- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Usul
tag
válasz
Kolbi_30 #54781 üzenetére
Igen a gyújtásra van kihegyezve az angol cv ág. A szőnyegbombázás valóban a legegyszerűbb a többihez képest. Ami elkeserít, hogy a torpedói nagyon keveset sebeznek. A Máltán gondolkodtam, hogy megvegyem-e szénért de akkor már túl sok angol CV-m lenne míg a többi nemzettel sehogy nem állok.
Ebből a szempontból a japánokat szeretem de ott meg nem megy az AP? bombázás. (még csak T6-ban vagyok) -
-
-
-
-
válasz
Kolbi_30 #54701 üzenetére
Szerintem amúgy baromi király a mostani brawl.
Eleve a 4v4 T9 formátum jó, még jobb, hogy a legtöbben BB-t visznek, tehát a legtöbb meccs olyan, hogy 2BB, 1 cruiser, 1 DD, csak nyomod a w-t és szórakozol.
Ráadásul skill-based MM van ahogy mostanában a legtöbb brawlon, tehát jó player jók ellen fog menni, rossz rosszak ellen.Mentem divvel is, egyedül is, alig sikerült veszíteni meccset.
Pedig Georgiázom, nem egy nagy valami az a hajó mostanában, úgy nyeli felépítménybe a 15k-kat, hogy sírsz -
Usul
tag
válasz
Kolbi_30 #54674 üzenetére
Köszönöm.
Igen rájöttem, hogy nem acél hanem kutatási pont kell hozzá. (rá is jöttem, hogy abból meg alig van mert a klánban nincs megépítve a kutatóközpont
Rankedben végig nyomtam a bronzot, de a kvalifikáción nem sikerült olyan csapatokat kifogni, hogy nyerni is tudjunk egymás után 5 alkalommal...
Mivel dd-t pörgetem így nem valószínű, hogy a legjobb leszek a bukott csatáknál így megy a +1 csillag, - 1 csillag játék. -
-
-
-
válasz
Kolbi_30 #54421 üzenetére
A supportjuk amúgy kifejezetten jó.
Egyrészt baromi gyorsak ha mondjuk félrekattintottál és vettél valami szart armoryban amit nem akartál, másrészt elég engedékenyek is, a 6 év alatt volt pár ticketem, refund is volt néhány, komolyan, példás. Bárcsak a game is olyan lenne.Ez a replayküldözgetés elemzése, ezt nem kell elvárni tőlük mert nem dolguk. Megnézetik egy bottal, kidobja ha volt cheat-gyanú, vagy megnézik a chat logot, ha olyan, akkor kap az elkövető néhány hét chatbant és kész.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
Kolbi_30 #54411 üzenetére
Nem jó semmire. A sok hp-ján kívül semmije nincs.
A lövegei tényleg hihetetlenül szarok lettek.
A secondary-ja max. mint a GK. A Schlieffen megeszi reggelire, még benyomott F-el is.
30-40k-t eszik ha broadside elkapják, ég mint a Reichstag.
40 csatát mentem vele, vigyázok rá, nem jollózok és csak a 14. sebzésem van vele BB-vel.
Satsuma-Patrie felzabálja. Nem csoda, hogy mindenki azzal megy.
De a kezdetek óta mondom, hogy engem a secondary-ja zavar. Egy tűzhányónak kellene lennie, de csak egy csillagszóró. -
ddt500hu
veterán
válasz
Kolbi_30 #54333 üzenetére
Szerintem ez a "torpedó védelem találat" egy nagy félreértés a WG részéről.
3db 20-30mm-es acélfal semmilyen komolyabb AP kőszert nem fogna meg.
Pláne, hogy kb. minden hajónál beteszi.
Mert lehet, hogy a Vermont vagy a Hannover torpedó védelme véd a 406mm-es AP lőszer ellen, de cirkálókon nem is volt hozzá hely.
Na nem mintha ez lenne a legnagyobb gond a játékkal. -
-
LK
addikt
válasz
Kolbi_30 #54247 üzenetére
Bemész a csata sűrűjébe és leosztasz annyi sebzést amennyit tudsz. Aztán meghalsz. T10-ben legalább megkapod a karbantartás árát.
Ha egy nap több ilyen csata van, minden alkalommal lefőzöl egy kávét és elmész wc-re?
Sok kávét ihatsz akkor
Jó, viccelek. Értem.
FoxiestFox: Csernus doktor azt mondaná neked, hogy látod fiam tudsz te nemp@r@sztis lenni, csak akarni kell. -
válasz
Kolbi_30 #54210 üzenetére
Hát én feladtam a rankedet, amilyen jó volt bronzban, olyan élvezhetetlen a silver, egyszerűen nem tudok nyerni, már rosszabb a wr-om mint a szar játékosoknak
Uccsó 7 nap, 56 game, 48% wr, 90k átlag (BB, cirka, DD vegyes), pr még ilyen wr mellett is jó, rendszeresen a DD-ket és radarokat baszom ki először, és így se lehet nyerni.Randomokban viszont olyan jókat megyek mostanában hogy elcsodálkozom hogy milyen fun tud lenni.
@redzsi: lehet átértékelem a Napolit randomban is, egy ilyen meccset sikerült visszahozni vele:
A kedvenc pillanat:
-
-
válasz
Kolbi_30 #54172 üzenetére
Nálam is elég szar most a ranked, bronzban tök jó volt, nagyok sok zöld és pár lila player is volt a csapatokban (persze vörös is akadt azért bőven
), felmentem silverbe, baromi sok a vörös, és alig pár a zöld.
Valszeg az a gond hogy keveset játszom, silver quali után is kihagytam egy szakaszt, és a jobbak rég fent vannak goldban, a maradék pedig olyan fostos, hogy silverben ragadt.
-
scyllarus
veterán
válasz
Kolbi_30 #53856 üzenetére
Azért a WG is megéri a pénzét. A wottal szereztek pár év tapasztalatot a játékosállomány összetételéről. Kb. egynapos meló lenne leprogramozni pl. azt, hogy mindkét csapatba rakjon 2 prot, 3 közepes játékost és a többi lehet nyomi. Van saját pr érték követés, de ha azon is finomítanak, cakkpakk lenne egy hónapos meló.
És onnantól mindenkinek élvezetesebb lenne a csata, a pro is élvezkedhet, de a noobnak is jutna ellenfél, és ráasásul nem lennének egyre, kettőre elvesztett ötperces csaták. Mindkét oldalon ugyanannyi balf.sz ugyanannyit balf.szkodna, kiegyenlítettebb lenne.
Csak a szándék kellene. -
KaLeun
senior tag
válasz
Kolbi_30 #53842 üzenetére
Évek óta nem játszom rankedet, értelme nincs és a szén, acél vagy lf-ért megszerezhető OP szarok sem érdekelnek...
Ha valami pozitív egyáltalán történik akkor az válasz arra, hogy ha valamit flamu televinnyog a youtube-on.
+Plusz kb. minden új ág valami powercreep szar. Ez kb. egy halott játék, lehet etetni a népet még 1-2 évig, de szerintem 5+ évre már csak kb. a WG nélkül van esélye a játéknak. Persze elvegetálhat valami élőhalott állapotban továbbra is...
-
LK
addikt
válasz
Kolbi_30 #53565 üzenetére
Mindkettő megkapta az SAP-t de nézd meg a lőtáv különbséget.
A lassú torpokról nem is beszélve. Érdekes egy ág lehet. Nem tudom elképzelni, hogy a T9-nek nincsen 10 km lőtávja.4580693: Elbing ágyúja elég betegnek tűnik.
Régebben megkapta az ember hogyha csak torpokat lőtt, hogy "ágyú is van rajta". Olasz DD esetében ez máshogy fest mostanság. -
ddt500hu
veterán
-
-
válasz
Kolbi_30 #53364 üzenetére
Mostanában minden új eleme a játéknak a statikus gameplayt erősíti minden felszíni hajóosztályban. HE, SAP spammer szarok, amik csak akkor nem tudnak letankolni, ha távol maradsz mindentől; 10 km-ről vagy a rövidebb felszíni spot-távolságról fog felspotolni a CV (kibaszott nagy nerf a DD-knek), tehát ott tartunk, hogy nincs surface class, amivel előre mész.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Kolbi_30 #53337 üzenetére
Elmehetek? Nem! Elmebeteg!
9,8-as camo, 13,5km-es mélyvízi torpedók, 4x5 vetőcső rendes kilövési szöggel, torpedó reload booster!!, füst! Szóval megfelelő körülmények között (nem kell extrém jónak lennie) simán elküldesz 40 torpedót fél percen belül.
Hátrányok? 14,5km lötáv, nagyon kevés hp.
Első salvo, első csata. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Kolbi_30 #53116 üzenetére
a másik kedvencem, amikor a gém beharangozza, hogy X perc és jön a full storm.... aha... iel sem kezdődik a storm, vége a meccsnek...
hááát, köszi
östernél járok, de nem tetszik ez a féle stílus annyira.... 2 löveggel nem sokra megyek...
elkezdtem a francia dd ágat is.. azért a Kléber az... hm -
LK
addikt
válasz
Kolbi_30 #53027 üzenetére
Tessék hozni képet vagy replayt !
A múltkori replayed is durva volt..... Megértem azokat akik nem hisznek nekünk egyébként. Amit múltkor feltettél, ha csak beírod ide, nem hittem volna el én sem.
Volt velem olyan, hogy full ránagyítva messziről lőttem HE-vel Hindivel egy BB-t. Amikor az 5. Salvo esett elé és mögé, már anyáztam. Visszanéztem a replayt és az összes lövedék a hegybe ment... Távcső nézetben meg átrepült a hegyen majd elé-mögé esett.Ui.:írtam ticketet is és van replay is
, válaszul valami egyen bullshitet írtak, semmi konkrétum, tehát eszükben sem volt leellenőrizni.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
Kolbi_30 #52920 üzenetére
Jobbat mondok,
ma Schlieffen sec-re húzva Lütjensel eldetonált egy Ohio sec. lövéstől !!!
Na ez a baszó... A csávó egy unipóni volt, kilőhetetlen.
Szerintem mire ezt leírom Kraken is lett.
Amúgy a Schlieffen egy beast de mivel fosik tőle mindenki kapja is a focust és olyankor csak percei vannak. Sneak hajó. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged