Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, remek problémába ütköztem: Költöztetnék egy weboldalt, a megrendelőnek nem jó az a szolgáltató, akit ajánlok, neki van saját bejáratott embere... ez még nem lenne baj, de amikor phpmyadminban importálnám a dumpot, akkor nekem azt mondja, hogy "500 - inernal server error", na elküldtem az adatbázist a srácnak, hogy oldja meg, erre ő ezt az üzit kapta, hogy:
09:49:29 Restoring D:\Utilities\xxxxxxxxxxxxxxxx (7).sql
Running: mysql.exe --defaults-file="c:\users\admini~1\appdata\local\temp\2\tmpwdtjuk.cnf" --host=localhost --user=root --port=3306 --default-character-set=utf8 --comments --database=webshop_xxxx_hu < "D:\\Utilities\\xxxxxxxxxxxxxxxx (7).sql"
ERROR 1062 (23000) at line 84: Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'Operation failed with exitcode 1
09:49:36 Import of D:\Utilities\xxxxxxxxxxxxxxxx (7).sql has finished with 1 errorsA srác persze aszongya, hogy hibás a dump.
Eddig ilyennel még nem találkoztam, pedig már költöztettem pár oldalt. Tud valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Suzuki topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest