- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
Hali
Ajánljatok nekem kérlek egy vitaminos, étrendkiegészítős webshophoz jó templatet pls
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Ti hogyan fejlesztetek olyan honlapot, ami SSL tanúsítvánnyal működik? Próbálnám localhost-ra költöztetni egy régebben gyártott webshopomat, de sehogy sem megy, mindenféle kínja van. És egyszerűen viccnek tartom, hogy ez ennyire bonyolult lenne.
-
-
The DJ
addikt
A "project title" valószínűleg a név alapú rendezést jelenti, ahogy tippelted. Működhet a megoldás, de ebben az esetben tényleg ott lesznek a címek előtt a számok. Ha ez gond, akkor mehet a dátum alapú rendezés is, mondjuk növekvő sorrendben, így amiket előre akarsz tenni ott csak meg kell változtatnod a közzététel dátumát valami régebbire, így ezek fognak automatikusan előre kerülni. Kicsit macera, de így egyesével be lehet állítani szépen a sorrendjüket, már ha a dátum nem jelenik meg a frontenden, mert akkor viszont lehet ez sem ideális.
(#4693) spiritex: Tiéd az oldal? Vagy van hozzáférésed a wp-adminhoz? Ha nincs, akkor nem lesz egyszerű. A 2/3/4/5, stb a pagination, azaz a lapozás, meg van adva, hogy hány elemet jelenítsen meg abból a tartalomból egy oldalon, a többit lapozással lehet elérni. Ha nincs beépítve "mindet megjelenít" opció, akkor nem fogod tudni adminisztrátor hozzáférés nélkül egyszerre az összeset egy oldalon tudni és úgy lementeni. Persze, ha nem gond, hogy külön vannak, akkor le lehet menteni HTML-ként simán a böngészőből egyesével.
-
spiritex
veterán
Arra van valami megoldás, hogy egy weboldalt, ami www.weboldal.hu/kategoria/2 /3 /4 /5... stb. aloldalakra van bontva egyben megjelenítsen a böngésző? Vagy ha az nem működik akkor egy html-ben, pdf-ben vagy doc-ban le tudjam menteni? Köszi!
-
topjoyy
tag
-
spiritex
veterán
-
topjoyy
tag
Hali!
Hogy lehet át tenni a szerveren lévő oldalamat a wampserverre? Átmásoltam a fájlokat,felülírtam, majd a wp-config-ban átírtam a táblát, jelszót stb.. és még mindig alap oldal van.
Köszönöm!
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem van, hogy azt szeretné az ügyfél, hogy olyan hírleveleket küldjön ki, amiknek kész a váza, kész a sablonja, de a tartalmi részét random rakná (olvasná) bele a hírlevélküldő egy táblázatból vagy adatbázisból, amit időnként kézzel is tudna bővíteni. Hallottatok már ilyesmiről? Létezik ilyen akár WP alatt, vagy azon kívül?
Előre is köszönöm!
-
soldi3r
veterán
Ha egy felkesz oldalt szerentem megmutatni valakinek, akkor ezt hogy tudom megoldani a legegyszerubben? Van valami lehetoseg, hogy mondjuk egy NAS-ra felmasoljam az oldalt?
-
Tatejkas
tag
-
ace05
senior tag
Meglehet nézni valahogy egy poszt statisztikáját, hogy mennyien nyitották meg az oldalt ? Kell külön bővítmény hozzá ?
-
qqzs
őstag
Kettesre talaltam valamit. CSak nem tudom biztosan hoyg ez valami template specifikus feltoltes akar lenni vagy altalanos wordpress megoldas? Es az se vilagos hogy a linket fogja importalni vagy a linken levo kepet be is fogja tolteni a mediak koze
-
Met
nagyúr
WP-ben hogy működik ha több nyelvű az oldal?
Azért kérdeztem mert csináltam egy oldalt még Muse-ban és most kéne még ez az bele, ott duplikáltam az oldalakat és kicseréltem a szöveget és az EN-re az angol verzió töltött be.
Hosszútávra jobb lenne WP alatt újra összerakni az oldalt viszont ez több idő és lehet az oldal is változna kicsit. -
qqzs
őstag
Nem jo mert ez csak fotogaleria, sajat adatbazissal, tagokkal stb. Nekem az kene hogy kijelolok 40 fotot amibol letrehoz 40db portfolio projectet vagy valami tag alajan megcsinalja ezeket. Enelkul egyenkent kell vegig kattogni uj projekt add foto, add tag stb. Ha portfolio managerre keresek plugint, akkor is fotogaleriakat ad
Most hogy belebujtam a portfolioba lett par kerdes
1. A related items-eket a tagok alapjan adja igaz?
2. Most rajottem hogy tudok par dolgot allitani bulkban de bulk letrehozasra meg nem jottem ra
3. A regi oldalunkon volt termekcsoport folap ami a termekcsoportrol szolt es az adwordsot tudtam ra celozni. Viszont a mostani portfoli galeria tok jo hogy egyben van minden es vannak felul szuro gombok amik viszont nem adnak kulon linket. Errol kerdezek de pl ha egy kategorianevre kattintok akkor behozza a kategoria oldalt a linkben a kategoria nevevel viszont eltunik a szuro igy
4. Portfolio rendezesnel nekunk fontos hogy bizonyos termekek elol legyenek. Viszont csak datum, nev, tag stb rendezesi lehetoseg van. A nev alapu az a "project title" akar lenni? Abba gondoltunk sorszamot rakni, ha csak jobbat nem ajanlotok ami eleg gagyin fog kinezni merthogy 001 stb vel fog kezdodni igy a title
-
hummel
csendes tag
Köszönöm,
Az a gondom ezekkel, hogy nem tudom őket tesztelni, mielőtt megvenném. Sajnos elég komplikált a nagykeres oldalról történő szinkronizálás az árképzés miatt, ráadásul még egy külső adatbázisba is ki kell napi szinten importálni a cuccost.
Azt hiszem, lepasszolom a feladatot egy adatbázis programozónak
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4670 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam.
(#4671) qqzs: Erre a célra is a fentebb linkelt NextGen Gallery plugint ajánlanám. Egyszerre fel tudod tölteni a képeket megadott kategóriába és a leírást is gyorsan hozzájuk tudod adni, már amennyiben nem felel meg a kép alapértelmezett neve leírásként.
-
The DJ
addikt
Ezt érdemes lehet kipróbálni, reszponzív, jó értékelései vannak és jól testre lehet szabni: [link]
De én kedvelem és sokszor használom a NextGen Gallery-t is: [link] Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb galéria bővítmény.
(#4664) hummel: Ezeket lenne érdemes átnézni első körben: [link] & [link]
(#4665) topjoyy: Valamiért nem sikerült telepítenie a VirtualBoxot. Ha ismételt próbálkozás után is ez a helyzet, akkor megpróbálnám kézzel telepíteni a VirtualBoxot külön, aztán utána ismét mehet a Local telepítése.
(#4666) Met: A margók minden esetben az aktuális sablon függvényei, az ottani style.css határozza meg a méretüket, tehát ezt minden esetben másutt és máshogyan kell testre szabni.
(#4667) qqzs: Beállítások / Olvasás --> "Megtiltjuk a keresőmotoroknak, hogy bejárják az oldalunkat." elé pipa, majd mentés.
-
qqzs
őstag
Élesben kezdtem szerkeszteni az oldalt azon a domain-en ahol lesz. Most jut eszembe hogy nem kellene letiltani a Google nek hogy lássa amíg csak szerkesztek? Robot txt ben vagy hogy kéne ezt csinálni?
-
Met
nagyúr
Hol lehet állítani a Wordpress default margo beálíltását?
pl. fejléc alatt szokott lenni 30 px, vagy 2 container között.
Egyedi css-el szoktam megoldani (ha megtalálom a support fórumon) de a múltkor találtam egy leírást hogy hol lehet kikapcsolni, angol nyelven, még a wp-t is átállítottam angolra mert nem jöttem rá melyik menüpont az magyarul. És most nem találom. -
hummel
csendes tag
Sziasztok!
Két woocommerce alapú webshop közt közt kellene szinkronizálnom automatikusan a termékeket. Az egyik egy nagykeres oldal, a másik egy normál kisker.
Van -e erre valóban jól működő - az sem baj, ha fizetős modul -, amivel pontosan szabályozható, hogy mit szinkronizáljon?
-
sz.j
nagyúr
Egy referencia oldalt szeretnék készíteni ahol döntő többségben képek lennének.
Tudnátok erre a célra egy ingyenes, de jó plugint ajánlani? -
Met
nagyúr
Még annyi kiegészítés hogy az admin oldal bejön.
Ingyenes Visual composert használtam. Azt deaktiváltam majd újra aktiváltam, hátha az a baj hogy ehhez a domainhez nincs hozzárendelve az account.
Bemegyek az oldallistába, rákattintok akármelyikre (új üres oldalt is létrehoztam), ott edit with visual composer és csak pörögnek a körök, nem tölt be. -
Tatejkas
tag
.htacces-be tudod átarányítani a látogatókat. Ez csak egy megoldás a sok közül.
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^olddomain.com$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.olddomain.com$
RewriteRule (.*)$ http://www.newdomain.com/$1 [R=301,L]
</IfModule>Elméletileg jónak kell lennie.
-
rii
nagyúr
sziasztok ...
ha van A.hu domain, és most van még egy B.hu, akkor a B-t hogy lehet az A-ra irányítani, hogy akik berírják a B-t, az A-n találják magukat?
-
Shodan
őstag
Sziasztok!
Olyan plugint keresek amivel egyszerűen létretudok hozni ranking táblát a sidebarba.
Helyezés - Csapatnév - Pontszám oszlopokra lenne szükségem.
A sportpress nem lenne rossz de nekem túl sok és túl komplikált. -
Met
nagyúr
WP szakik!
Korábban Wamp szerveren készítettem az oldalakat, ha elkészült BackWPup-al exportáltam, feltöltöttem a szerverre, sql adatokat beírtam a wp-configba majd az interconnect/it-el kicseréltem a domain címeket.
Működött minden.
Viszont, váltottam Xampp-ra. A korábbi export nem működik mert az sql-be beletesz ilyen sorokat "elementRealPath\";s:93:\"D:\\xampp\\htdocs\\culinaria2/wp-content/visualcomposer-assets/elements/basicButton/basicButton/\
Minden (export, feltöltés, csere) ugyan úgy csinálok mint korábban de az oldal nem működik, ezért gondolom hogy a Xampp kavar be. -
Met
nagyúr
Van egy weboldal, ahhoz tartozik egy adatbázis.
Az adatbázis user/pass-t átírtad ezért most az oldal nem tud csatlakozni az adatbázishoz.
Mivel az adatbázis eredeti jelszavát nem tudod ezért az oldal file-jai között lévő wp-config.php file-ban kell átírnod a user/pass-t hogy tudjon csatlakozni az adatbázishoz. -
WooCommerce-ben a képek sorrendjét hogyan tudom beállítani?
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes sablont keresnék egy kávézó oldalának elkészítéséhez.
Tudtok ajánlani valamit? -
The DJ
addikt
Csak a hétköznapi szabályok érvényesek, azaz ne tölts fel óriási méretű képeket sehova, mindig méretezd át akkorára, amekkorára a tartalom megkívánja, ha lehet tömörítsd is, de ha ez kimarad nem baj, utólag is meg tudja oldani például a Swift Performance vagy a Shortpixel plugin is.
Írj releváns tartalmat, legyen gondosan formázva, használd megfelelően a h1,h2,h3 stb tageket, a képeknek mindig adj címet és töltsd ki az alt taget, a kulcsszavakat építsd be a tartalmadba, építs ki egy logikusan felépített belső link struktúrát, csak saját tartalmat tegyél közzé, ne másold senki írásait, mert ezt a Google elég erőteljes hátrasorolással bünteti. Ne legyen felesleges kulcsszóhalmozás, se black hat SEO taktikák, azaz például ne pakold tele a bejegyzést kulcsszavakkal, majd változtasd ezek betűszínét a háttérszínnel megegyezőre. Lehetne írni ezekről még napestig, nem véletlen, hogy a SEO külön iparág
Ha segítség kell benne, akkor érdemes feltenni a Yoast SEO plugint, ez minden bejegyzés/oldal létrehozásakor szépen írni fogja neked a javaslatokat, amiket érdemes követni ahhoz, hogy jó helyezéseket tudj elérni a keresőkben. Erről itt írtam: [link]
-
qqzs
őstag
Vannak olyan dolgok amikre mar az elejen erdemes odafigyelni sebbesseg és seo optimalizalas miatt? Hogy ne utanna kelljen ujracsinalni mikor mar a tesztek szolnak, hogy ez meg az nem jo, csereld le, javitsd ki, add hozza, nevezd at, stb.
-
topjoyy
tag
Miért nem engedi megváltoztani a sidebar layoutot annál az oldalnál, ahol vannak a postok? Illetve megvan változtatva ,de nem már nem engedi megváltoztatni.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4639 üzenetére
Ha bekapcsoltad benne a browser cache-t és nem tűntek el ezek a figyelmeztetések, akkor valószínűleg az ingyenes tárhelyen nincs engedélyezve az expires és deflate apache modul, de ezen meg se kell lepődni. Olcsó húsnak híg a leve, ingyenes tárhelynek meg...
Nem kell sajnálni azt a havi 1-2 ezer forintot egy normális prémium tárhelyre, különben folyamatosan ilyen X-akta gondjaid lesznek csomó kieséssel, adatvesztéssel, lassulással karöltve.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4637 üzenetére
Nem, nincs köze hozzá, ez a javaslat ahogy írtam is a statikus fájlok gyorsítótárazására vonatkozik, azaz a képeket, JavaScript és CSS fájlokat meddig tárolja a böngésző. Jelen esetben minden oldalbetöltéssel újra letölti őket a szerverről, ez felesleges terhelés a szervernek és jelentős mértékben lassít az oldal betöltésén. Ha ezeket a ritkán módosuló tartalmakat eltárolja a böngésző és így nem tölti le minden egyes oldalbetöltéskor (helyette a gyorsítótárából szolgálja ki, tehát a gépedről), akkor ezzel jelentősen lehet gyorsítani az oldal betöltési sebességén. Ez az első, legfontosabb lépés, amit egy oldal sebesség optimalizálásakor elvégzünk.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4634 üzenetére
Mit írtál felül, mivel és miért?
A képen szereplő javaslatok a fájlok gyorsítótárazásának lejárati idejére vonatkoznak (expire headers). Bármilyen cache plugin be tudja ezt állítani (browser cache), de kézzel is hozzáadhatóak ehhez a megfelelő sorok a .htaccess fájlba.
Erről meg itt írtam bővebben: [link]
-
The DJ
addikt
Én is úgy tudom, hogy csak CSS-el oldható meg, bár régen használtam már komolyabban, lehet azóta bekerült. De ha nem akkor se bonyolult, adsz a text layernek egy saját class-t az "attributes" résznél, aztán annak a classnak pedig megadod CSS-ben a text-shadow értékeket. Itt egy generátor, hogy ne kelljen találgatni: [link]
A második kérdésre a válasz: Ha nincs rendszergazdai hozzáférésed a szerverhez és a tárhelyedhez járó panelen nincs PHP beállításokat módosító lehetőség, akkor nagy valószínűséggel a szolgáltatóval tudod csak lelevelezni ezen értékek megemelését, de nem minden esetben hajlandóak erre sajnos.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4630 üzenetére
Ez a POT fájl, ebből kell első körben generálni Poedittel egy textpattern-hu_HU.po és textpattern-hu_HU.mo fájlt, ezek fogják tartalmazni a magyar fordítást, ezeket pedig majd a wp-content/languages/themes-be kell felmásolni, de az se mindegy milyen néven, mert kell bele a sablon textpattern-je is, ami minden sablon esetében egyedi.
Leírtam a folyamatot részletesen itt: [link]
-
The DJ
addikt
Legegyszerűbben talán a Custom Post Type UI pluginnel.
-
adatfalo
senior tag
válasz
topjoyy #4625 üzenetére
Szerintem elég lenne a template nyelvi file-ját leszedni és átírni a read more-t. /wp-content/themes/sablonod/languages/ és itt lesz egy .po és .mo kiterjesztésű file ami a sablonod nevét viseli.
Ezt letöltve a PoEditorral tudod módosítani!
Vagy ugyan ezt meg tudod tenni az admin menüből a LocoTranslate pluginnel
A sablon .php filejaiba ha egy mód van rá nem nyúlkálunk, ha mégis akkor child sablont kell létrehozni, hogy a sablon frissítésével ne szálljanak el a módosításaink.
Egyébként a keresett file bizonyára a wp-content/themes/sablonod/ -on belül lesz, de ahogy a fentieket írtam, ne a .php filet írd át!
-
The DJ
addikt
"My Sites → Settings → Writing" csak a WordPress.com szolgáltatásában van, az pedig teljesen eltér a tárhelyre telepített, saját magad által managelt WordPress.org-os telepítéstől. Lényegében a .com az egy ingyenes felület (alapértelmezetten), főleg személyes blogokra, alap kis oldalaknak, elég erős megkötésekkel, a WordPress.org-ról letöltött WP pedig tárhelyre telepítendő, ott viszont teljesen szabad kezed van, bármilyen sablont és plugint használhatsz, bármibe belenyúlhatsz. Kérdés az oldalad melyik csoportba is tartozik jelenleg.
Ha van a sablonnak testimonials része, akkor azt használd, ott tudod felvinni a véleményeket.
A portfolio pont az, aminek hangzik, tehát termékeket/bejegyzéseket, egyéb általad megadott post type-okat tudsz megjeleníteni ezer féle módon és felállásban. Javarészt a képek dominálnak, alatta egy kis leírás, képre kattintva bejön a teljes termék/bejegyzés oldala minden részletes infóval. Általában ez a funkció totálisan testre szabható minden prémium sablonban és itt is látom, hogy a demo résznél tele van rengeteg változattal.
Kreálhatsz custom post type-ot, amit elnevezel case study-nak, így elkülönül a sima bejegyzésektől, vagy kreálsz a bejegyzéseknél egy külön kategóriát ezeknek és amikor meg akarod jeleníteni mindet, akkor csak listáztatod valamilyen formában a kategória elemeit (akár menüpontként).
-
qqzs
őstag
Kicsit kavarognak bennem igy elso ket nap buvoles utan a dolgok
Ceges weboldalt gyartanek a Jevelin temaval.
1. Miert nem talalom ezt a reszt a My Sites → Settings → Writing reszben nekem nincs Content Types ahol a testimonialst be tudom kapcsolni.
A temamnak van testimonials resze es ha page editben ramegyek ott tudok testimonialokat felvinni.2. A portfolio lenne az ahova fel lehet peldaul product galeriat felvinni ha jol ertem, amibol a fotogaleria taplalkozik majd abban kepre kattintva peldaul bejon a product page. A termekeket pedig kategoriakkal lehet kategorizalni amit tud hasznalni egy fotogaleria?
3. De ha peldaul szeretnek case study-kat gyartani akkor azok a blog postok lennenek alkalmasak es ott tagolni lehetne, hogy ez mondjuk nem blogpost hanem mas es majd ezt a case study lapon leszurom a sima blogpostjaim meg majd a blog oldalon lesznek es ott ki tudom zarni hogy case study ne jelenjen meg?
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4611 üzenetére
Megoldható, de ez már alapszintű PHP. A sablon search.php fájlja lesz valószínűleg amit módosítani kell, jelenleg csak a találatok kivonatainak a megjelenítése van beállítva és még ebből is szűri a HTML-t, azért néz ki csúnyán.
Mivel nem ismerem sem a sablont, sem a jelenlegi megoldást, ezért annyit tudok csak mondani, hogy a the_excerpt() függvényt kell cserélni the_content()-re, akkor fogja megjeleníteni a teljes bejegyzést a kivonat helyett, de hogy ezt pontosan hol kell átírni azt neked kell megtalálni.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4606 üzenetére
Amiket keresel azok a beépített widgetek, ezek nem találhatók meg a sidebar.php-ben, mert ott csak magát a widget területet hozzuk létre, amibe a vezérlőpulton keresztül bele tudod pakolni magukat a widgeteket, de ezek a WP core részei. Kivéve ha olyan widgeteket akarsz módosítani, amik a sablonnal jöttek, de jelen esetben nem ez a helyzet. Kérdés mit szeretnél bennük átírni, amihez PHP-ba kell nyúlkálni. Módosítani a WP core-t egyébként értelmetlen, az első frissítéssel úgyis felülíródik, amit szerkesztettél, tehát remélhetőleg csak CSS módosításokra van szükséged.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4603 üzenetére
Elég nehéz válaszolni arra, hogy milyen bővítményeket érdemes használni. Attól függ milyen célra
Mert szinte minden feladatra van már néhány szuper plugin. Kapcsolati űrlapnak Contact form 7, oldal sebesség optimalizálására/gyorsítására Swift Performance, biztonság megerősítésére iThemes Security + Wordfence, spam ellen Akismet + Google ReCaptcha az űrlapokhoz és lehetne még sorolni napestig.
Ha saját gépeden akarsz oldalakat létrehozni és azokkal dolgozni, akkor XAMPP helyett a Local-t ajánlom, sokkal könnyebb kezelni és felhasználóbarátabb is. Egyébként bármelyiket is választod utána a későbbiekben természetesen át lehet költöztetni az oldalt/oldalakat rendes tárhelyre és normális domain alá is.
-
topjoyy
tag
Nagyon szépen köszönöm.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen bővítményeket érdemes használni? Pl az elementor egy egész jó bővítmény.
Valamint vissza térve az FTP hez: én a nethelyen csináltam az oldalt ingyen. Ott át lehet írni a jogosultságokat? De még azt is meg kérdezem ha már itt vagyok, hogy én szeretnék több oldalt is csinálni, hogy referenciát szerezzek ebben sajnos nem nyújt segítséget az nhely. XAMPPal meg lehetne csinálni hogy ott van egy virtuális tárhely és akkor ott lementeném az oldalakat és később a lemnetett oldalt fellehet tölteni a hálóra valamilyen fizetős tárhelyre?
Ezekre szeretnék még választ kapni és mára kifújt.
-
The DJ
addikt
válasz
topjoyy #4597 üzenetére
Még lehetne tömöríteni a képeken, azért ad ilyen kis pontszámot, bár az a 81kb nem egy nagy valami, de el lehet érni a 100-as értéket itt is. Lenyitod az "Optimize images" részt, minden kép mögött ott lesz egy link "See optimized version" néven, azokra katt egyesével, letöltöd a GTMetrix által tömörített verziókat és FTP-n keresztül felülírod a régieket ezekkel. Ha jól csinálod, akkor ennyi az egész, újbóli teszt futtatása esetén már 100-as pontszámot kell adjon a képek tömörítésére.
A Fastest Cache plugin statikus oldalakat generál a gyorsabb betöltés végett, de ehelyett akkor én már a Swift Performance-t ajánlanám, sokkal jobb eredmények érhetők el vele, mert nem csak a page cache-re fókuszál. (Egyébként a .htaccess azért nem írható, mert át lett állítva a jogosultsága, ha visszarakod 644-re akkor nem lesz ezzel se probléma).
A hozzászólásoknál az egy spam komment, ha nincs az oldaladon captcha és spam szűrés, akkor tele leszel velük mindenütt, ahol csak beküldésre van lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest