Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő a szerencseszáma az MSI Panther Lake-es mini PC-jének
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha nem lenne CE-m, akkor EE-t vennék, de akkor meg a póló miatt fájna a szívem.
És először nekem sem volt könnyű, nem is mertem hard-on elkezdeni, csak medium-on, és eléggé megizzadtam egy-egy harcnál (pl. a Bestiára elment majdnem egy teljes estém - aard nélkül csináltam meg, mert nem tudtam, hogy azzal egyszerűbb), de a játék végére azért belejöttem, főleg miután már annyira nem tudtam rossz helyre tenni a képességpontjaimat, annyi volt
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán 
Ignit feltoltam maxra, arany pontokat is rátettem, meg az intelligenciából azokat, amik olcsóbbá, erősebbé teszik a varázslatokat, és 6-7 ignit ki tudtam nyomni a sárga csík töltődése nélkül (kb. másodpercenként egyet), és abba a közepesen erős szörnyek simán belehalnak (a gyengébbek 2-3-ba is). Ráadásul az igni hátra is löki az ellenfeleket, szóval meg se tudnak sebezni közben. Persze a kardot is rendesen pörgeti már 39. szinten Geralt, csak nem olyan fontos mindig elővennie

Aktív témák
- GAMER PC: Ryzen 7 1800X /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 500GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 5700 /// 16GB DDR4 /// RX 6700 XT /// 512GB SSD
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3070 /// 512GB SSD
- HP Z2 Mini G9 Core i7-14700K 32GB DDR5 RAM 1TB SSD-NVidia Quadro T1000 8GB HP Gar
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 256GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Logitech MX Master 3S for MAC
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán