kérdés(eke)t:
Clutch Braking: Increases vehicle rotation speed by 0.05% per training level (up to 5%).
Vagyis amelyik tank mondjuk 20 fokot fordul másodpercenként, az 100%-os skill esetén 21 fokot fog?
(Nem 20 + 5-öt, ugye?)Lend-Lease Oil: Increases engine power (and therefore, vehicle acceleration) by 5% for a single match.
100-octane Gasoline:Increases engine power (and therefore, vehicle acceleration) and turret traverse speed by 5% for a single match.
Akkor a LLO a torony forgási sebességét nem befolyásolja - a 100 oktános benzinnel ellentétben?
Magának a járműnek forgására egyik spéci üzemanyag sem hat?
Ezeknél is ugyanúgy kell számolni a bónuszt, mint a CB-nél?Köszi előre is!
-
jahrn
senior tag
válasz
HungAryan #2620 üzenetére
Orosz QnA-n irt rola SerB, es az FTR blogon is talasz rola szovegelest. Link nincs, szerinted el szoktam tenni a konyvjelzok koze az ilyet?
Tovabbi 8.6:
- detailed armor scheme for each tank will eventually be implemented into the hangar (ezt mar igerik egy ideje es gondolom nem is 8.6-ra vonatkozik)
- breakable objects that cause vehicles to slow down a lot (fences, walls) will be fixed
- railways will be "sunk" into the ground so they don't limit tank movement in any way (latom a lustabb utat valasztottak)
- the mechanism for (AP/APCR) shells to actually punch thru soft cover (fences, etc.) instead of being eaten by it will be implemented in 0.8.6, but the covers itself will be fixed in separate patches (SS: eg. the mechanism will be only programmed, but not activated)
- spall liner will be re-made in 0.8.6 (it will be different for various tanks, it will absorb from 15 to 30 percent HE/ramming damage)
- there will be "other options" for those who fear arty (artyphobes) -
Diarmand
senior tag
Cseri testvér látod, nekem már válaszolnom sem kell, megtették helyettem mások.
Persze annyit én is megemlítenék, hogy állításod szerint nem vagy amatőr, tudod hogy mit hol kell lőni, aztán kiderül, hogy mégsem. Hogy is van ez? Manapság meg a gold ammo korában nehogy akadályt jelentsen már bármelyik tank...
-
Szlopa
tag
válasz
Snakeiboy #2622 üzenetére
Durva ez a replay. Alig várom az E-75-t. Sajnos még a Tiger II-re kell a nagyobb torony és az ágyú is, szóval nem holnap lesz meg. A Bélához viszont csak 25K XP hiányzik, de inkább megvárom az E75-t.
Annak viszont örülök, hogy a T34-85 lesz a hónap tankja. Amúgy is azzal szoktam farmolgatni creditet mostanában
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Cseri0058 #2605 üzenetére
Szerintem neked nem fekszik az a tank, bar ha a Tiger II-ot szeretted akkor nem ertem ezt miert nem. A tegnapi naprol egy kis bizonyitek mennire szar az E-75:
[link]Elejen en is keveslettem a 246pent de mara megtanultam hasznalni es szerintem elegge eredmenyessen hasznalom. Egy kis video esetleg: [link] bar itt azert szerencse is volt bevallom
Ennek ellenere ha ugy erzed hogy nem jo a tank akkor add el es indulj el mas iranyba, en megveszem felaron toled
-
Angel1981
veterán
"there will be different types of Spall Liner for tanks.
+15%, 20%, 25% and 30% absorption.
the Maus will be equippable with 30% variant"Hmmmm...... érdekesen hangzik!
Mondjuk tényleg nem ártana, ha kicsit erősítenék a spall liner-eket, mert ugyan maga az ötlet nagyon jó, de szerintem nem elég erősek ahhoz, hogy állandó felszerelési tárgyak legyenek. (nem úgy, mint pl. a venti, vagy gun rammer / vertical stabilizer)
Én minden tankomra raktam, de mostanság kezdek elgondolkodni rajta, hogy nem mást kéne-e tenni helyette?
Ha a 8.6-ban megerősítik, akkor maradok mellettük. -
jano_77
nagyúr
válasz
atis123 #2611 üzenetére
Viszont az már biztos, hogy nem friss adatok szerepelnek a 2.-ban, mert 5853 csatám van, ott pedig csak 5809 szerepel
Viszont a 7végi akció az nem lesz vmi nagy durranás....legalábbis én eddig csak 2 olyan tankot találtam, ami Christie felfüggesztéssel megy és a játékban megtalálható: BT-2 és Cruiser....no ezek nekem nincsenek
Esetleg a nálamnál jobban kiműveltek - tankokban - tudtok még ilyen tankokról? -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #2601 üzenetére
hmm....T8-T9-T10es tankok lesznek akciózva holnaptól....jól olvasom, értelmezem?
vagyis teljes hónapban
Mondjuk ez a hónap tankja dolog, engem mindig elkerül...vhogy sikerül mindig olyan tankot választaniuk, amihez még csak közöm sincs, esélyem sincs, hogy megszerezzem. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SoulReaver #2598 üzenetére
Kap még pár meccs esélyt a Patton ha már ennyi energiát beleöltem de ha nem javul az élmény vele tényleg kénytelen leszek eladni. Eleinte heavy vonalas voltam aztán TD és utoljára jöttek a medek de nagyon tetszik az utóbbi stílus. Szeretnék még pár med tankot beszerezni majd.
-
[HUN]Dani
őstag
May calendar Nem rossz, nem rossz első ránézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest