Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
redzsi
senior tag
Köszi!
Busines6 10k followers stream alatt voltak sorsolások még a múlt héten. A wg most írta jóvá nekem a hajót.
-
Dewri
aktív tag
A gond az AP. Gyakorlatilag csak dísz. Csatahajón mindenképp, de ezek szerint cirkán is... T8 BB-vel t6 cirkálón tudtam citet lőni AP-val, t8 ellen már csak 2300 damage... Esetleg 5 km-en belülről képes odaverni egy 10k körülit nagykegyesen, 15 km-ről fölösleges használni... Szóval mindenre HE mindennel (azaz skillbase játékmód: on...) és "örö, bódottá"...
-
-
válasz
- = Zk = - #46686 üzenetére
Tegnap első yami-s körben 3. percnél befagyott a játék, nyertük. 21xp...
Másik kettőben amit mentem az 50k dmg-ért vért izzadtam, olyan szinten mellé, mögé, elé...
Ami meg talált, az kvázi mind overpen. Mindkettő defeat. -
Chabe89
addikt
Értem én, hogy egyeseket mennyire feldühít a dolgok jelenlegi állása, de azért próbáljátok meg kulturáltabb hangnemben elküldeni a WG-t és az agyhalott játékosbázist melegebb éghajlatra!
-
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #46686 üzenetére
Jo döntés
-
Kolbi_30
őstag
Ismet nem ott vannak a hajok ahol valojaban..
Es a csapattarsak is szarabbak abotoknal -
válasz
- = Zk = - #46679 üzenetére
De legalább jót röhögtem
legalábbis én nagyon
-
Stalinnal 17 overpent lőttem ma DM oldalába.
14km-rol 9 lovedekbol 8 overpen.
Nagyon gyász... DM ramnezett, 2 helyen egtem, és közel annyit lőtt belem hátulról, mint én neki oldalba.
Dupla gyász.
Nevetséges. -
válasz
- = Zk = - #46658 üzenetére
hajrá
nevem tudod, 8kor felmegyek a napi két konténerért
megint csetbanon vagyok, szóval sok kommunikációt ne várj -
sh4d0w
félisten
Ebben is mínuszos egy szar kör T8 és fölötte, de semmi idő alatt meg lehet szedni magad. A mostani accomon előfordult, hogy 250000 kreditem volt, de eladás nélkül tornáztam fel kb. 200 millióra - nem tudom pontosan, mert közben költöttem is, de ha azóta nem költök, kb. ott lennék.
Egyébként de, menedzselési probléma. Nem szabad az elején több ágat húzni, a T5-6-7 hajókat eladni, mert prémhajó nélkül ott tudsz pénzt keresni.
-
Kolbi_30
őstag
De van kedve valakinek együtt baszakidni kicsit?
-
Dewri
aktív tag
válasz
sh4d0w #46666 üzenetére
Hát akinek van kredit, annak biztos nem tűnik fel, a klánban is van olyan arc, aki a minap kreditet ment be gyűjteni, mert "csak 138 milliója van"... Én megvettem most a t9 német BB-t (klánbónusz miatt még olcsóbban is, mint alapból), amihez el kellett adni a t8-at, mert az utolsó modul 3 milla (ami nem volt a t8 hajón, így mindenképp venni kellett), másfél volt a lőtávnövelő. Maradt 5,6 millám, a hajótest meg 5,1-be kerül... Szóval annyira azért nem olcsó. Bár lehet hogy az elhibázott menedzselés a probléma, egyszerre csak 1 ágat kellett volna húzni.
[De ha megnézzük a wg tankos játékát, ott szintén milliókba kerül a következő tank és t8-nál egy szar kör masszívan mínuszos, prémium nélkül sokszor egy átlagos kör is...]
-
Dewri
aktív tag
válasz
Kolbi_30 #46668 üzenetére
És a 2 napból az hány óra volt? 48? Illetve mindenféle prémium nap/zászló/festés nélkül? Mert így valóban hihetetlen, mivel ha ezekkel nincs telerakva a hajó és nem vagy prémium napos, akkor szar csatákkal nemigen jön az xp... Nekem 3 nap volt a t8-ról t9-re átmenni, pedig agyon volt boosterezve a hajó (és szakaszoztunk is hárman), csak éppen a szar csatákra még így is volt, hogy 2600 xp-t adott, ami lényegében nulla... Mondjuk én csatahajóval mentem, ott több xp a követelmény.
-
tbw
aktív tag
Csak zászlót kapsz kb. 90%ban ezekből a kontikból rohadtul nem éri meg ennyit szopni vele.
Lásd Puerto Rico grind. -
frame>24
addikt
válasz
Kolbi_30 #46664 üzenetére
bla-bla-bla.
...ezért írtam oda, hogy földi halandóknak, meló, család...
azért azt nem veszem be, hogy bárki 2 nap alatt t9-re húz 1 ágat úgy, hogy közben csinál mást is a nap folyamán.
aki meg jellemzően full noob, azt pont nem lesz "pikk-pakk" T10-ben kivéve freeXP unlock-kal, vagy direkt t9 prem hajóval -
Kolbi_30
őstag
Micsoda magas kovetelmények..2 nap volt T9et elerni full szuz accountal.
Ha elso perctol flotta tag lettem volna akkor hamarabb...a kedvezmenyek miatt.
Tul konnyu mindent elerni, ezert van az hogy a jatekosok zome nem tud jatszani...mert pikk pakk T10 de azt sem tudja mirol szol/vagy mit kell csinalni a jatekban.. -
Dewri
aktív tag
válasz
frame>24 #46662 üzenetére
Az online fejlődős játékok mind így vannak kitalálva. Egy hatalmas grindfest az egész, ha haladni akarsz érdemben, nem elég napi 10 perc, ott kell ülni alsó hangon 5-6 órát, hogy látszódjon is valami. Ezért vannak ilyen brutális kredit és xp követelmények és foshalom csaták/jutalmak, mert ha nem így lenne, mindenki egy hónap alatt maxos lenne, két hónap után meg kiürülne a szerver, mert mindenki elunná magát, mert nincs mit megszerezni, nincs miért játszani... Valahol meg kell találni az egyensúlyt a készítőknek, csak sajnos ez nekünk játékosoknak sokszor elmebeteg feladatokban/követelményekben/nerfelésekben mutatkozik meg... Ráadásul az ingyenes játékoknak meg kell találni a módját, hogy mégis valami bevételük legyen, mert fizetni kell a szervereket, az embereket, a helyet ahol dolgoznak, stb. Lehetne máshogy is, lehetne sokkal jobb a játék, de akkor sokkal hamarabb "vége" lenne... Józan pillanataimban valahol megértem a fejlesztőket, de aztán elkezdek játszani és biztos hogy mindegyiknek csuklik a teljes rokonsága...
-
frame>24
addikt
...meg valljuk be, az 15 x top 3 jóval fölé lett becsülve, ma pl. eddig 2/7 alkalommal jött össze, (nem voltak szar csaták, de volt sok 4-5. hely), szóval mondjuk 15*3,5= 52,5...csata akár, az már akár 9h pure gaming, (de ezt CSAK az első 2 feladat UTÁN), szóval...
most mégis mit lehet minderre mondani?!
-
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #46546 üzenetére
Azt már múltkor nem akartam írni, hogy egyem a szívüket a kis gyökereknek, de néztétek a 3 szuperkonti feltételeit is?!
1: 20 win (coop kizárva) (ez nekem 50% WR-el kb. 40 csata, ~7 órányi game)
2: 40.000 BASE xp (ez kb. 44 csata, 7-8 óra, 900 átlag base-el számolva, ami nem is túl óvatos)
3: 15 x top 3-ban lenni (ide legalább nem kell win --> nálam talán 30 csata, megint 5 óra )Amúgy mindent összegezve kb. 20h, talán 10 nap alatt meglett volna, de a game ennyire fos állapotában a napi 2 óra játékra sem tudtam rávenni magam, meg mondjuk a 2 műszakos meló szétcsapott
Mindez még oké, de a határidő május 1., azaz technikalilag ápr. 30. (tehát eleve is kb. 2 hét volt rá)
Ezt tehát egy földi halandónak (illetve munkával, családdal), randomban, megint all-day grind, úgyhogy egyébként bele sem kezdtem... Első nap beléptem csatázni, ott még 3/5 win volt, de éreztem, hogy nem kell nekem még1 Benham grind, annál feltehetően kisebb jutalmakért. -
KJ82
senior tag
Még kettő
DOOLITTLERAID - 1 Red Heat camo
ATTACKONTIRPITZ - 2 Type 21 camos
Április 27.-ig érvényesek.(#46655) Szintén Április 27.-ig.
-
KJ82
senior tag
ISTHEREAGOLDFINCH - 2 Red Heat camos
SHIPTOBEATYAMATO - 1 Type 21 camo
350YEARSLEGACY - 3 papa papa
FIGHTINGIESTSHIP - 1 Type 21
NOTASUBORISSHE - 3 Equal Speed Charlie London Signals
GNEVNYCLASS - 1 Type 21 camo
YOUKNOWHERNAME - 4 Zulu Hotel
BECKERLEGACY - 1 Type 21 camo
WHATAREUTALKINGABOAT -
-
tbw
aktív tag
A hydro ahogy fentebb Írták arra való hogy ne egyél meg olyan torpedót amit csak közelebbről vennél észre.
DD ellen akkor tudod használni ha nem vagy spoton és ő ül a füstben te pedig rámész a füstre és kihidrózod, bár ez a ritkább eset.
Nagyobb tierben ahogy írták pl. a Z52-el bármilyen ddt ki tudsz a capről tolni te füstben ülsz ő pedig látszik.
Ezt is ki lehet játszani persze mert magasabb szinteken nem 6kmes egy cap, 6kmnél nem mész közelebb és nem fog látni, de pl. ha egy shima ellen harcolsz egy z52-el azért jó a hidró.
Más haszna például egy sunnyogó ddt szikla mögül is látsz ha 6kmen belül van, tier X-ben.
Sajna sok player azt sem tudja mi mire való és mekkora a hatótávja, pedig csak olvasni kellene.
Pl. a múltkor a Lo Yanggal ülök a füstben, megy a hidró, és azon is 5.5 km-es hidró van, és simán odajött az Öland 4 km-re, amit szét is szedtem gyorsan, úgy hogy ő nem látott engem 1x se. -
dd-ként 6km-es hydroval simán tudsz cap-elni. füstöt elnyomod, és kvázi bármelyik dd-t ki tudod tolni cap-ből így.
4-ről meg látod a torpedókat, szóval az ellen is immunis vagy két percig.
BB-vel meg ha hydro közben torpedót kapsz, akkor valamit nagyon benézel.
Rakj kapitányra passzív szonár skillt, az kitolja a hydro torpedó észlelését is 25%-al (5km-re). Az már elég kell legyen az európai torpedók kikerülésére is.
Ez a fos játék amúgy pont az ilyen helyzetek ki/elkerüléséről (is) szól. -
Dewri
aktív tag
Na de egy rombi látszik mondjuk alapból 7,11-ről, ami tovább javul kapitányi skillel és a hajón levő modullal. Akkor miért jó a 6 km hydro? Eszerint azzal se fogom látni, mert nyilván nem fog bejönni ennyire közel... Ha meg harcolok egy csatahajóval, amihez lehetőleg szemből kell állnom hozzá képest és a láthatatlan rombi közben oldalról rámtolja a rengeteg torpot, amit 4 km-ről észlelek, akkor cseszhetem a manőverezést, vagy ha véletlenül sikerülne is elfordulni (és csak kb hármat bekapni...), akkor az ellenfél csatahajó ver oldalba...
Kb minden BB csatám erről szól, ezért kérdeztem, hogy mire jó a hydro... Mondjuk végülis mindegy, úgysem a torpok szoktak kinyírni, hanem az égés, csak bosszantó, hogy torpokat IS kapok mindig...
Majd a tengeralattjárók lesznek vidámak, mert ha sikeresen bepingel, akkor úgy torpedóz meg, hogy ignorálja a torpedóvédelmet, azaz citázik. Újabb zseniális wg megoldás...
-
Német BB hyrdo 6km-re lát el, torpedókat 4ről spotolja.
DD hydro 5km-re lát el, torpedókat 3-ról spotolja, kivéve a z52, azon BB hydro van.
z52-nek pont az az értelme, hogy 6.1 a spotja, 6ról meg hydrózik.
Igaz minden másra használhatatlan kb.
Szerk:
Champagne az mi a rák?Francia bb az oké, de... valami új prémium?
-
Dewri
aktív tag
A hydro egyébként hogy működik? Mert bekapcsolom ha rombi lehet a közelben (már jó ideje spoton vagyok és láttam érkezni torpokat is), de nem látok semmit és jönnek a torpedók. Akkor mégis minek van? A füstön se látok át értelmes távolságból, csak közelről, Nürnberg-el rátoltam füstös rombira, már bent voltam 3 km-en, az egész térkép engem lőtt, nem nagy előny hogy láttam a rombit a füstben... T9-t10 rombik esetében meg látom a közeledő 20 torpedót, de a rombit nem, így nincs mire lőni, spoton vagyok, mindenki lő+kerüljem el a 20 torpot... Sokra megyek a Bismarck 11,3 másodlagosával, ha nem lát semmit, mindenki más meg elbont 15+-ról...
De most komolyan, hogyan kell hatékonyan használni? Nyilván nem induláskor kell ellőni, ez világos...
-
tbw
aktív tag
Ajjaj.
-
-
-
Kolbi_30
őstag
Mai CV...
[link] -
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #46614 üzenetére
Abszolút.A szenzációs Krasny Krymmel például ő tartja az EU szerver rekordot 190k dmg-el.
-
Dewri
aktív tag
Kompenzációt adnak a szerver korábbi hibái miatt, április 30-ig lehet kivenni, de nem automatikus, mindenkinek magának kell rákattintani:
- 1 Wargaming konténer
- 5 Európa festés
- 5x5 különféle zászló -
-
Kolbi_30
őstag
Én este játszottam a ddvel.. Ellenfélnek minden meccsen volt 2 soyuz 1 alaska 2-3 hydros és egy demoines... Nálunk max 1 hydro 1 radar.. Kurva nagy élmény volt végig menekülni.. De a legjobb mikor 2 másodperccel a kezdés után valaki tőlünk már radarozik.. Meg nyomja a hydrot, hogy véletlen se legyen ha kell..
-
-
-
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox #46612 üzenetére
-
-
válasz
- = Zk = - #46619 üzenetére
170kt lőttem a párjanincsiummal tegnap, burgonya, monti, harugumi, meg a cv lőtt, 3.8kk-t tankoltam, 15-2-re vesztettünk
A három dd-nkből kettő kvázi a rajt után elment tengeralattjárósat játszani, a harmadik, a khaba az alapvonalon rallizott a hordozónkkal.
Aztán ennyi.
Király volt. -
válasz
Másfél percig nem nézel a minimapra?
Ideális esetben 5 másodpercenként csekkolja az ember.
Én van, hogy többet nézem, mint magát a játékot. -
Kolbi_30
őstag
válasz
Ugye mekkora élmény?
-
- = Zk = -
félisten
felnéztem.. mondom... nah
5 kör, -500ezer kredit... 1 kör tart 10percig max, de a fél csapat kihal 3p után, vagy mindenki bemegy valami mögé..
mai rekord, alaska, össz 14k dmg = -22k kredit
5 kör, de mint a sárlavina úgy ledózeroltak minket... semmi ellenállás... tenném a dolgomat, legalább rálövök 1 hajóra, mondom legyen dmg a kasszában... erre előbukkan másik 4 enemy, csapatom sehol... pedig én eskü velük mentem... max 1,5 percre nem a mapra figyeltem....tyúúúú.. de jó, hogy ez a gém látványosan xarabb lett/lesz....
-
olivera88
veterán
válasz
Henry mint nose in. LOL. Néha látni ilyeneket randomban.
-
Dewri
aktív tag
válasz
Kolbi_30 #46615 üzenetére
Rusev a legtöbb videójában már az elején rommá van lőve... Úgy látom az a taktikája, hogy bemegy és kioszt annyi sebzést amennyit csak tud, aztán közben vagy kilövik, vagy nem... Nyilván ezekből van látványos csata és sebzés, nem a sziget mögött üldögélésből... De azért tud is a srác, van olyan ranked, amit egyedül hoz le 3 ellenfél ellen. Hozzá van szokva az "1 vs mindenki" leosztáshoz.
Bár aki random módban játszik ebben a játékban, az is...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Múltkor Dániel Russevvel voltam egy teamben. Szegényt kifokuszoltak a picsaba yamatoval próbálkozott.
Persze ezt nem rakta ki mint a többit.
-
-
Hmm. Nekem tegnap lett meg.
Elképesztően rossznak találom, szó szerint rászorul arra, hogy az ellenfél szar legyen, és hagyja magát széttorpedózni.
Másra nem jó. Se füst, se elegendő tűzerő hogy más DD-ket kiszoríts, se hydro.Mókás, hogy a wg ezeket a füst nélküli DD-ket erőlteti a CV rework óta... a francia ág se jó a világon semmire a yolozáson kívül, de ezek az újak a torpok erőtlensége miatt még arra se jók.
-
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox #46608 üzenetére
Annyira nem kaka. Azzal van a legnagyobb dmg átlagom dd-vel. 80k.
Bár kicsit el van átkozva. Az Ölanddal meg az Östergotlanddal jókat mentem.
De ahogy megvettem a Hallandot bármit csináltam defeat volt.
Bár az egy olyan széria volt. 1400-1500 XP-s lossok.
De amúgy tetszik. -
redzsi
senior tag
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz
FoxiestFox #46602 üzenetére
Igen az .MEg nem jar ott a kapitany meg a penz hogy legyen
-
Kolbi_30
őstag
Tisztaban vagyok vele, 1 hetes acc, csak japan DD van kiszedve, ez az egy hajo, meg kell par milla es kesz lesz, meg az utolso 2 modul sincs meg, nincs penz ra hogy felszereljem.9 milla hibadzik meg..amugy ennek a meccsnek naggyabol mindegy volt hova megyek, mar az elejen eldolt, hogy nem mi nyerunk
-
tbw
aktív tag
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #46602 üzenetére
Ne tegyél fel kérdéseket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest