- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
Steelmanus #49128 üzenetére
Nálam nincs gond a WMV file-okkal sem, lejátsza szépen, ahogy kell.
#49127 - Stofl85:
Mondom én, hogy valami beállítási dolog lehet.
-
Sonja
nagyúr
Ubisoft tesztelte a játékai kompatibilitását Windows 7 alatt (német), KATT!
-
Sonja
nagyúr
Sajnos ez nem jött össze.
Nem lehet választani a csatlakozás létrehozásakor. Ha kihúzom a t-home-os kábelt (ez az 1-es porton) és úgy csinálom meg a kapcsolatot, akkor ok. Ellenben, ha utána visszadugom az 1-es portba és úgy próbálok csatlakozni a digi-hez, akkor automatikusan az 1-es porton akarja felépíteni a kapcsolatot és az ugye nem sikerül.
Szóval, ez úgy néz ki, hogy ez nem fog így menni.
-
Sonja
nagyúr
Talán valakinek hasznos lesz.
Windows 7 vs Vista VGA game performance, KATT!
-
Sonja
nagyúr
Van-e arra valami mód, hogy 64bit-es Win 7 alól elindítsak egy 16bit-es Win 3.1 alá készült programot?
Gondolom csak valami Virtuális cucc jöhet számításba (VMware, VirtualPC, stb.).
-
Sonja
nagyúr
válasz
hackeeeee #35548 üzenetére
Digi is olyan.
"Hát ha mind2 ppoe, akkor egyértelműen csak az a netkapcsolat él, amelyikre betárcsázol."
Jó, de honnan fogja tudni a kapcsolat, hogy melyik LAN-ba dugott kábelen kell a kapcsolatot felépítenie, ha nem adhatom meg neki kézzel?
Elkezdi keresni az egyiken és, ha nem jár sikerrel, akkor a másikon?! Vagy hogy?!
Nem értem.
-
Sonja
nagyúr
#35516-ra valaki?!
-
Sonja
nagyúr
Van két LAN csatlakozó a lapomon, mind a kettő engedélyezve. Van két külön NET-em, aminek a vezetéke az egyik, illetve a másik LAN csatiba van dugva. Amikor kapcsolatot akarok létrehozni, akkor sehol nem lehet kiválasztani, hogy melyik portot használja!
Akkor hogy a fenébe fogja tudni, hogy melyik szolgáltatóhoz, melyik LAN kell?!
Tehát nem egyszerre akarom használni őket, de szeretném, hogy ha létre lehetne hozni 2 külön kapcsolatot és akkor vagy az egyikkel, vagy a másikkal jelentkeznék be. Megoldható ez mégis valahogy? Vagy hagyjam a fenébe és csak az egyik LAN-t használjam?!
-
Sonja
nagyúr
Most, hogy feltettem és beállítottam mindent, már csak két dolog zavar. Az első a start menű. Szomorúan láttam, hogy a régi stílusú start menűt (Win98-as) nem lehet már beállítani.
Valabón nem lehet sehogyan sem előcsalni?
A másik, hogy ez a kékes fajta szín nagyon nem jön be, de sehogy se bírtam a Vistás feketét előcsalni.
Próbáltam úgy, hogy a color intesity-t elhúztam teljesen jobbra, míg a brightness-t pedig balra, de így sem olyan.
Nincs valami Vista téma?
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest