- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Egy kis fejlemény az RE200 cuccomhoz. A böngészőn keresztül, az IP címe alapján elértem a beállító felületét, ami így kicsit bővebb, mint a TP-Link Tether programmal, és újra konfiguráltam, letiltottam róla a lakásban lévő fixen telepített eszközöket (TV, Apple TV) majd restart. Egy dolgot felejtettem el külön nevet adni neki. Nos ez részben jó, részben nem jó. Az Apple telefonok hibátlanul roamingolnak ha a közelébe viszem őket (megjelenik a csatlakoztatott eszközök listában a kérdéses telefon) de az androidos eszközök (egy Huawei P10 lite és egy Samsung S TAB2) nem sehogy nem és ez az ami bosszantó, mert ott ahol a repeater telepítve van, ott a Samsung táblagépet szoktam használni, a nejem meg a céges androidos telefonját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest