Hirdetés

Aktív témák

  • SZATA

    senior tag

    Sziasztok!

    A W7 alatt futó Windows Live Mail progival kapcsolatban lenne egy kis gondom, kérdésiem.

    - Meg lehet csinálni azt, h induláskor az alapértelmezett fiók Beérkezett üzenetek mappája nyíljon meg? Ezt XP-s Outlook Expressben beállítható opció volt, de itt nem találok hasonlót. Mindig az nyílik meg ahol kiléptem.

    - Ha egy kibontatlan (>) almappámba új üzenet jött, akkor miért nem jelzi valahogy a főmappában (esetleg a fiók nevénél), vagy bontja ki?

    - A végére hagytam a legérdekesebbet. Az a problémám, h a WLMail néha nem jegyzi meg a (szabályos) kilépés előtt közvetlenül csinált dolgokat. Elolvasott, áthelyezett levelek, stb. Ez többször is előfordult már. Legutóbb pl. az ESS spamnek minősített egy levelet, és berakta a Levélszemét mappába. Ezt megnéztem, majd visszaminősítettem jónak. Ekkor átkerült a Beérkezettbe, ahonnan áthelyeztem egy másik mappába és talán el is olvastam. Kiléptem, majd a legközelebbi indításkor ugyan az a levél szintén a levélszemetek között volt, de csak a fejléce, mert ha rákattintottam, akkor kiírta, h nem található, a teljes levelet viszont megtaláltam ott ahova áthelyeztem.

    Van tippetek mitől lehet? Esetleg az ESS kavar be? De volt olyan is amikor nem volt spammel kapcsolatos a dolog, csak egy sima levél.

    - El lehet tüntetni a WLMail ikonját az értesítési területről ha nincs új emailem? Nem az elrejtésre (hide) gondoltam, hanem ne jelenjen meg.

    Közben eszembe jutott egy másik kérdés is. Van egy 200GB-s partícióm, ahol nincs bekapcsolva a System Restore. Van rajta egy 6,37GB-s W7 System Image, és egy 572MB-os mappa vegyes progikkal, driver installokkal. A tulajdonságoknál azt írja hogy 9,96GB a foglalt terület. Ez mitől van. Tudom, van még hely bőven, :D de érdekel a dolog (meg ezt még átlátom).

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák