Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Papooo
üzenetére
Lehet nekem nagyok az elvárásaim.
Másik topikban írtam, hogy egy felújítottam notebook(core i5 2520M, 6 GB Ram, SSD) is elég lassúcska nekem néha.
Megszoktam a sebességet az asztali gépen (i7 4770, ssd), igy valószínű túlzó elvárásaim vannak, de ezt az Atom tabletet soha többé!
Érdekes módon a Xiaomi Redmi Note 5 sebességével nincs bajom! -
Papooo
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Használtam már T100-at, Miix2 (8" és 10"-os verziót is) Toshiba Encoret, és most is van egy ilyen Z3740 + 2 GB ram-os vasam (Stone Edutab), és nincs vele gondom. Néha még (ha nagyon elvetemült kedvemben vagyok) játszok is régebbi játékokat (Most Wanted, Massive Assault, CoD) vele.
Sokat nem lehet tőle várni, mert ezek a tabletek nem teljesítményigényes dolgokra lettek tervezve.
Arra ott vannak a Yoga, Flex (hogy csak a Lenovot említsem) és egyéb szériák. -
margithid
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire lesz ez életképes.
Félek csak egy újabb microsoft próbálkozás.
Azt nem értem miért nem AMD-t bízzák meg, hogy fejlesszenek ki valami olcsó passzív hűtésű X64-es APU-t a mindenféle ARM megoldás helyett.
Intel ugye méregdrágán adja a megfelelő teljesítményt...(Core i sorozat) -
margithid
veterán
Snapdragonos Windowsos táblagépekről mi hír?
Már tavaly is pedzegették, hogy jönnek ,de eddig még nem igazán hallottam róla, hogy kiadott volna valamelyik gyártó ilyen gépet.
Erről az emulálásról vajon mit lehet várni? Teljes kompatibilitást?
Árban vajon alámennek az intel procival szerelt gépeknek?
Régen volt gy Asus T100-am, bay trial atommal és 2 GB Rammal, de borzalom volt használni, akadozott, lassult, netezni se volt jó rajta, max e-book olvasásra volt jó. -
Kobe
veterán
Sziasztok
Notebookok elertek az eletciklusuk veget, de nem tervezek mar gepbe fektetni, inkabb 2in1 tabletbe.
Kb 200-250dollart szannek ra, vevo vagyok a normalisabb kinai csodakra is, chuwi, voyo hasonlok
10-13 coll, ips vagy hasonlo jo minosegu kijelzo, netezesre, tartalomfogyasztasra, letoltesek menedzselesere, stb, semmi extra.
Nem kell surface szintu minoseg, de azert jo lenne valami modern architektura es valami normalis felbontas ami ujjal is jol vezerelhetoMiket erdemes most nezni? Kulfoldi gearbestes es hasonlo moka jatszik
-
inf3rno
nagyúr
Szvsz jobban járnál, ha oprendszer nélkülit vennél és valami alacsony igényű Linux-ot tennél rá. Feltéve ha létezik ilyen kütyü. Laptopoknál láttam ilyesmit. Az atom egyébként rohadt lassú, és ezek a SoC-ok néhány évnél nem bírják tovább. Ha meg csere, akkor minden egyben van benne, úgyhogy viszonylag drága. Én is mostanában cserélem a belét az enyémnek. 2 és fél évig bírta. Szerintem downgradelek, mert úgy 15-ből kijön 70k helyett a main board. Egyelőre nem volt prioritás, túl sok hülyeséggel kell egyszerre foglalkoznom.
-
Hoby
tag
Sziasztok.
windowsos tabletet keresnék "skorpió" gyanánt.
wifi mindenképp kellene
bluetooth (nem baj ha nincs mert van stick a vonalkódolvasóhoz)
csak kliens futna rajta az adatbázist hálózaton szinkronizálna.
40k-50k-s kategória mennyire használható atom procival? illetve milyet ajánlanátok ebben az ársávban?
kijelzőméret elvileg mindegy. -
luciferk
senior tag
Szevasztok
Tegnap felajánlotta a miix 320 tablettem, hogy frissíteni szeretne win10 1709 verzióról 1803 verzióra ok mondom legyen, 1 óra tökölés után kiírja, hogy a frissítés sikertelen, ma délelőtt is ugyan ez történt, hogy miért sikertelen a frissítés arról nem ír semmit, szerintetek mi lehet a gond? -
tlac
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
akkor csak a pendrive marad
vagy még kötsz egy hub-ot az otg kábelre vagy összevarázsolsz egy olyan pendrive-ot, ami automatán telepíti a drivereket vagy legalább átmásolja a rajta lévő cuccokat a tabletre
ha az utóbbit választod, akkor egy autoron.inf-et kellene gyártanod, ami elindít mondjuk egy bat fájlt, amiben megírod a scriptet hozzá -
joergie
őstag
Sikerült OTG kábelt szerezni, megy is az egér, így már újabb probléma van. Nem kezeli a microsd-t a tablet, és wifi sincs rajta, úgyhogy valahogy kábelen kéne adatot csempésznem a tabletbe(driver). Tud valaki megoldást erre? sajnos másképp nem tudok adatot rárakni, mert a type c portra az egér van kötve.
-
Somatom
veterán
Androidos tabletek között vannak GSM telefonálásra alkalmasak, de X86 Win alapon sztem ez nem működik. Persze, ha net van, akkor minden van. Kérhetsz/vásárolhatsz nomadikus, vagy akár "földi" körzetes számot, amit beállítasz egy VOIP kliensben, és úgyanúgy indíthatsz/fogadhatsz hívást, mintha GSM -en tennéd.
-
ksanc
őstag
Eddig nem foglalkoztam a dologgal, mert azt hittem, pofonegyszerű, de mégsem

Ha egy tablet fogad SIM kártyát, akkor hogyan lehet vele telefonálni? Lehet egyáltalán?
-
-
joergie
őstag
valakinek van tippje hogyan lehetne gatyába tenni egy win10 tabit? chuwi vi8 plus a delikvens, frissítettem új windowsra, és valszeg elszállt a touch screen drivere, és most gyakorlatilag nem férek hozzá a készülékhez. bekapcsol faszán, de a type c hub-omat nem látja jól, így nem tudok se egeret se bill-t rákötni.
-
ksanc
őstag
Üdv!
Tervezem valamilyen Windows 10-es tablet beszerzését, viszont egyéb pénzigényes projektek miatt csak 0%-os hitel jöhet szóba. Tehát használtan sem tudok most soktízezret kifizetni.
A jelenlegi befutó az edigitalnál a Dell Latitude 5175, de nem igazán találok róla teszteket, illetve csak más paraméterekkel.
Ami fontos: legalább 4GB ram, mobilnet (lehet csak 3G is), ssd háttértár és win10.
Jótanácsok?
Köszi!
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy windowsos tabletet venni olyan 40-60k körül használtan.
Amiket eddig kinéztem->
Dell Venue 11 Pro 7130
MS surfacebook pro 2-3chuwi Hi10 plus?! ezt újonnan.
Filmezésre használnám leginkább Hdmi-vel FHD tvre kötve + 3 órás repülő utat örülnék ha kibírna filmnézéssel
+ külső hdd támogatás.más alternatívákat is meghallgatok, noname kínaiak is jöhetnek. ( android/windows dual bootosnak külön örülnék)
Köszönöm.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok. Haveromnak összeomlott a windows az Alcatel 10 Plus készüléken, ezért újratelepítettük. Hangot sehogy nem tudunk rá csiholni. A hangkártya driver fent van de a beépített hangszóró ismeretlen hangeszköz. Honnan lehet drivert letölteni? A kamera és egyéb drivereket is úgy kerestük hardverazonosító szerint de ehhez nem ad ki semmit.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Elvileg T100-akra fel lehet tákolni valahogy. Én agyalok rajta, hogyha megvan az alaplap csere, akkor már foglalkozok egy kicsit többet vele, és felszórok egy desktop Linux-ot, pl Mint+MATE-t vagy ilyesmit. Igazából a mostanin tudnám is tesztelni, hibás a lap, de még működik úgy ahogy...
-
Somatom
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
No, az nekem is régi vágyam. Vettem egy mini PC -t. A vas eléggé "tabletes konfig". Ezen szépen fut trial -ban a Win10, a Remix OS (Android) és a Puppylinux. Sztem ha az ember egy kicsit odafigyel a konfigra, akkor tabon is össze lehetne hozni. Pl. A Surface -ekről olvastam, hogy mennek Linux alatt is. Még Wacom driver is van.
-
saxonb76
csendes tag
válasz
kovacs65
üzenetére
Sziasztok,
Szóval most már kicsit nem tudom mit vegyünk.
Az asszony nem csinál vele csak alap dolgokat.
Word excell, internet, meg internetes játékok.Szóval egy kisebb tabletpccben gondolkodtunk. De az Asus 101-est csak 8350-es procival szerelték.
Aztán meglátta ezt a lenovo yogabookot ami ugyan nem szétszedhető de hajlítgatható meg kicsi meg tud sok mindent és hát az ára sem rossz. SIM nem kell. Csak wifi-t használ.Szóval ezen a nyomon kellene elindulni.
m-core-os proci nem feltétel szerintem bár ha azt mondjátok akkor meggyőzhető vagyok és nyitott mindenre. -
Game-over
aktív tag
válasz
kovacs65
üzenetére
+1
Nekem Cube i9-em van lassan két éve, és teljesen elégedett vagyok vele.
saxonb76 A Yoga nem csak hogy atom procis, de csak 64 gb-os és eMMC tárolós, vagyis lassabb. Ha hosszabb távra tervezel vele akkor én sem ajánlom ennyi pénzért.
Inkább ehhez hasonló teljesítményű gépet keresnék akciósan, ha kint élsz akkor lényegesen jobb ajánlatok közt tudsz válogatni.
-
-
-
saxonb76
csendes tag
válasz
Somatom
üzenetére
Sziasztok,
Az a nagy helyzet hogy kinéztem az asszonynak egy ASU T101Ha de azt mondtátok hogy az ATOM procik közül a 8350-es nem a legjobb.
Nos találtam egy Yogabookot:
Lenovo Yoga Book 10.1-Inch Black Touch Laptop - (Quad Core Atom X5-Z8550, 4GB RAM, 64GB eMMC, Intel HD Graphics, Win10 Pro)
Ez nem szétszedhető de nagyon pöpecnek néz ki. Asszonynak is tetszik és 8550-el van szerelve.Szeretném kérni a véleményeteket, hogy érdemes e ilyet venni az ASUS helyett?
Üdv,
SaxonB76 -
Upo
addikt
Amikor írtam akkor 369 volt, most nekem is249, bár én még 199-ért is sokallom.
Azért ez a z8350 nem egy főnyeremény. Előbb vennék valami ilyesmiket:
[link]
[link]Ezek még akkor is működni fognak amikor a miix már atomjaira hullott, és bőven nem atom teljesítményt adnak...
Az is igaz hogy nem is tabletek, bár érintős x220t-x230t is fellelhető kb ilyen áron, és azért a teljesítmény plusz az megér annyit hogy ne leszedjem a billentyűt hanem kifordítva összecsukjam ha tablet stílusban használnám. Ja és ugye ott az érintőképernyő mellé még normál nyomásérzékeny wacom toll is jár hozzá, ujjal és tollal egyszerre használható, és nagyságrendekkel jobban viszi a win10-et mint az atomos vackok. -
Amazon.de-n 199 EUR a 4/64 FHD-s Lenovo miix 320
Tudja valaki, hogy érvényes-e rá a hazai lenovo garancia? -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Jelenleg már jó pár éve egy Chuwi V88-at nyúzok. (Alcor Zest 813ix másnéven), de úgy érzem, hogy eljött az ideje egy újabbra váltáshoz és ehhez szeretném kérni a segítségeteket.
Windows tablet témában még annyira sem vagyok képben, itt is van valami opció, hogy ki tudjam lökni a tablet képét anagyonokos tv-re? Továbbá, mik a véleményetek a 200-250 USD között kapható kategória mennyire használható?Amit szeretnék:
- Mindenképp nagyobb kijelzőt szeretnék
- Kínai márkákat szeretem (jelenleg is xiaomi teló van) és webshopokat is előszeretettel használom
- Leginkább filmezésre használom, parasztosan rátöltöm a filmet és megnézem, de nem lenne rossz, ha youtube nem akadna mint a jelenlegin, játékra semmiképpen sem használnám
- Legalább 64GB tárhely
- 235 USD-ből kellene megúszni
- Szín meg kinézet annyira nem izgat, csak pink ne legyen
- SIM kártyát nem tennék bele, sima wifis nekem tökéletesEzeket néztem eddig:
Jumper EZpad 6 pro
Teclast T10 (csúnya droidos, tudom)Köszi szépen!
Robi -
inf3rno
nagyúr
No közben visszaírtak nekem a szerviztől. Nagyon kedvesek.
"Utána kérdezgettem, és azt a választ kaptam szerviz technikusainktól, hogy a T100Ta és T100tas hasonló kompatibilis. Ezen a cikkszámon lévő alkatrész az Ön által írt 60NB0450-MB1012 cikkszámon lévő, jelenleg a gyártói rendszerben nem elérhető alkatrésznek az alternatívája : 90NB0451-R00011 68.722ft+Áfa. Úgy látom, hogy a gyártói rendszerben lévő ár tekintetében nincs különösebb különbség melyik t100as alaplapot választja."
Írtam nekik, hogy sajna nekem nem fér bele a keretbe így. Egyébként ugyanez a 90NB0451-R00011 ebay-en kb. egy 10-esbe kerül, plusz persze a szállítás, áfa, vám, stb. Szóval ilyen 10-20 közötti árakon ki lehet fogni bontottakat, amiket újként árulnak, de a fene se hiszi el nekik, ha itthon meg újan 60-70 körüli összeg egy alaplap. Na mindegy a jó hír, hogy tényleg kompatibilis legalább a T100TA és a T100TAS alaplapjai, de nagy valószínűséggel az összes T100-al kezdődő alaplap is kompatibilis az összes T100-as tablettel. Körülnézek, aztán rendelek egyet. Ha szerencsém van 15-20k-ból kijövök. Szerszámokat már rendeltem. Olyan fél óra alatt cserélhető az alaplap ez alapján: [link], ha az ember gyök kettővel csinálja.
-
inf3rno
nagyúr
Ez utóbbi mondjuk lehet, hogy valami fake, vagy annyira új, hogy a tablet maga még ki se jött. A T300LA-nál csak core i5 és core i7, amiket találok, ilyen atom processzoros nincs is a piacon, illetve T110 sem létezik még. Ja, valami nem stimmel vele, az egyik sorozatszám a T100-as alaplaphoz tartozik, a másik meg a T300-hoz, ami teljesen máshogy néz ki. Na mindegy, a lényeg megvan, hogy valszeg ezek a T100-as lapok tényleg kompatibilisek az összes T100-as kütyüvel, úgyhogy rendelni fogok egyet, aztán meglátjuk.
-
inf3rno
nagyúr
Hát ez az, hogy nem találni semmi infot róla, nincs hivatalos oldal, stb. Várok még hátha válaszol a szervíz, bár kétlem, hogy az ilyen olcsójánosokkal foglalkoznának. Itt viszont találtam olyat, aki kicserélte egy T100TAM lapját egy T100-as lapjára, szóval komoly esély van rá, hogy egyformák a csatlakozók és a kivitel ezeken a lapokon. [link] Ez egyébként sem lenne annyira meglepő, általában újra szokták hasznosítani a terveket a gyártók, és ritka, amikor nulláról indulnak neki, főleg ilyen típus változatokon belül. Vettem közben vaterán 2k-ért egy szerszámkészletet hozzá. A bankkártya most nem vált be, túl szoros ahhoz, nagyon feszegetni meg egyelőre nem akarom.
Még rágódok rajta egy sort, meg szét akarom szedni, hogy biztos legyek a formában mielőtt megrendelem, de szerintem menni fog ez a lap csere másik típusúra. Remélhetőleg a rendszer is gond nélkül felmegy majd rá. Ha más nem, rátákolok egy Linux-ot, bár még mindig úgy tűnik, hogy a driverek fele nincs meg ezekre az integrált kütyükre, és nem is hiszem, hogy valaha meglesz.
-
inf3rno
nagyúr
Körülnézek, hátha van valami manual ezekhez. Ha mást nem, szétszedem az enyémet, aztán keresek mellé nagy felbontású képet az amazonosról. Remélhetőleg elég a csatlakozó formája. A kijelző miatt aggódom én is, illetve, hogy máshogy vannak a furatok, aztán nem tudom rögzíteni. A hang az nekem szinte tökmindegy. Hmm rákérdek az amazonos ürgénél, hátha ő többet tud.
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Egyébként maga a szervizes sem biztos hogy tudja melyik lap melyik kijelzővel kompatibilis. Igazából két dolog van ami gázos lehet. Az lcd és a touch. Meg kellene tudni hogy a kinézett laphoz milyen kijelző való. Mert ha ugyanaz akkor nincs gond. Hangyzóró tökmindegy, át is lehet kötni akár, akku szintén. Nincs különbség köztük.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Papooo
üzenetére
Egyébként nagyjából az volt a terv, hogy mindent felszórok a szerverre, aztán ha itthon vagyok, akkor az asztali géppel érem el a tartalmat helyi hálón, ha meg máshol vagyok, akkor meg a tablettel VPN-en keresztül. Nem igazán akartam laptopot venni tartalom fogyasztásra. Melóra meg nekem kényelmetlenek ezek a hordozható gépek a komolyabb laptopokat is beleértve.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Papooo
üzenetére
Ha felkerül apróra, akkor tuti, hogy nem veszek másik tabletet és hordozható kütyüm sem mostanában lesz. Valszeg core i3 alá nem adom, és a minimum lesz, hogy külön lap, cpu, memória és ssd. Ez a minden egybe nekem nagyon nem jött be. Egyébként nem terveztem mostanában gép fejlesztést, az itthoni szerver több, mint 300-at elvitt, azért inkább alkatrészből oldanám meg, aztán max megszerelem, ha úgy van. Érdemes összehasonlítani, ez egy régebbi alaplap amazonról: [link], ez meg ami kéne: [link] ránézésre totál ugyanazok a csatlakozók vannak rajta és a forma is stimmel. A ruszkiktól csak azért nem rendelem meg az eredetit ötöd áron, mert van egy égésnyom az egyik hűtőjén (gondolom a fém lemez arra szolgál). Maga a ruszki oldal meg olyan a review-ok alapján, hogy eléggé orosz rulett
, hogy jót kapsz e vagy sem, garira meg ne számíts. -
inf3rno
nagyúr
Köszi! Kértem tőlük árajánlatot, de 70k lenne egy alaplap csere, amiért már kb. egy új tabletet tudnék venni. Azért elég gáz, hogy 3 évig sem bírta. Befigyel itt is a tervezett elavulás. Írtam most nekik ezzel az egybegányolós ötlettel kapcsolatban, de kétlem, hogy érdemben válaszolnak. Úgy tűnik, hogy nem a tényleges szerelést végzők, hanem valami ügyintéző, akivel levelezek.
-
Somatom
veterán
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Adott a következő setup: Lenovo Miix 10 tablet (Win10), 1 microHDMI - HDMI átalaító, valamint 1,5 méter HDMI kábel.
A probléma: a fenéért sem sikerül képet kicsikarni belőle. Tesztképp rádugtam a fényképezőmet az átalakító - kábel láncra, ott azonnal lett kép.
Amit próbáltam: Windows frissítés, driver frissítés, Intel driver újratelepítés, de eddig nincs szerencsém!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Van ötletetek arról, hogy az Asus tabletek main board-jai és perifériás eszközei mennyire kompatibilisek egymással? Úgy néz ki, hogy haldoklik a main board a T100TA-mon, és újra cserélni baromi drága lenne, viszont láttam ötöd áron régebbi típusból main board-okat...
-
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
Asszonynak kellene egy táblagép.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minél nagyobb annál jobb: minimum 12 inch
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
egyértelműen külföldi beszerzés mivel ott élek
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
hááát szerintem csak általános használatra kell: internet, office jellegű munka, néha youtube, kis online játékok
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 200k-igMost hogy el kezdtem keresni azt hiszem valami ilyesmivel boldog lenne:
Acer Switch 3 12.2-Inch Tablet - (Black) (Intel Pentium N4200 Processor, 4 GB RAM, 128 GB eMMC, Windows 10) - Vélemény? Ilyen vagy hasonló?
Ez kb. 150K körül kezdődik Amazonon. Elég lenne neki vagy 5 évig ahogy ismerem.
Szóval ez még egy szempont: most van egy kis lé rá de 5 évig biztos hogy mennie kell vagy még tovább.Azt írják akiknek van hogy nem bírja az akkuja nagyon.
Szóval valami ilyesmi kellene hosszú távra. A megbízhatóság és tartósság fontos lenne.Ps. ez még jobb áron van:ASUS Transformer Book T101HA Convertible Laptop, Intel Quad-Core Atom X5-Z8350 1.44GHz, 4GB RAM, 64GB eMMC, 10.1" Touch, No-DVD, Intel HD, WIFI, Bluetooth, Camera, Windows 10 Pro
De gőzőm sincs hogy csak az ára jó vagy a gép is??Előre is kösz ha tudtok segíteni,
SaxonB -
Somatom
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
1700$ -ért elvárható, hogy jó legyen.

-
inf3rno
nagyúr
Akad itt olyan, aki szerelt már T100-at? Az érdekelne, hogy a belseje mennyire univerzális ezeknek? Szeretnék egy alaplapot cserélni, mert úgy tűnik tönkrement (TPM-et nem találja a bitlocker feloldáshoz és fél óránként becsíkozódik a kép majd kikapcsol). T100TA-DK046H az eredeti 90NB0451-R00100 az alaplap, ami benne van, viszont a szerviz 70k körül cserélné ki, én meg szeretném megúszni olcsóbban, mert használtan már 50 körül lehet kapni kicsit gyengébb komplett T100TA-DK007H-t. Alaplapokat látok ebay-en, amazon-on más T100-asokhoz 10-20 körül pénzekért, és arra gondoltam, hogyha azok kompatibilisek a kijelzővel, billentyűzettel, aksival, stb. akkor jobban megérné nekem szétkapni és kicserélni (bár rohadtul utálok laptopot meg ilyen integrált vackokat szerelni, meg mindig törik egy-két műanyag pöcök).
-
®abstract®
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
no,ez jofajta vas!
-
cigam
titán
Mondanám neki, hogy MS Surface(hivatalosan nem is kapható nálunk?), de egy iPad Pro-t olcsóbban megkap, és a már megvásárolt programokat simán átviheti plusz költség nélkül.
Szerintem a platformváltáskor nem csak az eszköz árával kell kalkulálni, hanem a használni kívánt programok árával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Neked milyen tabletted van? Hely van bőven,,,

ahogy nézem a surfacebook már egy más árkategória megint.
+ külső hdd támogatás.

, hogy jót kapsz e vagy sem, garira meg ne számíts.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)