-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
Az admin felületre sem tudok bejelentkezni, ha jelszó emlékeztetőre meg azt írja nincs ilyen felhasználó.
mi a csudát tudnék csinálni? -
janesart
tag
Sziasztok
olyan problémám lenne hogy feltőrték a honlapom, lehetséges? Nem jön be a tartalom és szétesett az oldal. A bal felső sarokban egy tallózás gomb jelent meg.[link]
Hogyan szerezhetném vissza? Van rendszeres mentés róla. -
Slapy
aktív tag
válasz
infectedmann #2594 üzenetére
Én hoztam létre és ez alapján
-
_ak_
addikt
válasz
CharlieDrop #2587 üzenetére
Ha van hozzáférésed, akkor nézz rá a wp-config fájlra. Ha jól emlékszem, akkor is kiszürkül a mező, hogy ha abban fixálva vannak az oldal url-ek.
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Sajat wp sablon kesziteshez tunatok ajanlani vmi tutorial jellegu dolgot?
Köszönöm! :-) -
Slapy
aktív tag
válasz
infectedmann #2590 üzenetére
nah, child témába másolva ennél sem látszanak a fordítások, ha az eredetiébe másolom be akkor látom! Mindkét esetben a child téma van aktiválva!
Kérdésem az lenne hogy nem fog felülíródni egy újabb frissítésnél?
Amúgy bocsi mindenkitől hogy ennyi kérdésem van , de még tanuló vagyok nagyon wp, woocommerce, fordítás témában... -
Slapy
aktív tag
válasz
infectedmann #2590 üzenetére
Épp az imént töltöttem le és ismerkedek vele
amúgy míg nem csináltam gyerek témát a loco-val sem volt semmi gond! Szerintem az sokkal felhasználó barátabb ám lehet csak ki kell ismerni ezt a programot is
-
adatfalo
senior tag
válasz
Jól sejtem, hogy a wordpress-t nem te magad töltötted fel és telepítetted a szerveren? Mert ha igen, akkor tuti valami szerveroldali biztonsági tiltás okozza. Megnézhetnéd a wp-admin könyvtár attributumait is.
-
The DJ
addikt
válasz
Furcsa, én sem láttam még ilyet. Tippem szerint valami plugin lesz a ludas. Próbáld meg kikapcsolni őket és nézz rá ismét. Legvégső esetben a wp_options táblában át tudod írni a siteurl-t és a home-ot.
-
Slapy
aktív tag
Teljesen összekavarodtam már a fordítással kapcsolatban.... :/ child témában fordítva a loco-val elmenti a dolgokat látszólag de az oldalon nem jelenik meg...plusz frissítettem ma a wp-t és annak egyes része is angol lett
-
The DJ
addikt
válasz
CharlieDrop #2583 üzenetére
Hogy érted azt, hogy nem lehet megváltoztatni? Szürke a mező? Vagy ha átírod, akkor mentés után visszaáll?
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Jár már valamelyikőtök úgy, hogy a Beállítások Általános részén a Wordpress cím és a Honlap cím részeket nem lehetett megváltoztatni? Került fel egy oldalra SSL és a https-t állítanám be
Köszi a válaszokat.
ÜDv,
Charlie -
Slapy
aktív tag
válasz
Nagytalp #2580 üzenetére
Csináltam ilyet is, hogy pontosan ezt írtam-e bele azt majd holnap meglesem!
Azt viszont tudom hogy nem volt languages mappám hanem lang és átírtam function.php-ban ezt a részt, de utána se volt jó, lehet nem jól adtam meg az útvonalat?!
Ha mégsem jönnék majd rá akkor azért súgjál légyszí -
Nagytalp
senior tag
Child theme functions.php-ba:
// Load translation files from your child theme instead of the parent theme
function my_child_theme_locale() {
load_child_theme_textdomain( 'total', get_stylesheet_directory() . '/languages' );
}
add_action( 'after_setup_theme', 'my_child_theme_locale' );A /languages a fordításhoz vezető útvonal ami a child theme könyvtárához képest relatív. Tehát megadhatsz mást is.
Egyébként fordításoknak az erre szolgáló mappában van a helye. (Ebben nem segítek mert magadtól is rájössz.)
-
adatfalo
senior tag
válasz
Flowtation #2574 üzenetére
Ahogy nézem a travelify sablonját valahova az aljára kéne betenned a kódot, 5 perc alatt ki lehet szűrni, hogy hol működik jól. Hajrá
-
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
kb egy hete ismerkedek a wp-vel és a woocommerce-vel!
A minap olvastam hogy nem árt gyerek témát csinálni
Meg is csináltam a wp codex oldal alapján, létre is jött aktiváltam is!
De csak részben lett jó...kinézet, oldalak,stb megmaradt viszont a widgetek az oldal sávban és a láblécben összevissza lettek....van ami eltűnt van ami máshova került és amiket pedig már töröltem újra ott lettek... :/
Mit ronthattam el? vagy ez így működik és a widgeteket állítsam be újra és később már nem lesz vele gond?
Másik problémám hogy még ezelőtt elkezdtem lefordítani a témát amit használok (Artificer). Ma volt hozzá frissítés, mielőtt engedélyeztem lementettem a .po és .mo file-t amit utána visszamásoltam plusz a gyerek témába is bemásoltam, de elszállt az összes fordítás..! Mit csináltam rosszul, hogy csináljam ezután hogy frissítésnél ne menjen újra a levesbe?Köszönöm szépen előre a válaszokat!
-
Flowtation
őstag
válasz
adatfalo #2573 üzenetére
Szia!
Igen, ez meg van, mert a plugin irja is, hogy ezt kell beilleszteni a sablon megfelelő php-jába. De amikor beraktam, szétesett az egész oldal, háttérbe rakta meg ilyesmik. Ezért vagyok tanácstalan. Egyébként nekem csak annyi kellene, hogy annak aki még nem járt az oldalon, felugorjon, h ha akarja likeolja az oldalt. -
adatfalo
senior tag
válasz
Flowtation #2572 üzenetére
Most csak mobilon pötyögök, de a header.php fileba kell ezt beillesztened: echo do_shortcode( 'ide jön a shortcode' );
-
The DJ
addikt
Való igaz, ez lesz a következő cikk, csak neki kéne állni. A fejemben már összeállt a dolog, elég komplex lesz, úgy tervezem hogy ez sokatoknak hasznos lesz, hosszú évek tapasztalataival, mivel van már mögöttem pár 100 megtisztított WP oldal. Jelenleg is épp takarítok, kaptam egy fertőzött cPanel fiókot, rajta 30+ WP oldallal, mind tele van malware-el és egyéb finomságokkal. Ezért utálom csak a cPanelt, ha a public_html-ben levő main domain oldal fertőzött lesz, akkor az összes addon domain is "el fogja kapni" rövidesen.
-
The DJ
addikt
válasz
Runci23 #2568 üzenetére
Nem igazán sikerült a linkelés
Facebook hirdetések formájában már találkoztam az oldallal, ahogy nézem inkább a kezdőket céloztátok meg ezekkel a videókkal, nem biztos, hogy az itteni topik olvasói a célközönség.
Azért sok sikert.
Nekem is van egy hasonló ingyenes projektem, a WPSzaki.
-
Runci23
csendes tag
Ha valaki még csak ismerkedik a WordPress-szel, akkor ajánlanám a WPKurzus-t. Ha gyorsan, egyszerűen akarsz minőségi oldalt csinálni, és pár ezer Ft befektetést nem sajnálsz prémium sablonra és a WordPress tanfolyamra, nem fogsz csalódni.
-
Nagytalp
senior tag
Tudtok ajánlani jó Timeline plugint?
A lényeg minden, hogy sztori külön shortcode-ot generáljon!
Az sem baj ha a kimenet jól néz ki de ha nem akkor átszabom.
-
adatfalo
senior tag
Szia!
A style.css file-ban keresd meg a 803. sort és ezt a részt:
.featured-image {
position: relative;
height: 0;
padding-bottom: 50%;
background-position: 50%;
-webkit-background-size: cover cover;
background-size: cover;
-webkit-backface-visibility: hidden;
backface-visibility: hidden;
-webkit-transition: -webkit-transform 0.3s ease;
transition: transform 0.3s ease;
}cseréld ki erre:
.featured-image {
position: relative;
height: 0;
padding-bottom: 30%;
background-position: 50%;
-webkit-background-size: cover cover;
background-size: initial;
-webkit-backface-visibility: hidden;
backface-visibility: hidden;
-webkit-transition: -webkit-transform 0.3s ease;
transition: transform 0.3s ease;
background-repeat: no-repeat;
}Ez egy poszton belül hozza helyre a featured image méretét.
A főoldalon elhelyezetthez pedig ezt kell módosítani: 987. sor (szintén a style.css-ben)
@media (min-width: 56.25em)
.excerpt .featured-image {
-webkit-transform: translateZ(0);
transform: translateZ(0);
width: 50%;
width: calc(50% + 2px);
height: 100%;
padding-bottom: 0;
position: absolute;
right: -1px;
}Csere erre:
@media (min-width: 56.25em)
.excerpt .featured-image {
-webkit-transform: translateZ(0);
transform: translateZ(0);
width: 50%;
width: calc(35% + 2px);
height: 100%;
padding-bottom: 0;
position: absolute;
right: -1px;
} -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Még csak most ismerkeded a wp-vel, egy blogot szeretnék indítani.
Van valakinek ötlete, hogy mit kellene átírnom, hogy a featured image a postban ne ilyen bazi nagyban jelenjen meg?
[link] -
The DJ
addikt
-
_ak_
addikt
Azt hittem a wordpress.com-on ingyenes, az nem jó ilyen célokra?
-
The DJ
addikt
válasz
LógaGéza #2559 üzenetére
Én is sok rosszat olvastam már róluk, de ingyenesnek ingyenes, úgyhogy elvileg a kérdező céljának megfelel.
Egyébként személy szerint semmi értelmét nem látom az ilyen jól hangzó, de használhatatlan ingyenes tárhelyeknek, mikor manapság már gombokért kapni normális cPanellel rendelkező webtárhelyet vagy éppen VPS-t. Ne sajnáljuk már azt a pár 100 forintot egy normális, megbízható és rendes supporttal rendelkező tárhelyre.
Ezt a webnode-ot nem ismertem egyébként, de lehet, hogy jobb választás, mint a 000webhost.
-
LógaGéza
veterán
Én nem ajánlanám, nekem nagyon sok rossz tapasztalatom van velük... Csak egy tesztoldalt akartunk rajta létrehozni, hogy meg tudjuk mutatni a megrendelőnek az elképzeléseinket, de sajna többet volt elérhetetlen az oldal, mint elérhető. Többször írtam a supportnak is, mivel ingyenes fiók volt, így 2-3 nap válaszidő volt, de kb mindig azt mondták, hogy épp nagy DDoS támadást kaptak, és azért nem megy... Ez volt olyan, hogy egy héten 3x is...
Azért, hogy ON is legyek:
Én meg direkt WP-re őket hallottam jó választásnak: WPNode.
-
katakomb1
tag
válasz
lanszelot #2556 üzenetére
Én ezt használom
Azt viszont nem tudom, hogy külföldön, hogy működik. -
lanszelot
addikt
Hello
Szeretném kicsit átnézni, tanulgatni a wordpress-t, erre keresnék olyan tárhelyet, ahol ingyenes minden /domain, host/ , wordpress install van benne /ne kelljen szenvednem vele/, és külföldről is elérhető, mivel nem Mo-on élek. -
gboszi
senior tag
Sziasztok a Machothemes.com template-k közül nem rendelkezik valaki? Nagyon filozom a megvételen, keresek valami olcsobb megoldás, akár kupon (akár még olcsóbb). Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
Üdv
-
adatfalo
senior tag
válasz
katakomb1 #2551 üzenetére
A bejegyzések-oldalak tartalma áll html(+css)-ből általában, ha egy adott oldal html tartalmát akarod módosítani akkor azt az admin menüben megtalálod, ellenben ha a sablon-t akarod módosítani, akkor az ftp-re feltöltött wp-content/themes/sablon_neve/ útvonalon éred el és valószínűleg valamelyik **page**_template.php file tartalmát akarod módosítani, de ezt sablonja válogatja.
(#2552) katakomb1
Az nem egy bővítmény, ehhez picit átfogóbb ismeret kell, mint amivel jelenleg rendelkezel, így én ezt hagynám. Ezt integrálnod kéne a sablonodba, méghozzá gondolom a woocommerce pluginnal (ha már webshopos tartalomról van szó, gondolom azt használod).
(#2553) katakomb1
A formátum szintén sablon függő, hogy egyáltalán van-e definiálva, illetve milyen beállítások vonatkoznak egy-egy típusra, általában máshogy jelenik meg egy adott poszt (Video (itt általában youtube videó jelenik meg a poszt tetején), Gallery(itt slider szerű galériát lehet létrehozni ami szintén a poszt tetején szokott megjelenni) stb.) -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #2514 üzenetére
The DJ!
Tudnál segíteni a slideres problémámban? Amire válaszoltam hsz arra gondolok.Köszi!
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2548 üzenetére
A sablon beállításai közt keresd, ennél pontosabbat nem tudok mondani látatlanban. Esetleg a widgetek közt is megnézheted, ha van footer widget, de inkább a beállításokban lesz.
A szavazás és űrlap amiket a videóban láttál azok pluginek lesznek, de hogy melyikek az passz, mindkettőből van ezer és egy alternatíva.
-
katakomb1
tag
1. Hogyan írtam be új szöveget a footerba? Sajnos elfelejtettem, de hasznos lenne tudni.
2. Ebben a videóban van két nagyon jó kis menüpont. 7.06 résznél. Szavazás hozzáadása és Űrlap.
Ezt én miért nem látom? Ha bővítményől van szó mi a neve?
[link]3. Engem nem az eltüntetés érdekel leginkább hanem, mondjuk megakarom változtatni "WordPress Theme by The Hosts" helyett "WordPress Theme by The 'nevem'".
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2544 üzenetére
Ez a részlet felel a kódban a megjelenítéséért:
<p class="credits"><?php mace_credit_links($footer_options['hide_credits']); ?></p>
Ebből észre lehet venni, hogy a sablon beállításaiban (footer options) van lehetőséged ezt az egész szekciót kikapcsolni, tehát nem kell semmit hackelni vagy keresgélni.
De ha nem találod, akkor a styles.css fájl végére írd be ezt és el fog tűnni: .credits {display: none;}
-
katakomb1
tag
Tényleg nem látom,mert ez a szöveg van a lábban. "Copyright © 2001-2016 Berkenye Gimnázium és Szakképző Iskola. Minden jog fenntartva.WordPress Theme by The Hosts"
<?php
/**
* The template for displaying the footer.
*
* Contains the closing of the #content div and all content after
*
* @package Mace
*/
?>
</div><!-- #content -->
<footer id="colophon" class="site-footer" role="contentinfo">
<div class="site-info clearfix">
<?php do_action( 'mace_credits' ); ?>
<?php $footer_options = get_option('mace_settings'); ?>
<p class="copyright-text"><?php echo isset($footer_options['footer_text'])?$footer_options['footer_text']:''; ?></p>
<p class="credits"><?php mace_credit_links($footer_options['hide_credits']); ?></p>
</div><!-- .site-info -->
</footer><!-- #colophon -->
</div><!-- #page -->
<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html> -
katakomb1
tag
Kezdem kapisgálni.
Én úgy csináltam eddig, hogy oldalakat adtam és az úgy nézett ki mint egy menü. Nem használtam a menü menü pontot.
A footerban, hogy lehet megváltoztani vagy kitörölni a sablon nevét? Bementem a sablon szerkesztésbe és nem találtam meg (Ctrl+F)-el sem.
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2538 üzenetére
Hozz létre egy új kategóriát azoknak a bejegyzéseknek, amiket meg szeretnél jeleníteni másutt is, majd add hozzá ezt az új kategóriát a menüdhöz a menükezelőben (Megjelenés /Menük).
Tehát:
1, Bejegyzések / Kategóriák alatt létrehozol egy új kategóriát
2, Megnyitod a bejegyzéseket, amiket külön akarsz választani és bepipálod a szerkesztőben ezt az újonnan létrehozott kategóriát, így ebbe fognak tartozni
3, Megjelenés / Menük, bal oldalt kiválasztod a kategóriák lenyílót, ott az új kategóriádat és hozzáadod a menüdhöz.Így ezt a menüpontot megnyitva automatikusan meg fogja jeleníteni az ide tartozó bejegyzéseket, pont úgy, mint a főoldalon, csak éppen szűrve.
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2535 üzenetére
Ezt fejtsd ki kicsit légyszi. Milyen bejegyzést, milyen oldalra? Csak egyet, vagy többet?
A másik kérdésedre: Webfejlesztés területén az erős HTML5/CSS3 tudás az alap, erre lehet a többit építeni, enélkül elindulni sincs értelme. Kell még mellé Javascript ismeret is, a PHP-vel egyetemben. De ezer irányba lehet még ezeken túl is indulni, viszont ezek szerintem az alapok, amiket nem érdemes kihagyni. Manapság már a CMS ismeret is kötelező.
Nálam ez úgy néz ki, hogy van egy erős HTML/CSS/CMS és egy közepes JS és egy kezdő PHP ismeret, ezekkel tudok dolgozgatni már szépen, de nem az itthoni piacon.
-
katakomb1
tag
Offos kérdés, de kíváncsi lennék rá, hogy html,css és minimális js,php tudással valamint tartalom kezelő tudással el lehet valahol helyezkedni?
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2533 üzenetére
A főoldalad nem más, mint az általad létrehozott bejegyzések listája. Itt általában nem szoktunk kommenteket megjeleníteni, mivel ez egy folyamatosan változó és frissülő felület, az egész értelmét vesztené idővel. Míg ha egy bizonyos bejegyzést nyitsz meg, akkor megjelenik a komment box és a hozzászólások is, de ennek így is kell működnie. Oldalakhoz/bejegyzésekhez hozzá tudsz szólni, dinamikusan generálódó és automatikusan frissülő listákhoz pedig nincs komment rendszer. Ha nagyon kell, akkor bele lehet hackelni, de ehhez nem árt egy kis PHP + WordPress sablon felépítési ismeret. Egyébként a <?php comments_template(); ?> kódot kell beilleszteni a megfelelő helyre a komment szekció megjelenítéséhez.
A dátum eltüntetéséhez CSS kód:
.posted-on {display:none;}
-
katakomb1
tag
Köszönöm!
Szerk: Azt megtudod még nekem mondani, hogy miért nem látom a főoldalon a komment dobozt míg amikor rá megyek a dátumra akkor megjelenik alul? Nekem az lenne jó, ha minden oldal alján megjelenne. Valamint az a dátum ne legyen ott.
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2530 üzenetére
Megjelent bal oldalon egy új menüpont gallery néven, ott létrehozol egy új galériát, feltöltöd a képeket, majd megnyitod a bejegyzést/oldalt, ahova be akarod illeszteni a képeidet és a vizuális szerkesztőn megjelenő új nextgen gallery gomb segítségével beilleszted az általad preferált beállításokkal a létrehozott galériádat.
(#2531) adatfalo: Az oldal működik? Be tudsz lépni az admin felületre? Vagy adatbázis kapcsolati hiba van?
Van a szervereden PHPMyAdmin vagy bármi, amivel tudod managelni az adatbázisokat? Ha van root hozzáférésed a szerverhez és tudod a MySQL root jelszót, akkor meg tudod változtatni a WP adatbázisának felhasználóját/jelszavát.
-
adatfalo
senior tag
Hello! Digital Ocean-nél van egy weblapom. Felfrissítettem a wordpress-t 4.5-re de a használt template nem támogatja, így visszamásoltam a régebbit , elvileg a wp-config file-t nem írhatta felül mert egy szűz wordpress-t telepítettem. Tehát:
A wp-config.php file szerintem nem változott az adatbázis és a user neve wordpress a jelszó egy a szerver beüzemelésekor kreált karaktersor (szóval nem az alapbeállítás) .
Próbáltam putty-ba consolba megnézni, hogy mi az adatbázis neve és jelszó, root-al bejelentkeztem(ekkor kiírja, hogy:
Thank you for using DigitalOcean's Wordpress Application.
Your web root is located at /var/www/html and can be seen from http://xx.xxx.xxx.xxx/
The details of your PHP installation can be seen at http://xx.xxx.xxx.xxx/info.php
Your MySQL root user's password is xxxxxxxx
You are encouraged to run mysql_secure_installation to ready your server for production.)
De a wp-congig file-ban más jelszó van beírva, azóta kipróbáltam a console által írtal is, de ugyanúgy nem javul meg.Amikor SHOW DATABASES; parancsot beírom, akkor SHOW: command not found sort kapok. Hogy a francba tudnám visszaállítani a dolgokat?
Jah és ami fura, hoyg miután visszamásoltam a wordpress fileokat akkor még ment a weboldal és el is tűntek azok a hibák amiket a 4.5-ben láttam.
-
katakomb1
tag
Sziasztok!
Képnézegető bővitményt szeretnék hozzáadni az oldalamhoz. Tudok valami egyszerű kis képnézegető bővitéményt, amihez nem kell "szakmai" tudás?
-
katakomb1
tag
válasz
Flowtation #2525 üzenetére
Inkább később. Az még rá ér.
Most inkább a komment dobozos problémát nem értem.
-
katakomb1
tag
válasz
Flowtation #2523 üzenetére
Én azt láttam, de bonyolultnak tűnik. Egyszerűbb megoldásra gondoltam.
-
katakomb1
tag
Újabb problémám adódott.
Amikor a kezdő oldalra megyek nem látom alul a komment dobozt, ahol kommentelni lehet, csak ha rá megyek a dátumra. Mindenhol bekacsoltam a "Mit lássunk?" résznél a hozzászólásokat?
Itt látom a komment dobozt
Itt nem, pedig itt szeretném.A névnap továbbra sem működik. Tudtok valami más, egyszerűbb megoldást?
-
jupsi
csendes tag
Van már 4.5 verzió is belőle, itt olvastam: http://www.kulcsszo.hu/wordpress/wordpress-4-5-ujdonsagai/ róla egy elég alapos bemutatást az újdonságokról.
-
Dexter68
addikt
válasz
Flowtation #2518 üzenetére
Na, wp-n belül telepítettem, így megy... letöltve-felmásolva nem ment. Mindenesetre köszi.
-
Dexter68
addikt
válasz
Flowtation #2516 üzenetére
Hmmm... érdekes... melyik wp verzió van fenn?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, gondoltam, még rákérdezek, mielőtt más megoldás után nézek: egy melóhoz kinéztem a Book Rev Lite sablont, viszont preview-nél csak fehér képernyőt ad, illetve, ha bekapcsolom, akkor közli, hogy a weboldal nem tudta teljesíteni a kérést. Csak nálam nem megy, vagy másnál sem? Hogy lehetne mégis munkára bírni?
-
Flowtation
őstag
válasz
infectedmann #2513 üzenetére
Igen, igen a slider szerkesztésénél ott is van mindkét beilleszteni való, az egyik amikor sima oldalba lehet berakni, és van egy ilyen amit írtál:
"<?php echo do_shortcode("[huge_it_slider id='1']"); ?>"
és, hogy ezt rakjam be egy template fájlba, hogy a sablonon belül legyen. Én megpróbáltam a sablon könyvtárán belül a header.php fájl body részébe berakni, de nem lett jó...tehát a pontos helye kellene a beillesztésnek, oda ahol most a jelenlegi fejrész logó van.De most nézem, van a sablonnak egy saját slider kezelője, de azt meg nem nagyon vágom...vagy ha jól értelmezem, bejegyzéseket meg oldalakat lehet slideolni. (szép szó)
-
infectedmann
őstag
válasz
Flowtation #2512 üzenetére
WordPress-ben van egy függvény, amivel php fájlokba tudsz shortcode-ot betenni:
echo do_shortcode('[ez egy shortcode]');
Én már használtam nem egyszer
-
Flowtation
őstag
Közben én is kérnék segítséget slider ügyben.
Letöltöttem és telepítettem a huge it slider plugint. Ez csinál egy shortcode-ot, ez ok. Viszont én a slidert az oldal fejrészébe szeretném beilleszteni. A fejrészt csak a sablon egyéni szerkesztésével tudom változtani, ott pedig csak képet enged berakni. A sablonom a Travelify. Melyik php fájlt kell szerkeszteni, hogy működjön? -
Flowtation
őstag
válasz
katakomb1 #2510 üzenetére
Szia!
Bár nem tőlem kértél segitséget és nem szeretném The DJ munkáját elvenni, leírom én, hogyan csináltam.Én az international namedays-t használom, ez szépen működik. Erről van szó.
Annyi a különbség, hogy ezt php kódként kell beilleszteni as szövegkörnyezetbe, kell hozzá egy másik plugin, ez pedig a PHP code widget. Először rakd fel ezt, ekkor tudsz php kódot használni a widgetekben, aztán pedig kell egy új text widget és oda kell a int. namedays.
Itt láthatod hogyan működik.Ha nem világos igy, akkor leirom részletesebben is.
-
The DJ
addikt
válasz
katakomb1 #2508 üzenetére
Ez egy bővítmény, amit egy widget formájában tudsz használni. Mivel nem linkelted melyiket tetted fel, ezért betippeltem, hogy ez volt az: [link]
Ez pedig egy widget, ami akkor jelenik meg, ha behúzod a kívánt helyre. Persze, hogy működik-e az passz, semmi értékelés nincs róla, 2 éve nem fejlesztették és nem is biztos, hogy kompatibilis az új WP verziókkal.
-
Prof95
újonc
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy amikor feltöltök egy oldalra egy képet és ezt ott szeretném szerkeszteni (elforgatni), és rámegyek a kép alatt a szerkesztés gombra. Utána nem jeleni meg az előnézeti kép és ha rákattintok arra gombra amelyik elfordítaná, bármelyik irányba, akkor azt a hiba üzenetet dobja, hogy "Az előnézeti kép nem olvasható be. Frissítsük a böngészőnkben az oldalt, és próbáljuk meg újra."
Eddig még nem találkoztam ezzel a problémával. Van rá valami megoldás?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged