Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BsReiki
csendes tag
válasz
Papooo #176578 üzenetére
"Nem álcaháló, hanem álcafestés, azaz a megjelenésnél kell keresgélned."
ok nem álcaháló, a megjelenésre arra gondolsz ahol az álcafestést lehet venni illetve feltenni ?
Mert ott nincs és azt kérdezném, ha ott nincs akkor hol találom?
Modern stílust kikapja, melyik nemzetek? -
Jadro
veterán
Hogy ne csak negatív legyek,ez az ajándék MKA tankocska egész fun cumó.
Felszereltem brahiból és egészen jó vele pedózni.
-
echterion
nagyúr
Hm...kaptam 4 nap prémet, de nem tudom, mire. Kapott it más is ilyesmit? Ládát nem vettem, nyitottam, csak pár kicsit.
-
kchryss
veterán
Tartályok világa póló: [link]
-
Stigma.HC
senior tag
Ha valakit felmérgelne a játék akkor egy ötlet.
képkettő
-
Swinegod
őstag
Nem, ez nem photoshop. Tudom, hihetetlen
-
BsReiki
csendes tag
2017-es modern gyűjtemény összes részét összeszedtem, kiírta, hogy megkaptam mindent, de nem találom az álcahálók között, egyáltalán melyik nemzetnél keressem, szerintem amcsi tankra jónak kellene lenni, de ott nem találom, merre keressem ?
-
zola96
senior tag
válasz
Jokerdapro #176574 üzenetére
Nekem nagyon nem adja, mintha másként esne a lövedék vagy nem tudom..
Toltesi idohat na. Ket sutemeny evés lazán belefér a lövés között.
-
zola96
senior tag
válasz
Jokerdapro #176567 üzenetére
Készülj az m40re egy f.s. vagy csak nekem nem all kézre.. de ala lo vagy fele, vagy bárhová fullos szűkülés mellett.. olyan blindokat lőttem az elotte levokkel,hogy csak kuncogtam.. de az m40. Hat basszus. Fuj
-
lacibacsi
addikt
Urak! Van olyan lista, amin a legnagyobb haszonnal eladható T1-T8 tankokat összeszedte valaki? Ezekben a tierekben nincs semmi, amit magamnak vissza akarok venni, viszont a karácsonyi kedvezményt okosan kellene felhasználni... Köszi!
(#176558) Remusz911: Ezt én sem hagytam volna büntetlenül, de mint mások is mondták: okosabban kell ezt csinálni. Meg kell várni a pillanatot, amikor spotolja őt az ellenfél és akkor lőni neki kétszer láncot. Legfeljebb ha kékülsz, de nem bannolódsz, ő meg megkapja a járandóságát...
-
Stigma.HC
senior tag
Gondoltam előveszem már az összes prámtankot és az ötszöröző miatt kicsit gyüjtögetem a freexp-t akkor a kredit mellett. Hát a chieftainben olyan jól sikerült, hogy a saját arty kétszer vágott belém és meg is ölt miközben ép egy is3-at bontottam le. Ó is narancs volt a drágám, minő meglepetés.
-
válasz
ImpersonatoR #176568 üzenetére
Január közepe rémlik.
-
Felszerelés mikor lesz feláron ?
-
Remus389
veterán
válasz
h1mpi #176561 üzenetére
Ez a beszed. Jobb az ilyeneket addig loni amig mozognak. Persze ez a celjuk hogy bannoltasd magad, de akkor is jolesik. Ha o nyert volna akkor meg elegtetel hogy kibannolta magat ugy is jo.
A valos eletben is igy van, aki meglok ketszer is egymas utan annak mar erik a tasli, ez a termeszetes.
Utolag azt mondom megerte, 1 orara bannoltak addig elmentem a kutyussal setalni, no problemo.
A bosszum meg az lesz hogy elkuldom erre a youtube oldalra ahol gyujtik a seggarcokat, es ha sikerrel jarok meg is uzenem neki, meleg gratulacioval egyutt.
-
-
Remus389
veterán
-
zodo
nagyúr
3x legénységi xp minden csatában top 10 alap xp szerzőként.
