- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác #49051 üzenetére
Megtaláltam!
Hátha segítek másnak is ezzel, itt van hogy hol van!-------------------
A legegyszerűbb módja az IE 8 kiegészítők nélküli futtatásának a Start menü ⇒ Minden program (All Programs) ⇒ Kellékek (Accessories) ⇒ Rendszereszközök (System Tools) , és kattints az Internet Explorer (bővítmények nélkül) (Internet Explorer (No Add-ons)) parancsra
Most mindent kilőtem és kivi leszek rá.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mtbsrác #29995 üzenetére
Szia!
ebben a topicban szerintem gyorsabban választ kapsz, itt vannak a szakik: Milyen program, ami .......?
-
GodHeart
senior tag
válasz
Mtbsrác #16429 üzenetére
van egy win7codecs1.07 vagy mi.. az nálam teljesen okés a windows media playerrel.. még a feliratokat is viszi.. eyg idegesít benne, hogy audiósávot egy sima avi filmben nem tudok kiválasztani, és mindkettőt lejátsza, de asszem ennyi belefér.. így is rengeteget fejlődött
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest