- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxonb76
csendes tag
válasz
kovacs65 #14450 üzenetére
Sziasztok,
Szóval most már kicsit nem tudom mit vegyünk.
Az asszony nem csinál vele csak alap dolgokat.
Word excell, internet, meg internetes játékok.Szóval egy kisebb tabletpccben gondolkodtunk. De az Asus 101-est csak 8350-es procival szerelték.
Aztán meglátta ezt a lenovo yogabookot ami ugyan nem szétszedhető de hajlítgatható meg kicsi meg tud sok mindent és hát az ára sem rossz. SIM nem kell. Csak wifi-t használ.Szóval ezen a nyomon kellene elindulni.
m-core-os proci nem feltétel szerintem bár ha azt mondjátok akkor meggyőzhető vagyok és nyitott mindenre. -
Game-over
aktív tag
válasz
kovacs65 #14450 üzenetére
+1
Nekem Cube i9-em van lassan két éve, és teljesen elégedett vagyok vele.
saxonb76 A Yoga nem csak hogy atom procis, de csak 64 gb-os és eMMC tárolós, vagyis lassabb. Ha hosszabb távra tervezel vele akkor én sem ajánlom ennyi pénzért.
Inkább ehhez hasonló teljesítményű gépet keresnék akciósan, ha kint élsz akkor lényegesen jobb ajánlatok közt tudsz válogatni.
-
szvarog
tag
válasz
kovacs65 #13781 üzenetére
És ez szerinted képes egy ilyennel üzembiztosan működni?
http://rexdigital.hu/spd/REX598917/MHL-ADAPTER-MicroUSB-HDMI-atalakito-kabel-11PIN-Sa
Mintha itt azt mondanák, hogy okés:
https://forums.lenovo.com/t5/Windows-based-Tablets/Lenovo-Miix-2-8-inch-HDMI-Adapter/td-p/1441951Viszont itt a listában nem igazán van benne:
http://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=1Viszont ki tudja, hogy ez a lista mire is jó vagy sem....
-
Dareius
tag
válasz
kovacs65 #12441 üzenetére
Szia,
Rendes használat nálam mondjuk úgy 50% fényerő, és egyhuzamban való használat word, excel, pdf, web böngésző + (yotube vagy zenehallgatás) wifi. Napi rendszeres használat minimum 4 óra.
De van, hogy csak olvasnék rajta tartósan 5-7 órát, de a fényerejét nem ismerve 50% ot venném alapul.
ha tudnál nekem erre válaszolni megköszönném. Lehet még is csak erre a Tabletre ruháznék be az asus helyett mivel annak elmegy kategória a kijelzője csak(a lenovo mix említésre sem méltó)., mivel laptopot már nem vennék szívesen mert már számomra már nem annyira multi funkciósak és mobilisek. -
-
Laja333
őstag
válasz
kovacs65 #12347 üzenetére
Páromnak rendeltem, hogy gyakorolja rajta a rajzolást/photoshop. Eleinte tökéletes lesz neki, később ha már "kinövi" akkor esetleg egy újabb Surface-t bevállalunk.
Viszont, a hozzá való Stylus-t nagyon lehúzták a külföldi oldalak. Szerintük nem elég érzékeny, sokkal jobban használható vele a Surface vagy a Note tolla.
Mit gondoltok, ezzel működne? -
válasz
kovacs65 #11736 üzenetére
Igen, nyilván oda is lehet kártyát helyezni, csak ez a legtöbb tabnál úgy van, hogy benyomom oldalt, oszt' ha ha végeztem csak rányomok megint, és ki is köpi. Vagy van az olvasó előtt védelem gyanánt egy körömmel kihajtható/elcsúsztatható lapka.
De hogy mindenképpen kulccsal kelljen szenvedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest