- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
-
lala42
őstag
válasz
cascada #48694 üzenetére
Próbáld meg a vistás drivet XPSP3-as kompatibilitási módban futtatni
Vagy az eszközkezelőben kézi illesztőprogram frissítés, és te adod meg az inf fájl helyét. Talán így le lehet tolni a torkán.
Itt azt veszem ki, hogy a 9.3-as meghajtó telepíthető a vistára. Ill. lehet,hogy ez az utolsó, ami támogatta a karidat a vista OS-re.
pdfNo meg egy illesztőprogram teljes letakarítása alapból és utána a driver telepitése
-
lala42
őstag
válasz
cascada #48689 üzenetére
Próbáld lenyomni a torkán a vistás drivert, vagy amit írtam ott a linkelt oldalon van egy 90 Mb-körüli meghajtó. Talán az menni fog.
(#48691) Clemi
Nem igaz én felraktam a daemont és az alcoholt is, de nem eszi annyira.
De azt leteszteltem,hogy 2 Gb. memóval a 700 Mb körüli volt a memóriahasználat, 4 Gb-al pedig felment majdnem a duplájára. 1,35-36 Gb.-lett. Úgy,hogy közben semmi nem változott szoftveresen. Hogy ez miért van -
lala42
őstag
válasz
cascada #48684 üzenetére
Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration
Ez nagyvonalakban azt jelenti,hogy a win7 nem támogatja a karidat. Próbálkozz a vistás driverrel, vagy valami alternatív pl. omega driverrel. (igaz nem tudom,hogy az omegának van-e már win7-es támogatottsága) Esetleg kártyacsere.
De alább olvasva van valami alternatíva,valami 90 Mb.-körüli meghajtó azzal próbáld.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest