Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggurga
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlását tervezem, amit elsősorban PDF tervrajzok nézésére, e-mail olvasásra és néha monitorra kötve excel táblázat szerkesztésére használnék. A tervrajzok megnyitása munkaterületen lenne érdekes, ezért talán jobb lenne egy 8"-os, mint egy 10-es, de nincs vele tapasztalatom. Még sosem volt tabletem, nem tudom, hogy valójában mennyire válna be a feladatra, ezért elsőre inkább egy olcsóbb, 100$ alatti gépet választanék, ha van ebben az árban ajánlott típus. Jelenleg hasonló feladatokra egy 6-7 éves netbookot használok, amiben Intel Celeron 743 processzor van (1 magos, 1,3 GHZ-es). ez a gép eléggé lassú, de végül is elmegy rajta minden, viszont munkaterületen nem tudom használni, mert rossz az akksija. Így viszont ha olyan terv kell váratlanul, ami nincs nálam papíron, akkor maximum telefonon tudom megnyitni, ami viszont szörnyen lassú, percekig tart egy-egy fájl megnyitása, és utána is várni kell minden nagyításra.
Tudnátok ajánlani a leírtakra megfelelő tabletet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Intel Core i5-6500t / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest