Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez a 7:10 reggel hét lesz?
-
Patrick76496
őstag
A tornyát pedig itten kell, ha közelebb vagy hozzá és más nem látszik belőle:
Értelemszerűen a lövegpajzsot, ami belelóg a 2 körbe, nem szabad lőni.
~175 pen alatt ezzel ne nagyon próbálkozz, inkább ~200 és a feletti átütésű gépekkel lövögesd ott. Amin én nagyot néztem az az, hogy ugyan ott az T110E5 is belőhető, persze azt csak IS-4-el próbáltam.
-
polgi803
őstag
Húú ez a T28 cefet egy gép...ma már 2x lőttem vele 5 tankot...ennyit még sosem lőttem semmivel
örülök mint majom...Kíváncsi vagyok ezután a KV1-re...
-
Djuree
félisten
okkkéééé, így már menni fog. de mostmár más is tudja az a baj és engem is ott fognak lőni
-
GrooveHero
addikt
Akkor még mindíg ott van a kupola, a tanktest és a torony között a nyak érsz, hogy a torka legyen véres. És azt mondom, hogy ott mindíg lőhető. 10-ből 10 szer át megy, ha olyan a helyzet és veled vannak a WG istenei.
Amúgy meg elég mélyen kell lőni ott lent. Mert kicsit följebb ahol elindul lefelé a páncél..na ott már neccesott ni, ott kell lőni a szemét disznaját
-
myckey
veterán
válasz
GrooveHero #3084 üzenetére
jó,de há a hasát minden tanknak be lehet lőni,unblock
ha valamit én se vágok,vagy nem lövök át,akkor megyek a hasára,és onnan már nem nagyon jövök el sebzés nélkülGyuríí
szemből még a két lámpa,ami lőhető
illetve közvetlen a lánctalp és a test találkozásánál.ott is van ilyen felfüggesztés féleség,vékonyabb a páncél.
-
-
Megjött a hétvégi event. Kicsit más mint az amcsi. pl pont a type t-34 nem hoz 80%-kal több pénzt...hogy ka*** be a wargéming (azon belül is Olga).
szerk: akkor a t49-cel fogok zoralkodni.
(#3086) Djuree SU-100 ott figyel a garázsban de nem szeretem.-
-
GrooveHero
addikt
Hol lehet belőni? Nem tudod?
Akkor vedd úgy, hogy a feletted lévő kép rád is vonatkozik
Komolyra fordítva a szót. Ha M103 jön szembe, tök mindegy milyen géppel vagyok, akkor is a hasát lövöm. Az összes amcsi 9-es 10-es tankot ott kell lőni, mert a pocakjuk jó vékony. T110E5, E4, E3, M103, ezek mind lőhetők ott alul. -
myckey
veterán
válasz
Bingisz #3081 üzenetére
igen!
ez elég nagy faszság....nem valami jól van kialakítva,mert oda be lehet ám találni.
és hát az egész torony egy gyenge pont.......ugye túl nagy,ezért nem elég jó páncélozottde a tornyot leszámítva marha jó gép
és face to face-re tán a legjobb az egész játékban.
bár ez wotarmoryban is benne van. -
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #3078 üzenetére
nekem még 20k xp az m103, ha le lesz árazva, remélem le lesz, akkor meg is veszem. remélem jó lesz, nekem nehéz célpont, habár bevallom nem tudom hol lehet szemből belőni, csak próbálkozok. de nem nagyon megy.
-
Patrick76496
őstag
A WoT Pinger szerint most jó, bár tegnap később próbáltam. Jobb lenne a 2-es szerver, azon jobban szeretek játszani. Azon húztam ki javarészt egyedül a T32-t, de ezen az 1-esen még néha kettes géppel sem lehet jó kört menni. Nemsoká kiderül, mint mond a WoT kliens.
(#3049) RAiN91: Nekem a T29 nagy kedvencem volt, a T32 már kevésbé jött be. Az átütést még meg lehet oldani, inkább a löveg pontossága a gyenge. Az M103 jó kis gép, de nagyon papír, ha értelmesebb játékosokkal állsz harcba, akkor belőhetik szemből a tornyát (akár már 170-180 átütéssel is). Így visszagondolva a T32 jobb volt, ezzel az M103-mal nem lehet azt csinálni, hogy kiállsz hull-down-ba, 'oszt majd pattognak rólad. A lövege nagyon jó, a sebessége is, számomra még a T32-hez viszonyított 2°-kal gyengébb gun depression a fájó. Bár az is lehet az is lehet, hogy csak a T9-10-es élvezhetetlen csaták rontják el az egészet, valahogy a teszten jobb köröket lehet menni ezekkel a nagy gépekkel (nem használok gold ammo-t).
(#3061) AlexWolf: Megsúgom az orosz T-34 jobb egy cseppet, annak -8° a gun depression-je. Én direkt ezt vettem vissza, már csak azért is jobb, mert a hónap tankja. Egyébként teljes mértékben egyetértek veled, nekem is elment a kedvem a nagy tier-ű csatáktól. Semmi kedvem nincs a Type 59-el menni. Az ember menekülne kis tier-be a sok arty, meg TD elől, persze azért itt is található rendesen Hetzer, SU-5, Grille, M4, PzIV, KV-1S meg hasonló OP hulladék.
-
jano_77
nagyúr
Csak hogy mennyire faszok játszanak ma is!
Végén 3 vs 2 maradtunk (T34 csont vörös, IS-3, aki folyamatosan ott lihegett mellettem, legtöbbször csak akadályozott) én IS-3 és szemben 2db IS-3 szakaszban. Természetesen ez a két zöldség nem igen tudott sokat ellen állni, majd jöttek rám mindketten
5.683 dmg, 4 kill és bukó!Mennyit kaphattam volna, ha megnyerjük!?
Erősen tank ÁSZ gyanús, mert 1-2 napja egy ezressel kevesebbre adta meg. -
scyllarus
veterán
válasz
Moleman #3071 üzenetére
Várom nagyon én is a top ágyút a T-34-85-re, ma-holnap meglesz, remélem. Onnantól fogom megítélni, mennyire jó vagy nem jó nekem.
Az A-20-szal meglett a Tank Ász, de gondolom, csak azért, mert 20-an voltunk vele összesen a szerverenEgy jó percem volt vele: Wideparkon hátbakerültem egy bázison kempelő Su-152-őt vele, és elkezdtem lőni a fenekét 10cm-ről. Egy darabig fészkelődött, aztán fel is adta
Csak egy visszaérő T-29 mentette meg, addigra sikerült lecsipegetnem belőle 14 lövésből vagy 600hp-t. Az vicces volt, de egyébként alig vártam, hogy megszabaduljak tőle.
-
yarsley
aktív tag
A bonus kod 7500goldot meg egy honap premiumot, az invite kod meg 2500 aranyat (de csak uj account letrehozasahoz jo)
Akit esetleg erdekel van meg par kis bonusz kodom 2050 aranyat meg egy honap premiumot ad, 1 darab 3000Ft, kettot 5600Ft-ert es harom darabot 8000Ft-ert adok. Az egyetlen dolog amire figyelni kell, hogy ezekbol a kodokbol max 5 darab hasznalhato!
Egesz nepes vevotaborom tud adni referenciat rollam, ha valaki keri.#3072 ng0ofy : Amirol te beszelsz az a gtx 650-es kod.
-
Moleman
addikt
válasz
scyllarus #3067 üzenetére
A nagy 85-össel imádom, eddigi legjobb medem (már minden modul megvan, csak grindolni kell).
(Esetleg a VK36 érhet a nyomába a Konisch-sal, de az meg ugye nem is igazi med, inkább heavy.)
Az, hogy nem szeretted az A-20-at, azt jelenti, hogy tudsz játszani. Mikor még az előző accountommal játszottam vele 1.5 éve pár tucat meccs után, szerettem, mert fogalmatlanul be lehetett rohanni vele az ellenség bázisára.Most már nekem is kínszenvedés volt, tényleg semmire nem jó.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ma van a szabadnapom akaram kicsit napközben tankozni, de látszik, hogy jön a hétvége, újra előkerültek az idióták... Elbújok apályán végén su85B-vel és a pzIII-al mögém áll, majd kitol fedezékből és elbújik.
A drága lőszert meg kell venni, én is rájöttem 3 hét alatt... Elég belőle kettő-három, csak legyen, mert ritka bosszantó, hogy mindig 1-12 hp-ja marad mindenkinek. Gold ammoval nem marad nekik
-
scyllarus
veterán
válasz
Moleman #3052 üzenetére
Az A-20 rémálmaim tankja, utáltam minden percet vele. De a T-34-57 kárpótolt érte engem is. A T-34-85-öt eddig nagyon nem szeretem, de kell még rá a nagy 85-ös, mert a KV-1 ágyújával vicc. Most lesz rá egy hónapom, hogy összebarátkozzunk.
A német medek nekem T6-ig nagyon bejöttek. Mondjuk inkább a PzIV ága, még a nerf előtt mekkora tank volt a Schmallturmmal és a hosszú 75-össel...
Az új 3001D-t most fejlesztem, szimpatikus lesz, ahogy nézem, a 3002DB egy tierrel lejjebb. A 3002 viszont olyan se hús, se hal volt nekem, nem szerettem, nem utáltam. Eladtam, mert az Indien-Pz ugyan szimpatikusnak tűnt, de ellenfélként nem okozott gondot T6-ban ülve sem. Láttam, hogy mások jó köröket mennek vele, de ez számomra azt jelenti, hogy tudni kell vele játszani, és én nem tartom magam elég jónak ehhez a feladathoz -
myckey
veterán
én meg vettem pár gépbe de alig lövök vele,mindig elfelejtem betölteni,utána meg nézek hogy mi a fallos
-
Moleman
addikt
Az amerikai is jó, az M3 Lee és a Sherman tetszett, a med ág is elég jó utána (kivéve a hatosok, azok nem kiemelkedőek), a scout ág viszont nekem felejtős, mivel gyűlölöm az M7-et (már az M5-öt is utáltam, a kínai M5 sokkal jobb).
Pedig a T21 jó móka lehet, a tegnap linkelt videó alapján.
(#3060) Habib[HUN]
Én is szívesen kipróbálnám a Chaffee-t, de mivel az M5-ből ered, nem vállalom be.A T-50-2 már majdnem ki van fejlesztve, de a magas fenntartási költsége miatt azt sem fogom megvenni (+ a 8.0 óta rengeteget nerfelték a fizika miatt, már a T-50 is többet driftel, mint kanyarodik.
)
-
amcsiknál már kint van a hétvégi event
-
RAiN91
őstag
válasz
Habib[HUN] #3051 üzenetére
Köszi, akkor játszom tovább. USA ág nekem is a kedvencem, a T32 kivételével. A T29 viszont nagyon jó volt.
-
Moleman
addikt
Én az oroszokat szeretem nagyon, az A-20 kivételével príma kis tankok (most azt az új ággal ki is kerülheted, bár azokat még nem próbáltam, de papíron jók). A T-34(-57) és a T-34-85 nagyon szuper, egyedül a T-43-nak a lövegével nem vagyok kibékülve (mivel ugyanaz, mint a T-34-85-é), de itt dicsérik, úgyhogy reménykedek, majd kiderül (ott még nem tartok).
A németeknél VK3001H-nál járok, az nem tetszik, a PzIII/IV sokkal jobb volt nekem. Van AMX12-m is, néha jó móka, de teljesen más játékstílust igényel. A többinél még csak 5. szinten vagyok, az még nem igazán mérvadó.
-
Habib[HUN]
senior tag
Nekem személy szerint nagyon bejött a T29-T32-M103 vonal. A 32-nél azért még voltak gondok a tűzerővel. Ellenben a toronnyal nagyon jól lehetett játszani. Elég szépen tudott pattogni róla az ellen. Az m103 viszont egy nagyon jó kis vas. Mozgékony, a tornya szintén pattogós. Még nincs meg a fullos ágyú, de már most is elégséges a tűzereje. Kipróbáltam a X-es ágyúval havernál. Hát az mindent vitt
60 ezer xp lenne viszont érdemes szerintem összeszedni. Gondolkoztam azon, hogy megpróbálom ellébecolni, mert a következő tank alap lövege is ez. Viszont kell a tűzerő nincs mese. Én jobban szeretem az M103-at, mint az IS8-at.
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Anno megvettem a Pz.I C-t és nagyon jó tank
. Ennek örömére szeretnék valami scout esetleg med ágat elkezdeni. Melyik a legjobban "hülye" biztos ?. Eddig csak jószerével TD-el és Heavy-vel játszottam és nem is vagyok nagy játékos.
Előre is köszönöm!!!
-
RAiN91
őstag
Ha a T32-vel nem tudok játszani, akkor az M103 milyen lesz, érdemes megvennem? Mert ez mindig felidegesít, csak az M103-ért játszom, de ha az is ilyen..
-
jahrn
senior tag
A Tiger P siman loheto szembol mindenfele gold ammo nelkul is a T-43mal, de ez ezelott is igy volt szal nem latok itt semmi nerfet. Az viszont feltunt h gyakrabban lovok/latok kiloni Tiger P-t ammorack-el.
Viszont a high tier brutko penes agyuk es a gold ammo koraban amugy sem latom sok ertelmet a nagy pancelzatnak - egyenlore, mert allitolag 8.6-ban buffoljak a hvy tankokat.
En is hasonlo cipoben vagyok az Mle48-al, elso 2-3 loves lepattan rola (mert kemeny az eleje+riszalom) utana ugyis betoltenek goldot es ott lonek at ahol nem akarnak. Ugyanakkor en is betolthetek goldot amikor olyan ellenfellel talalkozom aki problemas, szal win-win eh? -
GrooveHero
addikt
-
virkir
veterán
válasz
Memphis79 #3036 üzenetére
Ezek szerint mégsem tudod az ellenfél ágyújának a képességeit.
D-5T-85BM 146-243mm a prémium átütése.
De elemezzük a képet.Az 1. lövés nagy valószínűséggel nem a 200mm-es frontlemezen ment át hanem a 60mm-es tetőpáncél sarkát kapta el.
A 2. meg beadta a max közeli pent a T-43-nak és mivel a minimap szerint felülről lőtt jó eséllyel kompenzálta a döntöttségét az alsó lemeznek.
Ennyi a rejtély nincs itt semmiféle burkolt nerf. Nyugodtan el lehet felejteni, hogy "jó páncél" mert olyan mostanában már nincsBingisz
Hm... a sebzéseket nem is figyeltem, akár még az is lehetett.
Mondjuk az is megérne egy misét, hogy miféle taktikai koncepció vezette azt a TigerP-t od a pocsétába. -
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #3034 üzenetére
mintha azt a jukat nem arany ütötte volna
az látszik, hogy gold, vagy sima lőszerrel lőttek - e ki ?
Más
Szerintetek lesz hétvégi event ?Vagy most 15. - ig az IS3-8-7 lesz csak, ami most is tart jelenleg ?
-
-
Memphis79
aktív tag
ja persze csak mikor tudod az ellen ágyújának képességeit(gold lőszerrel is)és nem viszi át papiron +-25al se akkor meglepődsz pöttyet mikor átlövi a beforgatott frontot(NEM A KUPOLÁT stb gyenge pontot!) kapáslövéssel pl..
Toltam már vele jópár csatát és szeretem is ezért volt meglepő -
GrooveHero
addikt
válasz
krisss93 #3032 üzenetére
Naná, annál sokkal többet kell teljesíteni. Főelg E-100-zal, aminek páncélja és HP-ja is van, lehet vele alkotni, ha aranyaat töltesz bele, akkor meg végig lehet vele menni az egész mezőnyön 750-esével
virkir mintha azt a jukat nem arany ütötte volna
Bár igaz ami igaz, kicsit közelebbi kép nem ártott volna
-
krisss93
aktív tag
válasz
GrooveHero #3029 üzenetére
Attól függetlenül szerintem 10-es tankkal sebezhetne 2000-nél többet...
-
opzozi
tag
válasz
Napfénysüti #3026 üzenetére
Értem. És hol lehet találni ilyet? Vagy végig kell nézni az összesnek a honlapját?
-
Memphis79
aktív tag
Szuper
Pont a masszívabb páncél miatt vettem most vissza a tiger P-t(a H helyett),erre meg kis fosok is belövik amire nincs magyarázat csak a fű alatti gyengités. -
krisss93
aktív tag
-
HungAryan
tag
válasz
J.J. András #3000 üzenetére
Hát hogyne...
Szerinted rajtad kívül másnak nem tűnt volna fel, ha ennyire nerfelnek valamit?
-
GrooveHero
addikt
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #3018 üzenetére
Némelyikhez HEAT a prémium lőszer (jell. tier 5-6 szinten), de pl. az AMX 105 AM-nél APCR(!!).
A legnagyobbakhoz van nagyobb splash sugarú HE goldammóként. -
krisss93
aktív tag
válasz
GrooveHero #3018 üzenetére
Nem, van nek 113-188 közti penje.
Szóval arra nagyon jó, hogy ha jön egy scout 1 lövésből ki lehet végezni, vagy ha már közel van az ellen azzal még beleverni 350-et a halál előtt -
Tomi0703
addikt
Valaki linkelt be anno ilyen Wot-os failokat ruszki szerverekről azt hiszem, de sehogy sem találom. Valaki segítsen legyen, oly szíves!
-
krisss93
aktív tag
válasz
GrooveHero #3015 üzenetére
Hát be van tárazva 5 db goldlőszer meglepinek ha valaki közelebbről is érdeklődne irántam
Azzal már lehet csúnya dolgokat csinálni. -
opzozi
tag
Sziasztok.
Nem túl rég kezdtem el a WOT-ot. Léteznek olyan magyar klánok, akik fölvesznek kezdő játékosokat? Még csak 4-es szintű tankom van, de a legtöbb helyre minimum 7-es, 8-as szintűt kell birtokolni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz #3009 üzenetére
Panzer III/IV-el mentem legutoljára rajta, ott már valamivel kellemesebb volt mint a páncélvadászokkal, de nekem még mindig nem adja. Talán majd idővel. Addig is nézek néhány taktikai megoldást a páncélvadászokhoz meg egy-két videót, hátha sikerül valami tanulni, mert az ott nyújtott teljesítményem eddig gyalázatos. A dombokat egy örökkévalóság néha megmászni, főleg a Hetzer-el, a terep mindenütt egyenletlen, nehéz jó pozíciót fogni, ahol egy újabb domb nem takar be a nagyon alacsonyan elhelyezett lövegnek és nem látnak az ellenfél járművei. Továbbá a lejtőkkel megint nem tudok mit kezdeni a Jagdpanzer IV nagyon szenved, ha süllyeszteni kell a löveget sajnos elég alacsony a negatív irányú kitérítés lehetősége. A látótávolság is fontos lenne ezen a pályán, de ez problémás mindkét jármű esetében (a Hetzer-nél jön elő jobban).
Őszintén szólva egy francia témájú kisváros és a környező nagyjából sík terület, kis erdő kis domb felállásnak jobban örültem volna új térkép szempontjából. -
Bingisz
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #3007 üzenetére
Nekem, nagyon tetszik az új map.
Szvsz. végre egy olyan map, ahol tényleg van rengeteg kis út, végtelen lehetőség, és rengeteg olyan pont ahonnan hátba lehet döfni a ellent, arról nem is beszélve, hogy milyen jól lehet bázist védeni. -
törölt tag
Van valakinek SU-8 arty-ja? Mik a tapasztalatok?
Nekem kicsit csalódás, pedig már 93%-os a legénység, nagyon hosszú a célzási idő a nagyobbik ágyúval. Az is lehet hogy nagyon gyakran a gyengébb csapatba kerülök.
Az SU-5 -öt nagyon megkedveltem míg xp-t gyűjtöttem. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Simulacrum #2994 üzenetére
Ugyanezek a tapasztalataim a Pearl River-el mint neked, továbbá még azt nem szeretem benne, hogy a felszín nagyon változatos terepviszonyokat garantál és ez számomra elég rossz hír, tekintve, hogy nagyon gyakran alacsony profilú páncélvadásszal (Hetzer, Jagdpanzer IV) játszok és ez mind a mozgást, mind az ellenfél sikeres eradikálását megnehezíti.
-
Jolet
őstag
kiderült érdemben, hogy lehet e még használni az nvideás kódokat?
-
Atlantis
veterán
válasz
Angel1981 #2998 üzenetére
No, azért szerintem a KT sokkal többet pattint saját szintjén, mint a Tiger H a T7-ben. KT tornya is trükkös tud lenni, ha nem tudod kupakon lőni, jó eséllyel pattintani fog, míg ugye a Tigriseknek pont a tornya a leggyengébb.
Summa summarum: KT-vel nem azért nem célszerű merésznek lenni, mert vacak a páncélja, hanem mert a pontos ágyúja és a gyúlékonysága, valamint relatíve lomhasága miatt inkább sniperkedésre való. Viszont adott esetben, ha közelharcra kényszerül, akkor sem teljesen reménytelen a helyzete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest