- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Spypon keresztül szoktam képet csinálni a webkamerámmal a win7-nél,mert nem találok más megoldást.Xp-nél egyszerűbben meg tudtam oldani.Nem létezik hogy win7 alatt ne tudjak az xp-hez hasonlóan képet csinálni.Légyszíves segítsetek.Köszönöm! -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Spypon keresztül szoktam képet csinálni a webkamerámmal a win7-nél,mert nem találok más megoldást.Xp-nél egyszerűbben meg tudtam oldani.Nem létezik hogy win7 alatt ne tudjak az xp-hez hasonlóan képet csinálni.Légyszíves segítsetek.Köszönöm! -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést amiért nem pont ide illik a kérdésem,de hátha kapok segítséget.Tudna valaki a netről ajánlani egy helyet ahonnét érdemes használt hardvert rendelni?
-
creed30
aktív tag
sziasztok!
miért nem működik nálam a mappanézet funkció?
hogy tudnám aktivizálni? -
creed30
aktív tag
akkor ez mi
"Vedd vissza az XP től az elvett 20% netkapcsolatot!!!
Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség
Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
restart " -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki van e sávszélesség korlátozás alapból amit ki lehet (ki kell) iktatni a hetesnél,mint xp-nél az a 20% volt? -
creed30
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #43794 üzenetére
abban azért igazad van hogy annyira nem kéne mindenen problémáznom,de valahol ettől is bővül idővel az ember ismerete
nem találtam ezt a szint beállítást -
creed30
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #43783 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Azért nem értek veled egyet. Az lehet hogy ezzel a hibával nem érdemes foglalkozni,de hogy úgy általánosságban figyelmen kívül lehet hagyni az eseménynapló rendszerhibáit nem értek egyet.
Most nem részletezem -
creed30
aktív tag
sziasztok
nem tudja valaki van e sávszélesség korlátozás a hetesnél,mint xp-nél az a 20%? -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Eseménynapló rendszeresemények között sok service control manager 7006-os sz.hiba található.Hiába bújom a netet,érdemi megoldást nem találok a hiba kiküszöbölésére. -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan tudnám törölni W7-ből azokat a progikat amikre nincs szükségem?
PL:defender,media center -
creed30
aktív tag
Az eseménynaplómban service control manager 7006-os hiba van feltüntetve.A neten próbáltam keresni a megoldást a hibára,de nekem magas ami le van írva.Valaki esetleg tudna segíteni?Előre is kösz!
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék hogy más is tapasztalt e a hetessel kapcsolatban olyat,hogy a portable progik többségét nem lehet elindítani.A kompatibilitási szolgáltatással se mennek. -
creed30
aktív tag
Újraindítottam a rendszert másodjára már megtalálta a win update a mult. audiovezérlőt,de a videovezérlőt nem.Ez azért érdekes mert az előző lapomra sem sikerült telepíteni ezt.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok kicseréltem az alaplapot.Sajnos a képen látható drivereket nem sikerült telepítenie a rendszernek.Légyszíves írja meg valaki pontosan honnan és mit kellene letöltenem a problémám megoldásához.Válaszokat előre is köszi!
-
creed30
aktív tag
Sziasztok win 7 alatt akarok alaplapot cserélni.Légyszíves írja meg valaki hogyan kell az összes alaplapi drivert eltávolítani.
-
creed30
aktív tag
válasz
Morden24 #41803 üzenetére
Skypon belül van hibajavító funkció varászló és sajnos ez sem segített.Ugye azt írtam hogy más pl:freecall típusú progik sem működnek megfelelően(beérkező hang jó csak engem nem vagy csak nagyon rosszul hallanak).Mikrofon setupra lennék kíváncsi.Ezt pontosan hol és hogy kell csinálni szerinted?Légyszíves írd meg mire gondolsz pontosan.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!Pontosítanék.
Skype ill. freecall típusú programokkal van olyan problémám mióta áttértem a hetesre, hogy én hallom a beérkező hangot csak engem nem vagy csak nagyon rossz minőségben hallanak.Tehát mikrofonproblémám van.Egy kis mikrofon külön van csatlakoztatva a géphez.XP-nél nem volt vele semmi problémám.Próbáltam vezérlőpult hardver és hangoknál pár beállítást változtatni+hangkártya driverét is ellenőriztem.Mi lehet a megoldás?Válaszokat előre is köszi!
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Mióta áttértem XP-ről a hetesre nem tudom használni sem a Skypot sem a freecall típusú progikat.Vagy nincs hang,vagy annyira szakadoznak hogy használhatatlanná válnak.
Légyszíves írjátok meg mi lehet a probléma. -
creed30
aktív tag
válasz
Pilács #41706 üzenetére
Először is megjegyzem,hogy köszönöm hogy vetted te is a fáradtságot és segítőszándékkal beírtál.
Ami viszont számomra meglepő hogy többen adtak már tanácsot a microsoft update után keletkező tartalék fájlok hollétéről(hetesnél),de senki sem tudta hogy PONTOSAN ezek hol találhatóak.Nálam nem az installer mappában az biztos.
Továbbra is kérem(ha már ennyiszer rákérdeztem)ha valaki tényleg biztosan és konkrétan tudja,az írja meg.Nem létezik hogy egy ilyen fórumon pont erre a kérdésre nem lehet igazán jó választ kapni.
-
creed30
aktív tag
válasz
virkir #41608 üzenetére
Ha alaposabban olvasnád a fórumot láttad volna hogy már megírtam nem a megadott mappában találhatóak az általam keresett fájlok.Mivel nincs megválaszolva a kérdésem,abban a reményben teszem fel a kérdést újra,hátha erre téved egy informatikus tudású ember aki tud konkrét,használható választ adni a kérdésemre.Az eddigi segítőszándékkal beírt válaszokat minden fórumozónak köszönöm!
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a frissítésekor keletkezett tartalék fájlokat hol találom a hetesben?
Xp esetében az áthúzott S-el kezdődő fájlok voltak. -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy valós problémával állok-e szemben.Talán tudtok segíteni.Elvileg hiányzik a Videovezérlő drivere.Internetről nem tudta a rendszer beszerezni.Radeon 9200-ashoz rendesen le lett telepítve a driver,elvileg nem a VGA driver hiányhoz van köze a problémának.Korábban mentettem le drivereket.Ezek közül valamelyik jó lehet?Ti mit gondoltok? -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a frissítésekor keletkezett tartalék fájlokat hol találom a hetesben?
creed30
aktív tag
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
creed30
aktív tag
Sziasztok!
creed30
aktív tag
Ha már ilyen segítőkészek vagytok
XP-ben a rendszervisszaállítás letiltásával is lehetett helyet felszabadítani ha jól tudom.Van erre lehetőség a hetesnél is?Ha igen pontosan hogy? -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikapcsolni ultimate alatt a hibernálási funkciót de sehogyse sikerül.cmd alatt futtattam a powercfg -h off -ot,de azt írja ki nem rendelkezem kikapcsolási engedéllyel.Rendszergazdaként próbáltam pedig.Van valakinek valami tippje? -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
XP-t szeretném lecserélni a hetesre.Azt szeretném tudni hogy a hetes telepítője felismeri-e hogy már fenn van az XP a C:-n?Ha igen van-e a telepítőben olyan funkció ami törli a partíciót és utána rátelepíti az op.rendszert?Nem vagyok egy Pc-guru ezt vegyétek figyelembe,ha hülyeséget kérdeztem.Köszi!
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Retro játékok
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vadiúj SSD-k!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest