- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz Doky586 #13520 üzenetére
Az annyira nem zavar, tudom, hogy sokkal erősebb, simán rakhattam volna z8750-et is...
Engem összességében a felhasználói élmény érdekel Sikerült már egyszer belenyúlnom a sz@rba egy chuwi hi8pro-val...[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! [link] erről van valakinek véleménye? Eléggé elgondolkodtam egy ilyen vásárlásán...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
válasz molnartom #11216 üzenetére
Hála a saját hülyeségemnek, az új partíció létrehozása teljesen megölte a tabot, na jó, nem teljesen, csak a win10 nem szereti. NTFS_FILE_SYSTEM error...
Ezt valahogy lehet még otthoni körülmények között javítani úgy, hogy semmit se akar bebootolni pendriveról a tablet?Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem...
Adott egy Asus t100ta, amin jelenleg win10 fut. Szeretnék rajta kipróbálni egy másik rendszert(remix os), de nem sikerül pedriveről megoldani a bootolást, bios-ban be van állítva, hogy pendrive-ról bootoljon, secure boot kikapcsolva. Sőt... boot opciók közül ki is szedtem a win10-et, csak a pendrivet engedélyeztem, de így se akar semmit se csinélni, egész egyszerűen elkezdni bootolni a win10-et, mintha semmit se csináltam volna.Van erre valami megoldás?
-
AllTheBest
őstag
válasz gyurkikrisz #7238 üzenetére
A biztonság nem érdekel, otthon használom és semmi fontos adatom nincs a tabon, PIN is idegesít engem, telefonomon sem használok, nem tudom miért kellett ezt így elb@szni itt...
Csizi90: win8.1 alatt így sikerült kiszedni, de itt semmi eredmény nincs...
-
AllTheBest
őstag
Hát engem teljesen kiakaszt ez a win10... Nem tudom sehogy se kiszedni belől e azt a sz@r jelszókérést, minden egyes feloldásnál kéri, win 8.1-nél meglehetett oldani, de itt meg semmi javulás... Pedig a táblagépes módot (számomra) nagyon eltalálták ,de ha nem tudom kiszedni a ezt a jelszókérést akkor visszamegy rá a 8.1...
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, felment a win10 sikeresen a tabomra, de viszont az összes microsoft alkalmazás be van szürkülve és nem tudom használni, tapasztalt már valaki ilyet? Gondolok itt pl a store-ra, az e-mail-ra meg az ilyenekre
-
AllTheBest
őstag
Chuwi Hi8, nálam most kezdi frissíteni magát win10-re. Ebben a videóban el van magyarázva, hogy hogyan lehet: [link]
-
AllTheBest
őstag
Hülye kérdés... win 8.1 alatt hogy lehet kiszedni, hogy képernyő feloldásnál ne keljen jelszót beírni? Nem mindig kéri, csak ha mondjuk kb fél órája már nem nyúltam a tabhoz.
-
AllTheBest
őstag
válasz ToniSoprano #6769 üzenetére
Az a vicces, hogy én is tegnap rendeltem
12:42-kor kaptam ezt az sms-t a 220-tól:
Kedves Vásárlónk! Az Ön megrendelését rögzítettük. A termék jelen pillanatban nincs raktáron. Amint megérkezik, telefonon értesítjük!
Üdvözlettel: 220volt.huEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
válasz ToniSoprano #6767 üzenetére
Nincs raktáron, de szerintem felveszem velük a kapcsolatot holnap és megkérdezem, hogy kb mikorra várható a tablet...
-
AllTheBest
őstag
Ha minden igaz, akkor nemsokára(csak a 220volt.hu-tól függ...) tulaja leszek egy chuwi Vi8-nak. Ha később megunom rajta az androidot, akkor meg lehet oldani azt, hogy csak win 8.1 legyen rajta?
-
AllTheBest
őstag
Egy Chuwi Vi8 vásárlásán gondolkozom. Később lehet frissíteni vajon win 10-re? Van itt valakinek ilyen tabja?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok...
Ti milyet ajánlanátok?
Elvárásaim:
-2 giga ram
-16 gigás vagy nagyobb tárhely bővíthetőséggel
-Minimum 1280x800-as ips kijelző
-Ne hulljon szét magától...40000 a keret, akár kínai tabok is jöhetnek, csak a lényeg, hogy utánvéttel is meg lehessen venni, lehetőleg eu-s raktárból(legjobb a magyar lenne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!