Új hozzászólás Aktív témák
-
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni tablet vásárláshoz. Remélem jó topikban vagyok.
Nos a feleségem anyja (anyósom) 3000Km-re lakik tőlünk, nem repül de a mobil telefont tudja használni bár ha tudja azt is inkább a vonalasra cseréli. Szóval minden újtól idegenkedik de így megfosztja magát az unokáitól (legalább skypon láthatná őket hetente). Internetet nem engedett be a házába mert akkor be kellene engednie egy szerelőt pedig mindent fizettünk volna. (74 éves).
Szóval jött az ötlet hogy akkor vegyünk neki egy tabletet karácsonyra lássuk el simmel és majd mi töltögetjük rá a pénzt és voila lehet skypolni.1) tudtok ennél jobb megoldást ?
2) ha nem akkor milye tabletet tudnátok ajánlani amibe tudok simet varázsolni és jó az akuja
3) csak skype futna rajta (mindent beállítanánk rajta)
4) másik probléma hogy milyen sim menjen bele (mert hogy ha angolt teszünk bele akkor az lehet drágább lenne mintha magyart?) No persze lehet a legjobb egy dualsimes lenne? De van e ilyen?
5) Ha angol a tablet akkor magyar simmel simán menne nem ... gondolom a szabvány uaz.
6) Milyen simet érdemes most Mon venni? Milyen adatforgalommal?Vagy vegyünk meg Mon majd küldessük ki hozzánk egy magyar simmel majd állítsam be és mehet vissza Mora karácsonyra? Lehet ma pénzt tölteni simre paypalon keresztül?
Hűűűű bocsi a sok kérdésért de még abban sem vagyok biztos hogy az ötlet jü e egyáltalán.
Köszi ha tudtok segíteni.
Üdv,
SaxonB -
saxonb76
csendes tag
válasz kovacs65 #14450 üzenetére
Sziasztok,
Szóval most már kicsit nem tudom mit vegyünk.
Az asszony nem csinál vele csak alap dolgokat.
Word excell, internet, meg internetes játékok.Szóval egy kisebb tabletpccben gondolkodtunk. De az Asus 101-est csak 8350-es procival szerelték.
Aztán meglátta ezt a lenovo yogabookot ami ugyan nem szétszedhető de hajlítgatható meg kicsi meg tud sok mindent és hát az ára sem rossz. SIM nem kell. Csak wifi-t használ.Szóval ezen a nyomon kellene elindulni.
m-core-os proci nem feltétel szerintem bár ha azt mondjátok akkor meggyőzhető vagyok és nyitott mindenre. -
saxonb76
csendes tag
válasz Somatom #14414 üzenetére
Sziasztok,
Az a nagy helyzet hogy kinéztem az asszonynak egy ASU T101Ha de azt mondtátok hogy az ATOM procik közül a 8350-es nem a legjobb.
Nos találtam egy Yogabookot:
Lenovo Yoga Book 10.1-Inch Black Touch Laptop - (Quad Core Atom X5-Z8550, 4GB RAM, 64GB eMMC, Intel HD Graphics, Win10 Pro)
Ez nem szétszedhető de nagyon pöpecnek néz ki. Asszonynak is tetszik és 8550-el van szerelve.Szeretném kérni a véleményeteket, hogy érdemes e ilyet venni az ASUS helyett?
Üdv,
SaxonB76 -
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
Asszonynak kellene egy táblagép.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minél nagyobb annál jobb: minimum 12 inch
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
egyértelműen külföldi beszerzés mivel ott élek
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
hááát szerintem csak általános használatra kell: internet, office jellegű munka, néha youtube, kis online játékok
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 200k-igMost hogy el kezdtem keresni azt hiszem valami ilyesmivel boldog lenne:
Acer Switch 3 12.2-Inch Tablet - (Black) (Intel Pentium N4200 Processor, 4 GB RAM, 128 GB eMMC, Windows 10) - Vélemény? Ilyen vagy hasonló?
Ez kb. 150K körül kezdődik Amazonon. Elég lenne neki vagy 5 évig ahogy ismerem.
Szóval ez még egy szempont: most van egy kis lé rá de 5 évig biztos hogy mennie kell vagy még tovább.Azt írják akiknek van hogy nem bírja az akkuja nagyon.
Szóval valami ilyesmi kellene hosszú távra. A megbízhatóság és tartósság fontos lenne.Ps. ez még jobb áron van:ASUS Transformer Book T101HA Convertible Laptop, Intel Quad-Core Atom X5-Z8350 1.44GHz, 4GB RAM, 64GB eMMC, 10.1" Touch, No-DVD, Intel HD, WIFI, Bluetooth, Camera, Windows 10 Pro
De gőzőm sincs hogy csak az ára jó vagy a gép is??Előre is kösz ha tudtok segíteni,
SaxonB
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest