- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #55604 üzenetére
Captains will enter battle with access to a limited stock of improved Armor Piercing ammunition, which can be used via the Burst Fire Mode. It will feature double salvoes with much higher damage per minute than standard firing, but the drawback is that it has a limited range that cannot be increased. The improved characteristics of these shells will include but are not limited to ballistics, ricochet angles, and fuse time. This ammunition can be thought of like a consumable; captains will always enter battle with the same number of shells each time and will need to choose the proper moment to make use of their limited supply. After running out, only regular Armor Piercing shells with normal characteristics will be available.
-
válasz
- = Zk = - #55385 üzenetére
Sejong, Azuma, Izumo, Roon, ilyenek
-
KaLeun
senior tag
válasz
- = Zk = - #55211 üzenetére
Nézd én pl. tök szeretem a tengeralattjárókat, mint párszor írtam is anno olyan 25+ éve még a header nélküli wav fájlokat is magyarosítottuk unokatesómmal beleértve a teljes full magyarítást az AoD-ben. Még a bitmap text szövegeket is, mindent visszafejtve saját kis kezdetleges konvertereimmel.
Szerk 2.: Még könyvtárban könyvekben keresve forrást, igazán kezdett el érdekelni a 2. vh.
Vagy a jelenlegi sub vs sub az emlékeim szerint az U-Boot nevű játékban létezett egy az egyben, mint negyvenegybe' 3D-ben kb. 90 környékén.
A jelenlegi t6 rankedet pl egy Icarus-szal tolom 10 pontos kapitánnyal...
itt azzal van a probléma, hogy a CV és a SUB mesterségesen van felhúzva, hogy egy 150 csatás valaki dominálhasson egy elméletileg elit játékmódban.
Sajnos a további idióta szmájlik ellenére is, sajnos ez a valóság.
-
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #55133 üzenetére
Még nem sikerült vele olyan jó kört mennem... Nagyon jó hajó pedig, csak szeretik fókuszolni...
-
válasz
- = Zk = - #55123 üzenetére
En egy eve hagytam abba (3 nap mulva evfordulo) es akkor mar honapok ota ez a rendszer mukodott.
-
válasz
- = Zk = - #55052 üzenetére
Azt most nem tudok, nem rég frissítettem a gépem Win11-re clean installal (már megbántam lol) és ment a sokéves screenshot mappa is a levesbe.
De nem nagy was ist das.Ha valaki ilyenre akar gyúrni hogy több xp-je legyen vesztesként mint a nyertes topnak, egy helyzetben kell magát aktivizálnia: mikor látszik a meccsen az elején, hogy nyerhetetlen, annak ellenére is, hogy már van egy masszív előnyötök pontban.
Ilyenkor maradj életben, sebezz rombolókat, resetelj sokat, és ha az ellenfélnél senki sem volt kimagasló, simán hozod a több xp-t csak azzal hogy kitingolsz elfelé a túlerőtől és életben maradsz.Egyszóval, gitgud!
-
válasz
- = Zk = - #55026 üzenetére
Még Brawl-ban is lehetséges:
-
KaLeun
senior tag
válasz
- = Zk = - #55048 üzenetére
Nem vesztesz semmit.
Új rankedben akárcsak az előzőben, ha gyakorlatilag nincs S vagy A tierű vagy minek nevezi Flamu hajók osztályozását, akkor magad ellen játszol. Magyarul ha nincs egy ha nem is OP de még a mai metában elfogadható szintű minimum fullos hajód fullos kapitánnyal amivel baromi jól mész, akkor lehúzod a csapatod.
Mai első ranked pl. annak ellenére, hogy az ellen Cossack és Split kb. 2 perc alatt elhullott, egy 50% prémium Brandenburg játékos egyedül kitett 4 saját hajónkat 4 perc alatt.
Másik oldalon ott voltam én és egy Zieten full hp-val éppen spottoltam az ellenfél első hajóját és egyszerűen ennyi volt a csata, a nagy kibeba ranked.
Szerintem rankedet csak úgy érdemes játszani, hogy van valami régi vagy akár új prém hajód és magasról teszel az egészre amig zsebre rakod a kreditet.
Inkább megiszom 1-2 sört és megnézem a Das Boot-ot, Master and Commander: The Far Side of the World-ot vagy Greyhoundot a hülyeségeivel... Most is éppen ezt teszem, mert egyszerűen nem is tudnak megmozgatni a Steel, Coal vagy az éppen hupikéktörpikék néven árult tokenek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #55046 üzenetére
Meg van a Petro, Moskva, Netsky(ma lett meg). A Stalint jobbnak tartom mind 2 elsőnél. A 3. még ismerkedős..
Decemberben lesz kuponom Steel-re, addig a Moskvában fejlődik Kuznetsov
-
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #55044 üzenetére
Lehúztak az emberekről megint egy kis lóvét...
Cirkálóból melyik az amivel érdemes játszani/foglalkozni?
Elég sok van már és a terveim közt van még a Stalingrad...
-
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #55042 üzenetére
50.000 Gold volt a legkisebb nyertes licit...
-
válasz
- = Zk = - #55026 üzenetére
Idén is volt már egy halom.. még rankeden is
Mi ne működne benne?
Ha jól játszol, önti az xp-t a game -
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #55013 üzenetére
Tényleg nem.
Pedig 90%-ban jó csaták voltak.
-
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #55010 üzenetére
Lehet venni valami tokenért most az armoryban.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
- = Zk = - #54978 üzenetére
Az első találat arra vonatkozott, hogy szó szerinti első tehát nem jobb, bal, közép, nyugati, keleti l, kormány közeli vagy ellenzéki.
Pedig volt pár barom aki itthon is összekente a kocsiját - talán az egyiket meg jól el is verték
-
IreN!CuS
addikt
válasz
- = Zk = - #54976 üzenetére
Szerintem arra gondol amikor ukrajna megtámadta magát és bosszúból telefirkálta az orosz harckocsikat/járművet elrettentés gyanánt a "Z" betűvel
Google első találat [link]
-
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #54967 üzenetére
DLC-k megvannak ? Jól ki tudják tolni a játékidőt.
-
válasz
- = Zk = - #54955 üzenetére
En is csak a hireket kovetem, januar ota nem atszom ezzel a szarral es ezutan soha, semmilyen wg jatekkal nem fogok, mi tobb, ha a melohelyem ex-wg-st akar alkalmazni es bevonnak az interjuztatasba, garantaltan el fog bukni.
-
ToMy_
tag
válasz
- = Zk = - #54923 üzenetére
Momentán még csak a 'concealed maneuvers' játékmódban, és csak 2 hordozó tud ilyet (az Essex és vmi japó), amiket előzetes mission-ökkel lehet megszerezni.
-
válasz
Nagyon le vagy maradva. A kísérő hordozók vagy füstöt dobnak, vagy aknamezőt, ahol olyan sűrűn vannak, hogy nagyobb hajóval esélyed sincs mindet kikerülni.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Passz. Sokszor légvédelmet sem dobnak, akkor majd ezt dobják?
Füst nélküli cirkálóknak mondjuk jó segítség lehetne.
-
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #54921 üzenetére
Nézd végig, meglátod..
-
scyllarus
veterán
válasz
- = Zk = - #54918 üzenetére
Nemsokára megéri majd! Az új frissítésben meghallgatták a felhasználók panaszait, és orvosolták a játék legnagyobb hibáját.
Végre ugrálnak delfinek a hajó mellett!
Egy vicc, ami ott fejlesztés címén zajlik. -
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #54888 üzenetére
Nekem is volt ilyen tegnap valamiért. Újra kellett indítanom a játékot.
-
asasasas
csendes tag
válasz
- = Zk = - #54880 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Nem tudom, talán nem jól fejeztem ki magam...
Az ellenséges hajók egyszerűen eltűnnek. Volt-nincs.
Csináltam egy 6 perces videót, hogy miről van szó. Most azt hagyjuk, hogy milyen bénán játszottam, nem ez a lényeg most.
Az elejétől a Hyuga-t figyeljétek. Az úgy rendben van? -
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = - #54842 üzenetére
HA még Citát sem tudok neki lőni közelről, uninstal...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #54835 üzenetére
A Smolensk az kb ezert van mert erre jo. Fustbol szorja a tuzet...amig en is jatszottam ezzel ez ment.. minden egetett fossa meg az is ami nem..tehat ezen nem kell csodalkozni. Vagy van az a variacio , hogy abbahagyod es nem leszel ideges.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
De várj nem értem. Az általad leírt dolgokra tökéletes illik "úgy működik ahogy tervezték - working as intended "
-
Kolbi_30
őstag
válasz
-
válasz
- = Zk = - #54818 üzenetére
Neki ez fixa ideája (Kaleunnak).
A játékkal pedig igenis baj van, egyre több. Lassan több a prémium hajó, mint a többi; lassan több a repülős hajó, mint az anélküli; broken classok, mint a CV és a subok (a ruszkikat most buffolják). Bugfixek helyett csak fossák a kopipészt hajókat, minden be a paywall mögé.
-
válasz
- = Zk = - #54818 üzenetére
A fejében. Szinte minden jó player akit ismerek és még játszogat, játssza a régi vackait is, amiket már mindenki elvault ratyinak tart.
Én is máig Montanázok. -
KaLeun
senior tag
válasz
- = Zk = - #54796 üzenetére
Mivel ez a fórum olyan halott, mint játék majd megkeresem. Azért köszi.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #54725 üzenetére
Szép!
-
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #54703 üzenetére
Hat a mai elso brawl erdekes volt..mert rajtam kivul mindenki 200 meccs 40-43% wr mellettem siman buktuk, a masodik az balanszosabb volt ott nyertunk es meg jo is volt ha bukjuk se zavart volna..tehat ez az MM siman random nincs benne semmi varazslat.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #54645 üzenetére
bezzeg régen csak a cap-re fostál egy gépet azt annyi -
eventus
veterán
válasz
- = Zk = - #54640 üzenetére
Én is mikor volt akció... Secondary fun, de annyi. Még eladni is jobb, mint semmire nem jó.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #54640 üzenetére
az is pontatlan eg es floodol ha kell ha nem..
-
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #54509 üzenetére
-
válasz
- = Zk = - #54444 üzenetére
Én is azt szoktam (még ha hatása nincs is). CV, sub - azonnal report az első másodpercben.
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #54431 üzenetére
Nem tudom miért de csak 5 csatát mentem vele. Gondolom uncsi.
116k avg dmg szóval annyira nem volt szar. -
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #54431 üzenetére
Ugyan az..a masiglagosa gyenge. Az agyuk pontatlanok..same as goku..eg mint ha nem lenne
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #54280 üzenetére
nah,.... a YO-LO klán okos NC-je... megindul... hogy akkor előre a munkás mozgalom.... mondom nájn... erre: akkor bújkáljak, legyek punczi stb....
kirohan, helyből 3 hajó megcekcuálta, végül egy extra low hp-és hajó leramolta a 3/4 életes NC-ét...
persze, segíthettem volna neki, bismarck-kal voltam...
de nem tettem.. keresztbe lövöldöztem a mapon az enemy hajókat.... 2000+ base xpvel elsőként végeztem, VICTORY ofc, ő valahol középmezőnyben....
mondván: neki ez a pötyögésesdi "boooring"....
mondom akkor lépj ki, tedd magad hasznossá és tegyél oda nekünk egy kávét... sovány tej, két cukorral, köszi... -
válasz
- = Zk = - #54266 üzenetére
Mint a Moszkva... kellene Neptun rakétát implementálni a játékba lol
-
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #54261 üzenetére
Sekuryu vagy Sekiryu
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #54225 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #54169 üzenetére
Minden overpen.
-
válasz
- = Zk = - #54164 üzenetére
Majd elromlik hirtelen :D
-
válasz
És akkor képzelheted, milyen volt, mikor megjelent. Akkoriban még nem égett fél évet, és a célpontok is puhábbak voltak, jobb radarja volt, stb
-
ddt500hu
veterán
válasz
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #54120 üzenetére
-
válasz
- = Zk = - #54005 üzenetére
Én jól elvagyok a játékkal, elfogadtam annak, ami.
Tizedeltem a játékidőt, a hülyéken pedig nevetek, nem idegesítem magam. -
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #53941 üzenetére
Viszont jó sok lóvé ha sok van belőlük és eladod
Úgyse jók már semmire, csak betölteni a csomagolópapír szerepét.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #53906 üzenetére
Jelenleg is siman max 300 csata a T10..ha csak egy nemzet 1 agat erolteted..en rendszeresen kapom oket magam melle..T10 300-400 csataval..
-
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #53876 üzenetére
Akkor ez az.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #53815 üzenetére
jó, és ha nekem nem legendary modulom van?
20. a sorban a 25-ből, okozott sebzést tekintve
20. a sorban a 25-ből win rat-et tekintve
és az átlagos meccsenkénti fraget kis sem találnád: utolsó, hasonló a kill/death aránya, azzal is utolsó -
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #53794 üzenetére
Sima zászló csak. Amúgy volt olyan aki 100k dubit nyomott rá
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #53777 üzenetére
Évekkel ezelőtt történt velem, egy csata végén az utolsó másodpercek teltek le, nagyon jó csata volt, utolsó salvónál kidobott. Hiába írtam ticketet, nem mentett replayt, nem volt csata vége képernyő. Semmi nyoma nem maradt. Nem kaptam xp-t, sem creditet. Ha a csata ment tovább nélkülem akkor is kellett volna kapnom szerintem. Ha meg szerverhiba volt, látniuk kellett volna, márpedig ilyet nem láttak a ticket válasz szerint....
-
Chris0321
veterán
válasz
- = Zk = - #53777 üzenetére
Mióta megy a játék ilyenkor szokott frissíteni. A WOT is így működik.
-
Chris0321
veterán
válasz
- = Zk = - #53768 üzenetére
Attól is függ mennyi ideig tart a csatád, hogy a játék mit gondol. Vannak hajók amiknek kicsi a lőtávja így közel kell menni az ellenséghez ha nem csak hajókázni akarsz (pl. cirkálók) és azok hamar odalehetnek ha kap pár citadellát, vagy felrobban, vagy csak benyel pár találatot.
-
azka79
aktív tag
válasz
- = Zk = - #53770 üzenetére
az az izgalmas, a bújkálóktól én is megőrülök. Menni kell és od@baszni...
-
válasz
- = Zk = - #53768 üzenetére
A játék már az idiótáknak szól. Az olyan idiótáknak, akik 5 perc alatt elhullanak, meg az olyanoknak, mint mi, akik azt hiszik, van még keresnivalójuk a játékban.
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #53746 üzenetére
Az biztos, hogy a következő bekapcsoláskor chat ban fogad majd.
Hú de gyaláztam őket! -
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #53746 üzenetére
Volt 4 csillagom. Most egy sincs
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #53722 üzenetére
Én most kezdtem neki.
Első csata Pommern 10k dmg.
2 romboló és 2 cirkáló 40mp keresztül nem lőtte a kiradarozott 2 ellenséges rombolót. -
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #53716 üzenetére
Viszonylag hamar beértem az ezüst ligába, na de az ottani kvalifikációból nem tudok kikecmeregni. Tegnap este 10+ csata, egy győzelem 3 vereség.
És ez megy két napja.
-
válasz
- = Zk = - #53707 üzenetére
No problemo
-
gabyka
aktív tag
válasz
- = Zk = - #53705 üzenetére
Pedig de...mindjárt a 4. és 5. sor. Külön a játék és külön a dokk. Alapból 75, Én felraktam 150-re és simán megy.
-
válasz
- = Zk = - #53703 üzenetére
preferences.xml talán?
-
válasz
- = Zk = - #53687 üzenetére
Tegnap 3 csata, 3 bukó, altf4
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #53685 üzenetére
második.. második köröm közben... bemegyek, kérem a helpet, erre mindenki m9ögöttem, míg kepelnék... szét is szedtek... annapolis+Z 52... kijöttem 7 élettel, erre elynomja a radart a fasz petro a sSZIGET mögött b+....
otthagytam a faxba az egészet... -
Kolbi_30
őstag
válasz
- = Zk = - #53662 üzenetére
Igen nekem is feltűnt pár hete..papirabb lett és tohonya
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #53650 üzenetére
Az biztos, hogy új tagja van a top3 legszarabb napomnak. Most nyertem kettőt, de az utolsó csata lehet rajtam fog elmenni mert olyan rosszul lőttem mint még soha.
Ki is léptem inkább.
Borzalom volt ez a mai. Ahhoz képest egész jól viseltem. -
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #53628 üzenetére
Hát ez ilyen. Csak XP-s cuccokat raktam rá. Van még 340 000 000 kreditem. Elleszek vele.
-
Eagle16
addikt
válasz
- = Zk = - #53628 üzenetére
Nekem van +50% kredit camo-m, Annapolis nettó 900 ezret ad egy nagyon jó csatára
Meg ráraktam pár zászlót is.
Amúgy beteg az a hajó, csúnya dolgokat lehet vele művelni.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #53550 üzenetére
Elkezdeni sem kellett volna.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #53491 üzenetére
Nem rossz a felhozatal.
Eagle16: valszeg nem, nagyon jó graf, izzad a VGA rendesen.
malystryx: ránézek majd -
Chris0321
veterán
válasz
- = Zk = - #53463 üzenetére
Ugyanúgy fogsz tudni játszani mint eddig szóval semmiben.
-
ToMy_
tag
válasz
- = Zk = - #53460 üzenetére
Nagyjából annyit, hogy a belorusz-orosz területen a Lesta lesz a kvázi a "Wargaming-képviselet", ők fogják a továbbiakban az ottani WG játékokhoz kapcsolódó értékesítést csinálni, de szigorúan saját zsebre, a bevételből nem küldenek semmit a WG-nek és egyáltalán semmilyen üzleti kapcsolat nem áll fenn köztük ezután.
A világ többi részén marad minden ahogy volt. -
Eagle16
addikt
válasz
- = Zk = - #53393 üzenetére
Hétvégém összefoglalva röviden, ahogy elmondtad. DD-vel nem tudok ülni a füstben, mert random rámpingel pár másodpercenként, küldi is a célkövetős torpedót. Jobban felidegesítettek mint a CV-k, csoda hogy nem kaptam chatban-t megint. Akizukival mentem amúgy, mert kampány küldetést csináltam és ahhoz kellett, de majdnem folyamatosan Tier 9-10 volt, 2 sub + CV meg egymillió radar / hidro.
-
válasz
- = Zk = - #53261 üzenetére
Nem én írtam, fogalmam sincs...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #53203 üzenetére
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #53179 üzenetére
-
Eagle16
addikt
válasz
- = Zk = - #53166 üzenetére
Eddig ezek, de nem végleges:
VI Mackensen, VII Prinz Heinrich:
Ship detection range with Hydroacoustic Search active reduced from 5.5 to 5 km; Torpedo detection range reduced from 3.75 to 3.6 km.VIII Zieten, IX Prinz Rupprecht, X Schlieffen:
Ship detection range with Hydroacoustic Search active reduced from 6 to 5.5 km; Torpedo detection range reduced from 4 to 3.75 km.X Schlieffen:
Reload time for 105 mm secondary armament increased from 3 to 3.2 s; Reload time for 150 mm secondary armament increased from 6.7 to 7.1 s; -
válasz
- = Zk = - #53156 üzenetére
Hadd fejjék meg a türelmetleneket, nincs ezzel baj.
Tudod mit kapsz, tudod mennyiért.
Ha ingyen kell, vársz egy kicsit és cső. -
válasz
- = Zk = - #53123 üzenetére
Valószínűleg az ilyen riportok miatt nincs súlya a játékban.
Inkább csak simán placebo, hogy megnyugtassa a lelkét az ember.
-
válasz
- = Zk = - #53103 üzenetére
Csinálod a napi küldiket, van közöttük ilyen.
-
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #53089 üzenetére
Lehet. Nincs Yamám. :)
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #52755 üzenetére
-
válasz
- = Zk = - #52755 üzenetére
Coopban szerzel tokeneket, aztán az Armory-ban bérelhető.
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #52751 üzenetére
Nem. Az összes supeship 0 kredites. Nem lehet vele farmolni. De javítási költség sincs.
4 vereség egyhuzamban.
Utolsó csata szintén megnyerve, majd a CV-nk egyszer csak ott hajókázik a semmi közepén és kinyíratja magát. -
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #52650 üzenetére
2 teljes napig alig találkoztam velük.
Aztán megint előkerültek!Kettesével!
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Vannak azok csak basznak ra
-
LK
addikt
válasz
5 cm-rel feljebb a képen pont ott van egy sub. Szóval nem. Nem is fognak eltűnni, mert további egyenlőre kiaknázatlan zsé van bennük. Folyamatos fejlődési potenciál kell a játékba, mert lehúzhatják a rolót. Lesznek itt még motorcsónakok is ha rajtuk múlik.
KJ82:hú de giccses hányáshú de jól néz ki !
hála istennek pihentetem kicsit, úgy látom jobban is teszem -
válasz
- = Zk = - #52609 üzenetére
Eyecandy...
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #52595 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #52551 üzenetére
5 csatát mentem vele Lütjenssel.
Az ágyúja egy fos, szerintem a legrosszabb német BB ágyú ami létezik. Ilyen szórása még a Tirpitz-nek sincs. Az egyik salvonál majdnem nyomtam print screent mert olyan volt mintha két hajó lövedékei lettek volna.
A hp-ja kevés, a secondaryja semmi extra, a torpedók...vannak.
Azt hinnéd valami nagy cirkáló hunter mert 12db 305 mm-es, de csak overpen.
Mindegy a kikötőben elfér. -
ddt500hu
veterán
válasz
- = Zk = - #52547 üzenetére
Nem tudom, de ez a Brandenburg eddig nem nyűgözött le. Tirpitz 2. A faszért nincs hydroja az összes német BB-nek???
-
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #52513 üzenetére
Nekem meg most. A wg húzza a faszára a g..i subjait. BB-vel esélytelen kicselezni a nyomkövetős torpjeiket. Ja, elnyomom a repairt, 80 sec, mire betölt. De az a nyomorult ez idő alatt 3x pingel, 12 torpot nyom rám. Én meg csak menekülök. A k. anyját annak, aki kitalálta ezt a koncepciót.
-
4580693
senior tag
válasz
- = Zk = - #52491 üzenetére
Ranked 1: T-61, megpusztulok az első 5 percben, de csillagot mentek.
Ranked 2: Nürnberg, támogatom a dd-ket. Egyszer csak azt veszem észre, egyedül vagyok két rombolóra, egy cirkára meg egy bb-re. Az egyik dd-t és a bb-t kicsapom, közben húzom a kepet. Persze, a tűlerő legyűr. Senki sem támogat. A bayern egy sziget mögött kőrözik... Csillagot mentek ismét. Olyat írtam neki, hogy most már bánom.Random: Z-44. Nincs hidro rajta, de szemben meg ott a petro, meg valamelyik európai torpedónaszád. Szerencsére egy sziget mögé be tudok álni, így nem tudnak lőni semmivel sem. Azért behúzom a kepet, majd a másik kepet védem egy párszor. A vége win, és első vagyok... wtf?
Randomban automatikusan nyomom a reportot arra, aki subozik. Egyszerűen azokkal a nyomkövető torpokkel nem tudok mit kezdeni.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #52489 üzenetére
Ha a játék engedné megbüntetni a hibázó játékost és nem egy este lenne egy T6>T7 kifejlesztése, akkor talán javulna a helyzet. De még ekkor is ott lenne a 10. percben még a start körül ólálkodó ill. a végig egy sziget mögött csücsülő hajók problémája. (És most nem a HE spam papír cirkákról beszélek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest