- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
lordjancso #48776 üzenetére
Hat ez igy nem rendes mukodes ahogy leirtad viszont ha a Messengert progi Tulajdonsag-nal beallitod hogy Wista SP2 komp. modban induljon akkor a regi elrendezes marad vagyis a Mess. megy az ora melle, mig az ablak a Talcara. Ehhez ha jol tudom at kell allitani a Startmenuben azt hogy Talca gombok Soha nincs osszevonas-ra. De ezt itt mar sokszor leirtak probald ki, ha nem tetszik visszacsinalod.
Mas:
Nalam is elojott az alvaszavar W7 RTM 32 bit vagyis a Startmenubol nem reagal az altatasra szerencsere a gagyi bill-en van 1 db plusszgomb az eppen altatasert felelos igy azzal elalszik szegenykem. Addig mukodott amig fel nem tettem az MSE-alt, ugye az kikapcsolja a Defender-t, es a helyebe lep. Mast nem tettem fel es buheralva sincs, ala'natur.
Lenyegeben nem zavar mert tesztelesre van fent csak azert irtam le mert masnal is elojott ez a hiba.Utolag latom hogy a laptopal van a bibi, ott is ez all a Mess.-re.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
lordjancso #48776 üzenetére
Bármelyiket zárod be bezárja? vagy csak egyikkel? Nálam is vanhogy 2 msn ablak van, akkor ha ráhuzva az egeret mikor felugrik az msn ablaka nem csak felhuzom és ugy nyitom meg hanem lent klikkelek az msn ablakra, viszont az igy nyilot ha bezárom nem zárja be a progit csak az ablakot.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest