Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha nem lenne CE-m, akkor EE-t vennék, de akkor meg a póló miatt fájna a szívem.
És először nekem sem volt könnyű, nem is mertem hard-on elkezdeni, csak medium-on, és eléggé megizzadtam egy-egy harcnál (pl. a Bestiára elment majdnem egy teljes estém - aard nélkül csináltam meg, mert nem tudtam, hogy azzal egyszerűbb), de a játék végére azért belejöttem, főleg miután már annyira nem tudtam rossz helyre tenni a képességpontjaimat, annyi volt
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán 
Ignit feltoltam maxra, arany pontokat is rátettem, meg az intelligenciából azokat, amik olcsóbbá, erősebbé teszik a varázslatokat, és 6-7 ignit ki tudtam nyomni a sárga csík töltődése nélkül (kb. másodpercenként egyet), és abba a közepesen erős szörnyek simán belehalnak (a gyengébbek 2-3-ba is). Ráadásul az igni hátra is löki az ellenfeleket, szóval meg se tudnak sebezni közben. Persze a kardot is rendesen pörgeti már 39. szinten Geralt, csak nem olyan fontos mindig elővennie

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán