- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KJ82
senior tag
PANKALLAX
A WG stream végéig érvényes.
-
-
tbw
aktív tag
Újra chat ban.
1 hónapos.
Istenem egyre agyhalottabb játékosok jönnek, mindenki beszari.
Tier 9es Fletcherrel nem mer rámenni egy akatsukira.
Edinburghhel végigüli a hydrót amíg a sziget másik oldalán kempel egy Jervis.
Lejár a hydrója elindul rá. Persze hogy kitorpedózza.
Istenem miért nem adsz az ilyeneknek észt. És ha elküldöm a ...rva anyjába akkor én kapok chat bant.
Tegnap supertester benn van az új orosz CA-val 8as nemtom mi a neve.
2 salvóval kikaptuk, mert megállt broadsideban 2 Massachusettsnak.
És ez a supertester... -
válasz
- = Zk = - #45990 üzenetére
Ozziek mortal combatolnak a wc papirert xD
-
válasz
- = Zk = - #45990 üzenetére
Lehet, hogy csak az amcsikra jellemző a dolog akkor.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45989 üzenetére
eskü, hetente járok asdába/tescoba/lidl, és nincs anynira lerabolva, mint ahány képen mutatják.... sőt...
-
válasz
- = Zk = - #45988 üzenetére
Pedig vihetnél ki budipapírt, és meggazdagodnál
-
válasz
- = Zk = - #45986 üzenetére
-
cheatergs
senior tag
Akk most kuka az IFHE, de növelték a stock átütést a HE-nél?
-
- = Zk = -
félisten
mai első két meccsemen eltelt 9perc és a csapatom fele sehol... elhullottak... szal mára (is) altF4
megállok a legközelebbi kepnél, elfoglalták, jövök el onnan... csapatom meg ottmarad és hősiesen védik a már elfoglalt kepet....
egek, ennyi kretént.... hm... -
gaboka75
tag
Én eddig a Donskoi-t a Worchester-t próbáltam, részemről marad rajtuk az IFHE. A hatásos pen mellett, volt elég gyújtás is. Viszont végre a Jutland és a Daring megkapta a már nagyon hiányzó RFI-t, IFHE helyett.
-
T_Stark
őstag
Most, hogy nerfelték az IFHE-t, min érdemes még használni?
Smolensk? Worcester? Atlanta? Henri?
Smolensk-en kipróbáltam, az eddigi 12-15 tűz helyett lett 4, szóval levettem róla. -
MPowerPH
félisten
En marha kihoztam szennel a Smolensket.
Azota minden game -ben megkapom(neha a sajat csapattarsaimtol), hogy pussy vagyok...
Rohadtul nem az volt a cel, hanem a Georgia, esetleg Thunderer. Csak a tokom tele lett azzal, hogy a Smolenskek mindig megtalaltak, es higannya olvasztottak. Hirtelen felindulasbol, duhbol hoztam ki.
Nem lehet valahogy 'kicserelni'? Utalom, mint a sz@rt, nem az en stilusom ez a fajta cirkalo. -
válasz
FoxiestFox #45977 üzenetére
-
ASSEMBLYREQUIRED
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #45972 üzenetére
Köszi. Sehol nincs IFHE-m.
Nem tudom a páncélokat. Smolenks lőhető lesz végre? Vagy csak még több overpen? -
válasz
- = Zk = - #45973 üzenetére
Flamu gennyesre keresi magát a wows streameléssel, messze a legnézettebb streamer, és ebben nem sok része van annak, hogy CC.
Csak nézz meg egy Tone deaf napot, hogy mennyi donate és szám megy le.
Ha most angolul akarsz wows streamer lenni, és még jó is vagy benne, úgy lehetsz sikeres, hogy Flamu dob neked egy raidet.Ha kilép a CC programból, pont ugyanannyian fogják nézni.
Hülye lenne az ingyen pénzt az asztalon hagyni, egyszerűen a saját fiókjait használná (minden szerón van sajátja, nem csak CC fiókok), oszt cső.
Neki ez jó ideje már a munkája, amíg tanul (úgy tudom, tanul valamit mellette), amiből jobban megél, mint gondolnád. Látszik azon is, ahogy játszik, ahogy beszél, nem élvezi már úgy, mint 2-3 éve. -
válasz
ddt500hu #45969 üzenetére
Ezentúl +30% helyett +25% HE beütés növelést nyújt, és -50% al csökken a tűzgyújtó képessége. Erre nem érvényes a zászók általi bónusz. Ez gyakorlatban azt jeelnti, hogy minnél nagyobb egy hajó alap tűzgyújtás esélye, annál jpbban fog neki fájni, ha IFHE van rajta
Ezzel együtt a páncélzatok és gyúk végleges beütés értékei:
180 mm beüti a 30 mm-t
152 beüti a 30, 155 a 31 mm-t (tier 8-10 es hajóknál)
150 és 152 ezentúl 25 mm-t üt be (tier 1-7-es hajóknál)
150 mm-es német ágyúk (kivétel rombolókon) 38 mm-t ütnek be (szegény montana)
128 mm-es német ágyúk (kivéve rombolók) 32 mm-t ütnek be
100 mm-es japán ágyúk tier 8-10: 30 mm-t tnek be (harugumóra még mindig kell az IFHE sajnos)A Páncélzat változások:
Tier 4-5:
Cirkálók (kivéve a brit könnyű cirkák) 16 mm-es középső páncélt kapnak)
Tier 6-7:
190 mm fölötti cirkálók: 25 mm-es középső páncélt kapnak
149-190 mm-es cirkálók (kivéve brit könnyű cirkálók): 25 mm-es középső páncélt kapnak
London, devonshire és Surrey: oldaalőáncél 25 mm lesz
Tier 8-9:
190 mm feletti cirkálók, és mogami: 27 mm-es középső páncélt kapnak
149-190 mm-es cirkálók (kivéve brit könnyű cirkálók): 27 mm-es középső páncélt kapnak
Chesire, albemare és drake: 27 mm-es oldalpáncélt kapnak
Tier 10:
Smolensk: 30 mm-es középső páncél helyett 16 mm
Colbert: 30 mm-es középső páncél helyett 21 mm-es oldalpáncél és 16 mm-es fedélzeti páncél
SAlem és DM: 30 mm-es oldalpáncél -
válasz
FoxiestFox #45967 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
- = Zk = - #45968 üzenetére
Flamuu már elég sokszor emlegette, hogy lehet visszadobja a CC titulusa, mi el úgysincs sok értelme. Főleg, hogy a legutóbbi teszthajókat már nem kapta meg, mert olyan véleménnyel volt az új dolgokról, ami a wg-nek nem tetszett. Előbb utóbb tuti visszadobja a CC-t, viszont ez nem jelenti azt automatikusan, hogy nem hajokázik tovább.
Szerintem idén ez tuti kiderül.
-
ddt500hu
veterán
Most mi lesz ez az IFHE rework? Röviden és magyarul ha kérhetném.
Nem fog soha átütni a HE? -
- = Zk = -
félisten
flamunak kéne akkor valami játék, mert ugye ő hajóka only... de néha becsúszik 1-2 másik.. (bááár, nem lennék meglepve, ha kiszállna a sztrímbizniszből, mert a bnője állapotos "lenne".. de ez nagyon ilumináti már...)
flambínó tolja mással is, mint hajóka...
de noccer az... hát az... már le is iratkoztam róla.. szinte már-már a vak kategória... az a kép van előttem róla, mikor ül a blöki a kecóban, ég a ház ez meg csak: its fine.. kajla, üres vigyorral....hát, nagyon az RU szervert tekintik elsődlegesnek... amit valahol meg is értek...de attól függetlenül azért agyrák amit művelnek...
én is elővettem a régi gémeket Division 2+ DLC, Destiny 2, Moons Of Madness, jön az Eternal is végre... néha egy kis forza buli kekszbokszon... még megnézem mit hoz ez az IFHE gémben, és megy a levesbe a játék... de szvsz mostmár nem térek vissza 1,5év múlva.. ink csak beolvasok ide előbb
majd linkelgeti az eredményeit Foxie és pörög a topik tovább..
-
-
LK
addikt
válasz
Chabe89 #45965 üzenetére
Este van főnök! Másfél hete Skyrim-ozok. Régi klasszikus. Lejárok az edzőterembe, futok, úszok. Van itt sok minden amit lehet csinálni a zsebük tömésén kívül.
Mindig is ezt mondtam egyébként, csak pár havonta évente újra felrakom, de ez egyre szarabb. Ha lekapcsolják a szervereket egyszer, hű de sok ember fogja hülyének érezni magát.....
-
KJ82
senior tag
Én most emiatt az IFHE variálás miatt fogom a fejem. Most megint meg kellene tanulni vagy 100 hajónál az új adatokat hogy melyik hajóval melyik hajó melyik részét érdemes lőni, de asszem ehhez semmi kedvem nem lesz. Ki kellett volna vágni az IFHE hülyeséget a francba, helyette skillnek azt hogy lehessen választani mondjuk HE helyett SAP-ot ha valaki nem akar gyújtogatni, azt kész. Olaszok meg kaphattak volna valami buffolt SAP verziót, mondjuk minimális tűzgyújtási eséllyel.
Atlanta meg megy port queen-nek, AA-ja kaka, Narai nincs, most meg már nem sokat ér nagyobb tier hajók ellen.
-
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #45960 üzenetére
Gondolom jó sokan vettek boostert, és futottak ki az időből, szóval vehették meg a hajót még többért. Gondolom nem kevesen voltak azok is, akik egyből megvették 60k dublonért. Szóval, biztos vagyok benne hogy financiálisan elégedettek lehetnek........azzal már nyilván nem, hogy lassan mindenki EA/Bethesda/Activision kategóriába sorolja őket.
Mondjuk szerintem pont leszarják, amíg elég ember veszi a sorozatgyártott copypaste szarjaikat.
Pl. ez a múltkori reskinezett Izumo, Charles Martel, vagy most az új Midway osztályú CV.
-
Néha lagzik... de 9.1-es peccs óta rendszeresen fagy például.
-
válasz
SoulReaver #45954 üzenetére
valami AP rakétás cv-kről beszélnek, amik 203-as AP-nek megfelelő rakétákat fognak lövöldözni.
szerk:
nem lennék meglepve, ha az új 10es prém cv megkapná őket.
azon sem, ha a PR-hez hasonló módon lehetne megszerezni... szerintem brutál pénzt kaszált a wg abból a szarból... szóval...
itt-e ni:
[link] -
válasz
SoulReaver #45951 üzenetére
Mit fogsz mondani a repkedő dömojin'-ok érkezése után?
-
válasz
SoulReaver #45951 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Skacok, ezzel a 30% kuponnal lenne lehetőség egy t9 prém hajóra. A gerorgia jó választás lenne?Költ a f.szom ilyen sokat erre a f.os játékra...
-
KJ82
senior tag
IFHE változtatás miatt mindenkinek ingyenes a kapitány respec.
-
válasz
FoxiestFox #45946 üzenetére
várjál amíg bejönnek az AP rakétás repcsik
-
-
redzsi
senior tag
0.9.3.
Ranked Sprint
- From April 29 to May 11, the 11th Ranked Sprint will take place. Battles will be played on Tier IX-X ships of all classes in a 12 v 12 format in the "Arms Race mode".
- Jön 2 páneu spec. kapitány: Grzegorz Brzęczyszczykiewicz and Jerzy Świrski.
[link]
- Gondolom aki játszik CW-t az meg örül a CV-nek.Ezeknek van még olyan gyógyszerük ami nem gurult el?
-
olivera88
veterán
Vége a CB szezonnak, velünk együtt 3 Magyar klán az EU TOP 100 ban.
Újra ingyenes a reset is klán csatákban résztvevőknek! -
-
T_Stark
őstag
-
ddt500hu
veterán
Na végre rank 4. Burgonya volt ma a nyerő hajó.
-
-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox #45930 üzenetére
Legalább megérte?
-
válasz
SoulReaver #45925 üzenetére
Reseteltem már egypárat, az Ohioért.
-
-
Akagi
tag
válasz
SoulReaver #45925 üzenetére
A leírás szerint:- eladja azon az ágon lévő hajóidat (az aktuális eladási áron) minden tartozékkal.
-A kapitányok mennek a kantinba.
-A felrakott camokat, signálokat az inventoriba pakolja.
-Az upgradeket (amit dubliért vehetnél le) leveszi, az inventoriba pakolja.
-Az ágon lévő hajóidon az ELIT XP-t (amit dubliért freexpre válthatsz) az ág T1 hajójára teszi.Ezután az ág t6-t10 hajóinak első győztes csatája után kapsz riszörcs pontot, összesen 10000-et (az első reset után 20000-et).
[link] -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #45924 üzenetére
Nem értem amit írsz. Te érted amit kérdeztem? :D Reseteltél már?
-
válasz
SoulReaver #45923 üzenetére
Lul? Mi értelme lenne akkor resetelni? Szépen újra kell húznod.
-
SoulReaver
veterán
Szóval, ha resetelem az adott ágat, akkor visszamenőleg megkapom az összes xp-t amibe az ágon levő hajók kerültek? plusz a modul xp-ket is? Gondolom free xp-be, szabadon felhasználhatom.
-
-
-
-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox #45913 üzenetére
Nekem a Ricsiről is szép emlékeim vannak(a Jean Bart is egy kicsit turbózott Ricsi). A Gascogne vala kontiból/eventből jött és kb vele van a legjobb statom. Én Lenint vettem, de akkora fostalicska nincs mégegy (igen bírja, csak torpot ne kapjon, de...), nagyon nem egyezünk. Nem vagyunk egyformák, mostanában a Massa nagyon nem adja nekem, pedig kedvelem azt is.
-
válasz
FoxiestFox #45911 üzenetére
köfi
nem nagyon találtam róla user-infót, de akkor massza lesz.
kapitány meg majd kijön szébű'
vagy nem -
A Gascogne egy hulladék. Nem megsérteni akarom, ha tetszik neked, de az csupán ennyi. Tetszés.
Nekem is tetszik a Huanghe, mókás vele játszani, de egy hulladék, a leggyengébb T6.
Valahogy így van a Gascan is a T8 BB-k között.Még a Richelieu is odaveri, pedig ha valami, akkor az aztán tényleg pocsék.
Csak azért éreztem fontosnak leírni, nehogy valaki megvegye véletlenül rendes pénzért vagy dubiért a Gascant (már ha lehet még kapni).
-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox #45911 üzenetére
Nem rossz a Massa, de nekem mostanában a Gascogne jobban bejön, valahogy jobban belesimul a játékba (ha maradsz távol, mert közelről hamar megsütik). A Massanak jó az aa-ja, de a secondaryt az esetek többségében nem tudod kihasználni.
-
A Massa a jelenlegi legjobb T8 BB, az Alabama nem tud hozzá képest semmit. Minimálisan pontosabb, és jobb a lőtáv.
Játékstílust tekintve az Alabama NC-ként játszandó, a Massa viszont közelebb tud menni, és gyorsabb rajta a heal, jók a másodlagosok.
Én a Massa óta tűnődöm, hogy miért venne valaki Alabamát, mi a szerepe, de igazából nincs neki, max egy kreditfarmolós NC lehetne.
Valamit adhatának neki, amitől ismét érdemes lenne elővenni. -
válasz
SoulReaver #45907 üzenetére
Mire mennél vele?
Lenne egy nerfelt szarenszk, de jön helyette 4 másik minnyá'
Hurrá
Massa meg az Alabama között mi a különbség?
Tokenekből kivettem vagy 1400 dubit, nemsokára megvan a dubi az egyikre.
Vagy inkább a tirpákot? -
válasz
A dakka-dakka szinte biztosan nem lesz kivezetve és nem csak a Smolensk ilyen.
-
válasz
Nem fogják, pont azért "veszik ki".
Az, hogy már százezer embernek van, nem probléma. -
scyllarus
veterán
válasz
KiLlHeIm13 #45900 üzenetére
A Smolensket kiveszik a következő patchtól, ha ez számít.
Én pont ma váltottam ki emiatt, egy OP izé, gyakorlatilag lángszórózhatod vele az ellenfelet, ha ez fun factor számodra... -
válasz
SoulReaver #45904 üzenetére
Akkor annyi lehet.
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #45901 üzenetére
[link] Itt 5 db T10 vagy több hajót mond.
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #45901 üzenetére
Meg van már 4 is, de nem találom :/
-
válasz
KiLlHeIm13 #45900 üzenetére
Georgia.
A Bon Jovi steelért megy. A Smolensk unalmas, a Thunderer nagyon erős, de szintén nem az izgalom tetőfoka, a Georgia viszont egy fun közelharcos BB. -
válasz
SoulReaver #45899 üzenetére
Három, már T10-ig kihúzott ág után aktiválódik a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest