Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soma01

veterán

válasz Clemi #52256 üzenetére

Szerintem csatlakozz rá az Androidos eszközökkel. Úgy értem, csak arra csatlakozz. Nekem utána már átvált. Túl hamar is.

• MaCS_70

félisten

"Az Apple telefonok hibátlanul roamingolnak ha a közelébe viszem őket"

Nem ismerem az Apple-eszközöket, hogy mondjuk van-e bennük olyan szolgáltatás, hogy valamilyen szabályok szerint az erősebb AP-hoz csatlakozzanak, de az, hogy elengedi a gyengébb forrást, aztán felcsatlakozik az erősebbre, még nem roaming. A hálózatod nem roaming-képes.

Az androidos eszközök ezt azért nem teszik meg, mert köszönik szépen, még elégedettek a meglevő jelerősséggel, valamilyen külső vagy belső ösztönzés híján nem fognak erősebb után nézni. Egyébként miért gond, hogy nem váltanak? Már nem jó a hálózati elérés?

MaCS

• hobizoli

nagyúr

en neztem a mobilon Wifi analyzer-el a terero valtozasokat, de ha kimegyek a kisszobabol, ahol a AC1750 router van, akkor a RE200 jele mar erosebb(!), pedig meg csak az eloszobaban vagyok, es onnan 4m a masik szoba ajto ahol a RE200 van a tulso falnal a TV asztal mogott egy elosztoban

meg en megneztem melyik csatornak kevesbe zajosak, es oda allitottam be az AC1750-t, a RE200-t hagytam ahol van, de ott szomszedok Wifi-jei is jelen vannak

a masik, hogy tegnap meg ejjel megneztem egy Galaxy S5-l mennyi az adatatvitel
    alapbol 100Mbps Digi van itt, de ez 92-94Mbps-nel tobbet nem tudott soha
    2.4GHz-n a routertol max fel meterre az asztalnal 85-87Mbps van meg ebbol, a telefon 144Mbps-s csatlakozik
    ha atmegyek a masik szobaba, ott mar csak 30-31Mbps van ezen a telefonon
    de ha RE200-rol nezem, akkor 22-23Mbps es 130Mbps a kapcsolat

ez pont nem lenne eleg egy 4K-s UHD filmhez, de egy sima 1080p-t rohogve tudna tolni igy is

ennyit arnyekol le kozben a furdo-WC meg a konyha falai es a konyhaban az elektromos gaztuzhely (ez pont egyvonalban van a routerrel)
    szoval szerintem olyan tul nagy savszelesseg buko amugy nincs a RE200 miatt, mert nelkul sincs sokkal tobb ezzel a routerrel ott, az 1/3-t tudja csak
    a regi routerrel meg lofutty sem volt ezzel a teloval se
    lehet ha masik konnektorba atdugnam egy masik helyen, akkor jobb lenne vmivel (de a 30Mbps fole, akkor se nagyon mehetne sokkal), de annyira nem fontos... a Viber/Skype/Whatsup kapcsolat tok stabil lett vele es ez volt a lenyeg

anno meg probalkoztam egyszer 8-10 eve egy Linksys 11Mbps-s routerrel is ebben a temaban, meg egy SMC kulso magnes talpas antennas PCI Wifi kartyaval is egy A64-s PC-vel, de az IE kiallt idotullepesre olyan instabil volt azzal a kapcsolat

igazabol a RE200 helyett lehetne ott az Access Point is akar, mert a 1Gbps UTP a TV melletti netezos i3-s PC-hez meg oda van vezetve es egy 5portos TPLink Gigabit-s switch is van ott, a ket szoba kozott megvan a gigabit-s link CAT5E kabellel ;]
    arra meg mehetne egy TPlink WA901-s AP is akar :P

Új hozzászólás Aktív témák