Free xp váltás 1 arany 25 helyett 35 xp
Fogyócikkek -50%
Legénység újra képzés aranyért -50%
Legénység képzés visszaállítása aranyért -50% -
Emu
őstag
válasz
kchryss #176552 üzenetére
Mikor valaki a pályán kívülről folyamatosan spoton tart? Ehhez elég nehéz hozzászokni...én láttam már ilyen kerekes zergét: mines dombjain, ha jól emlékszem serene coaston is, de ami tuti ma airfielden lőttek folyamatosan A vonal dobjairól, spoton tartva az egész teamet...
-
kchryss
veterán
Engem a hideg ráz a gondolatuktól is. Szerencsére még nem találkoztam eggyel sem. Szerintem nem illenek ebbe a játékba és az amúgy is gyors metán meg még tovább rontanak.
A 10-es light-ok sem tettek jót szerintem a játéknak, akkoriban gyorsítottak fel egy csomó tankot és szerintem akkor nőtt meg ugrásszerűen a rövid csaták száma. Előtte is sok ilyen csata volt, de utána érezhetően még több lett.
Mindegy majd hozzájuk szokom valahogy. -
Emu
őstag
Nagyon jók ezek az új kerekes járművek! Rendszeresen pályán kívülről szednek szét vele
Ervin: grat
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #176547 üzenetére
Nem semmi! Azért én megnézném az a csatát ha van replay.
Cérna nagyon jó tank lett, szerintem legjobb 8-as heavy jelenleg, de csak jó kézben jó. Az ilyen tankokat szeretem aminek a kihasználásához kell az eszed használni.
9-es konku nekem a legjobb 9-es heavy tankom volt anno azóta meg még buffolták is igaz nem annyira mint a cérnát. Szerintem szeretni fogod, de rá kell érezni mit enged meg, mert rambózni nem nagyon lehet vele. -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #176541 üzenetére
Gratulálok, az szép alap XP!
-
jimmy74
őstag
válasz
galervin93 #176547 üzenetére
Szerintem maga szintjén jobb a caernarvon mint a 9-es és 10-es conq.-nál.
-
galervin93
addikt
válasz
jimmy74 #176543 üzenetére
Köszönöm.
Maga a csata semmi különös, lőttem aki közel jött, meg a végén "kiharcoltam" egy bázisvédést sok pontról.A napi szummát meg akkor is jól esik nézni, ha kicsi is a minta.
-
Motyi
senior tag
Mivel fogyóban volt az aranyam, így gondoltam veszek egy 75-s doboz csomagot. New Year típust vettem, azt hiszem határozottan megérte:
2 x IS3-A
1 x Defender
2 x Scorpion G
1 x E25
+ egy rakat a kis tankokbólMivel mindegyik tank megvan így összesen:
96k gold
71 nap prém
5,5 millió kredit
Télapó
4 skinEz még a tavalyi első 75-s nyitásomnál is jobb lett (akkor ha jól emlékszem 4 db T8 köztük a Type 59 esett).
Egy darabig most nem kell költenem a játékra. -
kchryss
veterán
Na látod nálad is 3-4 körből mevan az az xp. Ráadásul a P43 nem prém tank. Ha ugyanezt a legénységet leszorzóznád progetto-ban is lehet már ki is jönne 40e legénységi xp.
Prém tank 50%-os szorzó, de az szerintem az egészet szorozza, majd kiszámolom pontosan. Egyébként én régen is 3-4 szorzós kört írtam saját tapasztalatra alapozva. Ennyiből kijön ünnepi bónusz nélkül is, az x5 szorzó a lényeg és a prém fiók ha van.Azt írtam is, hogy a löwés kör jól sikerült. 1364 alap xp, ritkán jön össze ennyi pont szorzós körben nálam is. De 700-800 alap xp az egyáltalán nem ritka egy nyertes csatában.
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #176527 üzenetére
Hogy te mekkora egy névnapos csíter hekker artista vagy...
-
jimmy74
őstag
válasz
galervin93 #176541 üzenetére
Szép nagyon!
Én el se adtam, 2 kiválóság a csövön,kb most 90%on félúton a 3dik felé. -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #176535 üzenetére
Kösz hogy megosztottad, nem voltam képben a matekkal.
Soknak tűnt az értéked de annyi viszont azért ez ritka jó kör ritka jó bónuszokkal.Ha nem gond itt hagyom a saját példám.
P.43 ter legénysége az alábbi ....Nagy vonalakban 100% alap és 2. sor 58%-on kezdte a csatát.
Napi Xp szorzó 5x
Ünnepi Xp és Legénységi Xp +40%
Személyes tartalék Xp +100%
Személyes tatalék Legénységi Xp +300%Első csata, győzelem...
Könnyű dolgom van mert xvm beállítás miatt kiírja a legénységi xp-t is a fő oldalon ami 11.271
Top xp szerzőként az Alap xp 799
Prémium fiók végett a Legénységi Xp-t a csatában szerezve sor: 1199 Xp -el számolunk.Legénység a csatát követően, nagy vonalakban 2.sor 58% => 62%-ra növekedett.
5x = 1199 x 5 = 5995
+100% (Személyes tartalék Xp) = 1199
+40% (Ünnepi Xp) = 1199 x 0,4 = 479,6 kerekítve 480Harci Xp Összesen: 7674
+300% (Személyes tatalék Legénységi Xp) = 1199 x 3 = 3597
Fentiek (félkövérrel szedett) összértéke = 11,271 Legénységi Xp amit a csatajelentő első oldalán is látni.
Ehhez hozzájön még újabb +40% = 480 Xp ami az Ünnepi Legénységi Xp
Komplett matek tehát 11,271 + 480 = 11,751 Legénységi Xp jutott minden tagnak.Online kalkulátorban a 2. sor 58% => 62% -hoz 12,407 xp-t jelez.
Két érték közt 656 xp különbség pedig abból adódik hogy én nem számoltam ki pontosan a legénységi xp előtte-utána értéket hanem csak adott %-al számoltam.Bocs ha hosszú lett vagy untat valakit mert már képben volt a témával.
Amúgy ma jó napom volt, végre.Szerk:
Látni mennyire "pontos" a lövegkülönben pont az első példa csata után került fel a top löveg.
Nem nagy szám de volt egy ilyen kör is, majdnem mindenkibe belelőhettem. -
Ispy
nagyúr
válasz
Stigma.HC #176538 üzenetére
Hát engem valamelyik nap is betalált egy magyar gyökér, nyomdafestéket nem tűrő szöveggel, meg ha még egyszer meglát, na akkor majd jól ki fog lőni, igaz nyertes csata volt és fingom sincs mi volt a baja, nem lőttem meg senkit, nem blokkoltam senkit, igazából egy tök uncsi csata volt.
Most meg itt ülök és rettegek. Ja, nem.
Jó lenne, ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy ezt a játékot nem csak kukibébik játszák, hanem casual játékosok, este, meló után, sokszor hulla fáradtan, mert alvásidőben ezzel szórakoznak, az asszony helyett, mert máskor tökre nincsen rá idő.
És pont lesz..om a vinnyolcat, és 1000. alkalommal is inkább elmegyek balra, ha látom, hogy mindenki jobbra megy, és nem ülök be egy bokorba egy nehéz tankkal csak azért, hogy 1k-val több damage legyen a végén, szóval azért így 5 év után elmondhatom, hogy nem vagyok egy teljesen gyökér, de hibázni azért szoktam, nem is keveset, csak nem értem másoknak ez miért fáj ennyire, vagy csak a wot van nekik az életben
Arról meg, hogy ez egy milyen szar játék, mert sok a "bot", hát más játékokban meg Dunát lehet rekeszteni a csalókkal, ott meg azért bosszankodik az egyszeri gémer.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jokerdapro #176527 üzenetére
Kettő van neki cakkpakk, lehet egy csatában lőtte S-51-gyel...
h1mpi: gyűlöllek.
-
h1mpi
félisten
Most kezdem elhinni hogy tényleg random ez a dobozosdi. Kaptam az egyik ügyfelemtől ma "karira" egy 25-ös csomagot, mert beszélgettünk és Ő is WoT-otozik
Most jött meg:
- 14 nap prém
- Grille álca festés
- Defender
- Skorpion G (10 900 gold)
- Turán (1750 gold)
- M4 Improved (1750 gold)
- 8700 gold
- 1 200 000 kreditEz azért durva
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #176521 üzenetére
Honnan vetted, hogy eloszlik?
Ami harci xp-t kapsz azt megkapja az összes legénységi tag az egészet, nem oszlik el annyi felé amennyi legénységi tag van. Ezt öreg motorosként már illene tudnod.
Ha valamelyik legénységi tag halott volt a csata végén akkor az 10%-kal kevesebbet kap büntetésből. Ha a gyorsított legénységi képzés be van kapcsolva akkor meg a legfejletlenebb legény duplán kapja ugyanazt az xp-t amit a többiek kapnak.Screenshotok alapján konkrétan kiszámoltam mennyi legénységi xp-t kaptam a löwe-s csatámra:
Mint látható 1 csatára a parancsnok, lövegkezelő, rádiós és töltő 29157 legénységi xp-t kapott, a vezető pedig ennek a dupláját a gyorsított képzés miatt.
A rádiósnak 1 fullos skill-je már volt így ő az alap képesség 100%-a után a 2. skillsorban lett 33%-os.Vagyis a napi 5x-es szorzó és a sok aktivált bónusz miatt kb 30 000 legénységi xp-t kaptam 1 csatára.
Ha kreditesen képzed át a legénységet akkor 10% alap képességet vesztesz ami pontosan 39 153 xp. Ezt gyakorlatilag majdnem 1 csatával visszahoztam. Ezek alapján hülye lennék aranyat fizetni az átképzésért.Persze tudom, hogy ritka az, hogy pont a szorzós körben jön össze egy ász, de egy 700-800 xp-s kör egyáltalán nem ritka és ennyi szorzó mellett, két ilyen kör simán több legénységi xp-t hoz, mint 39 153.
-
Jadro
veterán
válasz
galervin93 #176532 üzenetére
Értem én, csak zavar hogy rossz irányba megy. Szeretnék kikapcsolódni vele normális módon, ha már fizettem érte - játék árakat tekintve - nem is olyan keveset. Zavar a pénzéhség oltárán feláldozott játékélmény, a botok engedése (itt most nem a humán botokról beszélek, bár az is megérne egy misét), a javítatlan hibák (hektikusan működő spot rendszer, szellemlövedékek, stb.)
A futás is jó, de azért játszanék is ha nem tennének folyton marhaságokkal keresztbe a játék élménynek. A morgolódás meg némileg levezeti a fentiekből fakadó feszkót.
-
KISDUCK
addikt
válasz
galervin93 #176532 üzenetére
Ezzel egyet értek. Én is tartottam ma egy séta szünetet, megnéztem két tavat, úszó hattyúkat, felettem elrepülő hattyúkat, a mezőn gangelő hattyúkat, a jégre leszálló hattyúkat, a jeget úszva törő hattyúkat és ja, utána nyugodtabb voltam.
-
galervin93
addikt
válasz
Jadro #176529 üzenetére
Nem. ellenben olyanba fekteted az időt, ami kikapcsol, jól érzed magad tőle stb.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem érdemes "izomból" játszani - ha nem megy, nem adja, le kell tenni. Csak hajlamosak vagyunk egy kompetitív tevékenység közepette ezt nem észrevenni.
Ennek a játéknak egyetlen célja a szórakoztatás - legalábbis a játékos felé -, ha ez nem történik meg, akkor szó szerint nincs értelme tolni.
No offense, a te érdekedben mondom! -
Jadro
veterán
válasz
galervin93 #176522 üzenetére
Attól jobb lesz a játék?
-
Jokerdapro
senior tag
Ezt csak úgy itt hagyom.
[spg moments]
Ollie: gondolom minden artis csatádon lősz két bombavetőt minimum...
Ezen kivül én élveztem a csatát , kettő 16k meccs alatt van 6 bombavetőm. Ergo valszeg ritka az ilyen és örültem neki.
-
jimmy74
őstag
a vb addict oldalhoz hasonló nincs ahol meglehet nézni milyen perkeket használnak tankokhoz szaázalékosan vagy esetleg mi jó mit érdemes?
-
válasz
Jokerdapro #176501 üzenetére
Most nem azért, de mi a nagy szám egy artys csatában? Az elmúlt pár napokban toltam vagy száz meccset tier 7-8 artykkal a személyes küldik miatt, és szinte mindig a top 3- ban voltam sebzésben meg xp-ben. Semmi skill nem kell hozzá, csak kicsit kell ismerni a térképet.
-
válasz
BÁ Nutrition #176488 üzenetére
De az a 40k xp eloszlik az összes legénység között.
-
Jadro
veterán
Azért nagyon jól balanszolt meccsek vannak manapság. Only T10-ben elbújtam a sarokba IS7-tel, nem lőttem egyet sem és a csapat így is simán nyert. Csak két tankunk veszett oda. Kaptam a teljesítményemért 5 kötvényt és 13ezer ezüstöt. (Meg pár klikket..
)
Erre aztán érdemes költeni a pénzt....
-
Remus389
veterán
-
h1mpi
félisten
válasz
zola96 #176498 üzenetére
A spot nem ad wn8-at meg nem is érsz vele semmit mert agyhalott mindenki és nemlövik a spotot. Ha lehet akkor kihasználom az ágyúját (gyors, pontos) és ha nagyon tier8-ban vagyok spotolok a végjátékban meg összelövök 1000-et
mondjuk nem rossz a 3100-as wn8 de elmarad aT71-es 4000-től
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro #176505 üzenetére
Szintén Johny!? Akkor boldogot Neked is
(#176507) Tarill: hál Istennek azért közelébe sem voltam a havi fizumnak
Mérnök vagyok és projektvezető
-
-
Remus389
veterán
A francia kerekes "tankok" mikor jönnek?
-
Remus389
veterán
válasz
kchryss #176504 üzenetére
Jó de azzal a tankkal én legalábbis nehezen találok jó pozíciót. Végre találtam egy faxa helyet, erre kilök onnan az a barom kétszer is.
Szerintem megérte.
Csak 1 órára bannoltak.
Remélem nem veszik ki a baráti tüzet, sőt az ilyen tologatós barmok ellen is kifejlesztenek valami ellenszert, igaz van a baráti tologatás is, amikor a lassabb tankot tolod, de akkor is lehetne valamit kifejleszteni, hisz ő érdemelt volna bant nem én.
-
KISDUCK
addikt
válasz
galervin93 #176473 üzenetére
A BC nekem is kiesett és az még jól is néz ki. Az IS7 festését másnál láttam, hát az valami borzadály azzal a fotellel a tetején.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Antonius1978 #176503 üzenetére
A csata hevében kb mindenhogy
Bántott az artirelli
Jano77: Boldog névnapot drusza! -
kchryss
veterán
válasz
Papooo #176465 üzenetére
Az igen! Szép blindolás volt.
(#176489) @Remusz911:
Megérte? Az ilyeneknél a legjobb ha otthagyod a fenébe és keresel egy másik pozíciót magadnak távol tőle. Tudom, hogy provokált, de mit értél el vele, hogy kibannoltattad magad?Egyébként ilyen szempontból érdekes lesz ha kiveszik a játékból a baráti tüzet. Ha nincs baráti tűz akkor az ilyen gyökerek a végtelenségig löködhetnek vagy blokkolhatnak és nem tudsz semmit tenni ellene.
(#176491) @zodo:
Direkt ezért csináltam képeket a legénységről minden csata előtt és után. Van ilyenem kb 10 csatáról, van benne szorzós kör, nem szorzós kör, prém tank, nem prém tank, gyorsított képzéses, nem gyorsított képzéses.
Majd most kiszámolom xp-re pontosan, hogy melyik bónusz szorzódik, melyik adódik össze és melyik nem. -
Antonius1978
addikt
válasz
Jokerdapro #176490 üzenetére
Latom volt par lepattanod is, toronnyal szedted le, ahogy gyakoroltuk?
-
jano_77
nagyúr
Na megleptem magam névnapom alkalmából még egy 11 db-os ládikával és a következők estek ki belőle:
1 db Lefety - már meg volt, ezért gold
2x KV-220-2 - már meg volt, ezért gold
1x E25 - már meg volt, ezért gold
volt még kredit és gold
De a díszeknek köszönhetően - mondjuk a mixeléssel most nagyon nem volt szerencsém, mert egymás után 4x csinált ugyan azt, ami már volt V szintű díszt.De végül meg lett a New Year-es Kredites festés is.
-
Jokerdapro
senior tag
Istenem micsoda meccs volt...
ripléj
Ha nem balfaszkodom el a végét akkor utolsó skulós kill medál is lett volna meg gore is....
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest