- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
nexus6 #11247 üzenetére
Szia én itt vettem aprón 55-ért szinte újonnan,dobozban tartozékaival,tokkal!
Előtte volt egy Lenovo miix 2 8-am,utána egy miix 2 10 majd egy Asus t100 chi! Egyikkel sem volt semmi gondom a chi nagyon szép nagyon pöpec masina csak nekem a hordozhatóság szempontjából már nagy volt!
Mi Pad 2 nagyon kezes az előzőeknél talán picit gyorsabb is,a kijelzője nekem nagyon bejön! Kicsit talán zavar,hogy nem bővithető de igazából megfelelő kábellel akár pendrive akár merevlemez is ráköthető! Húzamossabb igénybevételnél talán kicsi langyosodás tapasztalható,lehet a fémház miatt is,de abszolút minimális csak egyáltalán nem kellemetlen! Az üzemidő még kérdéses de az egy napot sok nyúzással is hozza simán szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest