- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
gabor85 #36722 üzenetére
Szvsz: Nem az RC-RTM frissítés nem megy, hanem az RC alapnyelve angol, amivel meg frissíteni akarod az ezek szerint magyar. Keress egy angol nyelvű RTM-et az RC-nél meg állítsd vissza az angol nyelvet, és menni fog az uppgrade.
De egyébként meg tényleg szerencsésebb a clean install, tisztább és gördülékenyebb lesz a rendszer, viszont az is igaz, hogy egy jól "belakott" rendszerben elég sok munka van. -
andy83
aktív tag
-
vante
aktív tag
válasz
gabor85 #32070 üzenetére
Akkor elnézést, a teljesítményminősítő program (alá élményindex) lefuttatásával. Bár én a frissítést is inkább a futtatás helyetesíteném
Igen, Vezélőpult - Rendszer és biztonság - Rendszer - Élményindex, de ez pech, mert nálam a grafikai teljesítmény pont 3-as, így nem is kapcsolt be, nekem kellett lefuttatni, mert nélküle olyan alap kinézete volt, mintha virtuális gépen nyomtam volna hardveres gyorsítás nélkül.
-
válasz
gabor85 #21886 üzenetére
csak észrevette már, hogy hiányzik
Csabee.: engem rohadtul idegesítene... plusza későbbi bővítés lehetőségét is kizárja
ami pedig az ultimate érv: miért használjak olyat, amivel nem tudom kihasználni a hardveremet, ha van olyan is, amivel minden gond nélkül ki tudom?rootrulez: ez pont nem volt a Vistában
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Dell notebook topic
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest