- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Sajnos ismét jelentkezett a "fekete halál"!
A probléma:
Bekapcsolás után indító képernyő még jó, de furcsán sokat tölt, majd feketeség, csak a jobb alsó sarokban jelenik meg fehér szöveggel, hogy "Próbaverzió, Windows 7 Build 7100"!
Gombkombinációkra egérkattintásokra nem reagál, de kurzor van és működik is.
A rendszer adatai: Windows 7 build 7100 + HUN mui
Július óta fut rendesen, semmi probléma nem volt!
Semmi rendkívüli program nem került rá, amitől ezt csinálhatná!
Pár napja már egyszer mutatkozott a hiba, de egy memória diagnosztika után megjavult.
Érdekesség, hogy csökkentett módban belép és el is indul, nincs ott semmi gond!
Valakinek valami ötlete?????
Próbálkoztam már rendszervisszaállítással, de az sem segített!
Jó lenne, ha valaki tudna valamit!
-
Zalaymate
senior tag
Lefuttattam egy memória diagnosztikát és utána megjavult!
Ki tudja mi baja lehetett....
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Olyan problémám akadt, hogy tegnap este minden oké, gép kikapcs, ma reggel indul, és betöltés után fekete képernyő a jobb alsó sarokban fehérrel kiírva, hogy Próbaváltozat....
De semmi más! gombokra, nem reagál, kurzor van, mozog, de kattintásokra semmi reakció!
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
-
Zalaymate
senior tag
[OFF]Hát pajti ezt kár volt beírnod....
A legtöbb telefon még nem rendelkezik WiFi egységgel, viszont bluetooth-al igen!
Szóval kár volt....[/OFF]
Visszatérve a témára nekem is ilyen adapterem van és Vista alatt nem is működött, de a Win 7-re fel tudtam varázsolni valamelyik BlueSoleil -t amivel ment szépen!
Próbálgass több féle BlueSoleil változatot!
-
Zalaymate
senior tag
És a COD 4 -es PB vel mi a helyzet???
-
Zalaymate
senior tag
THX a segítséget, egyenlőre úgy tűnik, hogy megoldotta a driver eltávolítása!
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Felraktam a régi gépünkre a Win 7-et (32bit), gondolván jó lesz az kisöcsinek, meg szülőknek...
De azóta folyamat fagy a gép, pedig szépen felment és látszólag semmi baja sem volt...
Szóval ezzel a hibaüzenettel fagy: [link]
És utána win indításkor ezt a hibát mondja:
[link]
[link]
[link]Mi lehet ezzel a gond???
Valaki tud rá megoldást???
A gép adatai: Intel Celeron 2,4GHz; 768MB DDR-400-as RAM, 80GB WD winyó, GeForce FX5200 128mb VGA, (alaplap nem jut eszembe...)
Sorry, az első "nagy" képek miatt!
-
Zalaymate
senior tag
PB-vel még mindig semmi!!! Igaz???
-
Zalaymate
senior tag
Megoldódott az aktiválási problémám! Másnap frissítette magát és utána gond nélkül aktiválható volt!
Ez a legjobb Windows amit valaha láttam!
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Hát jó rég jártam erre, de mivel tegnap barátnőm laptopjára kellett egy új OP és azért figyelemmel kísértem a Win 7 fejlődését, lekaptam az RC-t és azt tettem neki fel. (Dell Inspiron 1525) Nem egy erőgép, de minden szépen megy rajta és mindent fel is ismert kapásból, + net is tökéletes.
Egyetlen gondom, hogy azt írja ki, hogy 3 nap van mér a licenc lejártáig. Na most én regisztrálva vagyok, mint tesztelő vagy mi, meg amúgy is a Microsoft-nál, így igényeltem totál, 100%-ig tiszta licenc kulcsot. De azzal valami hibát ír ki! (Nem emlékszem, mert hajnali 3-kor szenvedtem vele, nem jegyeztem meg a pontos hibaszámot.
Szóval erre van megoldás, vagy egyéb ötlet, mit hogyan??? (kb 6-7 új serial számot sem fogadott el!)
Jó lenne valami megoldás!
Előre is köszi!
Ja, 32bit -es változat!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Barthezz2 #6364 üzenetére
Na megvan a bibi!
Már Vista alól írok!
Szóval az volt a gond, hogy először benne felejtettem a gép hátában a RedyBoost pendrive-omat, aztán meg valahogy variált a partíciók betűjeleivel és ezért nem a C-re települt, viszont a boot könyvtárat meg oda hozta létre, így nem egyezett a hely... kis mahinálás, új partíció és tádám...... semmi gond!
De köszönöm a segítséget!
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Na hát én nagy rajongója voltam eddig a rendszernek, de azért mostanra gyűlt össze annyi hiba, hogy azt mondjam, rendben, elég volt. Inkább megvárom a hivatalos verziót.
Szóval gondoltam vissza teszem az eredeti Vistá-mat. Én kis naív, először betettem a DVD, boot, de install lehetőséget nem kaptam, hanem csak rendszer helyreállítást (Win 7-re! ) . Mondom de jó, először el kell tüntessem a win 7-et, de hogyan, ha innét nem tudom. XP CD be, boot, C-partició törlése. megvolt. restart, Vista DVD be, boot, jöhet a telepítés, megformázza a partíciót, install....lenne, ha nem azt írná ki, hogy nem tudja meghatározni, hogy milyen rendszer volt a gépen, és emiatt sajna nem tud telepíteni..leáll. Mondom de jó, akkor először felteszem az XP-t, majd arra frissítem a Vistát. Ahamm.... XP CD be, boot, telepítés, menne is, de mikor jön a restart, megállít egy hibával (a Win 7 boot valamilye) hogy szar a boot rendszer, vagy elveszett valami (nyilván, mert letöröltem az egész partícióját
) tegyem be a rendszer indító DVD-t és javítsam. oké.... megcsinálom, de az meg (Startup Repair) azt mondja, hogy nem tudja megoldani ezt a hibát!
Na mondom rendben, Ubuntu Live CD be, install, megvan, (gondoltam ez helyreteszi a boot dolgot) restart, de ugyan az a boot hiba....(Win 7-es valami)
Párszor próbáltam már sokféle felállásban, de most ott állok, hogy van itthon 4 OP rendszerem, de egyiket se tudom feltenni! (boot hiba...)
Most az Ubuntu Live CD alól írok.
Légyszi mondjatok valami bíztatót és ötletet, hogy hogyan tudnám megoldani annélkül, hogy az egész winyót formáznám és nem csak a rendszer partíciót (kb 300Giga fontos adatom van, pótolhatatlanok....)
Próbáltam Win 7 és Vista Repair alól is a parancssoros FixMbr és FixBoot parancsolat, de azt mondja, hogy a rendszeren kívül van a parancs vagy mi a tököm....
Ötleteket várok!!!!!!!!!!!!!
-
Zalaymate
senior tag
Hali Srácok!
Keresgéltem én, de ekkora topicban egyszerűen nem tom megtalálni, az Update hiba megoldását!
Segítsetek ki légyszi!
Mert mindig leáll az Update, ha elkezd telepíteni!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5395 üzenetére
Hát jó kérdés!
jobb egérgomb a tálcájára vagy mire és a lejátszási beállításoknál ki kell választanod egy hangfájlt!
De nem tom ennél pontosabban...
Sok sikert!
Ill.: KMPlayer!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5374 üzenetére
Írd meg, hogy milyen lejátszót használsz! Úgy kicsit gyorsabban és egyszerűbben tudom elmagyarázni!
-
Zalaymate
senior tag
Ez nem feltétlenül rossz megoldás!
Mivel, ha valóban csak simán be mount-olta és azt a virtuális meghajtóról másolta, akkor jónak kellene lennie!
De valóban, próbáld meg úgy kiírni, hogy az író programban simán Bourn Image lehetőséget választod ki! (Nero is tudja! A többi meg természetesen...
)
-
-
Zalaymate
senior tag
Na halljátok! Szétdurrantottam a rendszeremet....
Nem bírtam tovább COD4 nélkül és gondoltam mégis felteszem egy partícióra az XP-t.
Drive (vagy mi) manager-el szépen lecsíptem 10GB helyet a C partíciómból (Igen! Ez a rendszerpartíció, de itt volt fölös hely) eddig megcsinálta, nem is volt gond.
Be XP-cd, formáz azt a 10 gigát, telepít, mikor indítaná újra magát, megáll egy hibával:
A Win nem indítható, mert az alábbi fájl nem található, vagy hibás:
<Windows root>\system32\hal.dll
Telepítse újra a fenti fájlt.Na ezzel mit kezdjek? Az XP nem ment fel a hiba miatt, a Seven Install disc-en próbáltam javítani, de nem csinált semmit, visszaállítási pont szerinte nem található (Pedig be volt kapcsolva! ) fixmbr-re azt mondja, hogy nincs ilyen parancs.
Na valaki legyen szíves és segítsen, mert közel állok hozzá, hogy széttöröm az összes CD-m, DVD-m és szétverem a gépet!!!!!!
-
Zalaymate
senior tag
Nekem 5,5-öt kapott a vinyó. (És ez kapta a legkevesebbet...
)
-
Zalaymate
senior tag
A Vista mennyi helyet foglal tisztán, újonnan telepítve?
-
Zalaymate
senior tag
Na ismét egy probléma merült fel, mert meg kéne nyissak egy mdf kiterjesztésű fájlt, de ezt az Ultra ISO nem tudja.
Mit ajánlotok?
-
Zalaymate
senior tag
Hátha valaki tud nekem segíteni ebben: [link]
-
Zalaymate
senior tag
Figyi! Olyant találtam ki, hogy mivel a partícióimat nem akarnám piszkálni, de nem bírom már COD nélkül, szóval van egy 8GB -os pendrive-om. Mi van, ha arra telepítem fel az XP-t. Ez nem lehetséges?
Azon még el is férne, persze a játékot már tudnám a winyóra tenni. a lényeg az lenne, hogy ha bent van a pendrive, akkor bootol az XP, ha nincs, értelem szerűen bootol a winyóról a Seven!
Ehhez tudom, hogy be kell állítsam bios-ban, hogy Pendrive-ről is tudjon bootolni és azt állítom be elsődleges bootolási helynek. Csak azt nem tom, hogy az XP telepítő érzékeli a pendrive-ot mint lehetséges partíciót?
Erre lenne valakinek ötlete?
Tudom, hogy nem kapcsolódik szervesen a topic témához, de azért szerintem ez sokaknak mentsvárat jelentene, ha valami ne adj isten nem megy Win 7 alatt, de mégis kéne használni... (PL.: COD 4 Multi
)
-
Zalaymate
senior tag
válasz
aszkeeta #4042 üzenetére
Egy 17"-os monitorral szerelt notitól ne is várjatok több készenléti időt akksival!
Nagy képernyő = sok fény = sok energia => pici akksik ennyit tudnak. Szerintem a 2 óra egész ó idő vele!
DonFabrizzio: Ne haragudj, de a Win 7 a windows-ok között igencsak nagy lépés és szép teljesítmény!
Te meg veszel egy MacBook-ot, ráerőltetsz egy Windows-t és utána sír a szád? Hát tudod hogy van... a saját hülyeséged az, ami ilyenkor olyan nagyon fáj!
A Mac-eket használd szépen OsX -el! Arra találták ki, azzal hatékony! ha Windows-al akarod használni, akkor tök feleslegesen vettél ilyen drágán notit! És ez megint csak hülyeség volt. Ez nem fáj?
Sorry, de ilyen mértékű emberi butaságot és korlátoltságot....
Ilyenkor már nehezen tolerálom ezt.... Sorry még egyszer mindenkitől!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Komplikato #4027 üzenetére
Félreértetted!
Azért az újraindítás után ment a Full HD beállítás, mert valószínűleg előtte rakta fel a drivert a Win!
Nem pedig a felbontás állíáts miatt kellett újraindítani!
-
Zalaymate
senior tag
A Kaspersky tudod miért ér el jobb eredményt a NOD-nál? (Már ha elér egyáltalán) Mert minden utolsó kis szarra is rákérdez, így ha szerencsétlen felhasználónak mégis vírusos lesz a gépe, akkor sem a program hibája, hiszen ő maga engedélyezte a folyamatot! De ez olyan, mintha telepítés előtt eldöntenéd ránézésre, hogy ez most akkor vírusos, vagy nem!
De ez másik topic témája, ahol nagy viták mennek a megfelelő védelem kérdéséről....
-
Zalaymate
senior tag
Először azt mondod, hogy nem kell bevédje magát, aztán meg azt, hogy ha gondolja tegyen fel egy Antivirt + Malware-t persze UAC melett???
A végén pedig rákontrázol és egy köztudottan memóriazabáló (KIS) védelmi szoftvert ajánlasz?
(A Norton valóban jó lehet egyébként és a mem igénye is kicsi, persze az 2009-es változatnak!)
Szerintem dobj fel egy ESET Smart Secuity-t és ennyi. szépen csöndben megy és az egyik legjobb biztonságot nyújtó szoftver. Persze mint említettem, Norton is jó lehet! Amelyik tetszik. De felesleges szvsz a Kaspersky féle robosztus, mindenre rákérdező nyűgcsomag!
Wolverine: Mivel olyan jól sikerült, nekem csak a 7 van fent elsődleges OP rendszerként és eddig tökéletes is. Nem szeretnék szórakozni külön partícióval az XP-nek egy játék miatt. Bár igaz, hogy ez nem csak egy játék, ez maga A JÁTÉK: Call of Duty - Modern Warfare Multi Player
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Neil Watts #3889 üzenetére
Sajnos mindenképpen kivág!
A probléma az, hogy a win nem engedi belenyúlkálni a PB-t más programokba, folyamatokba, illetve magába a rendszerbe.
Erre egy frissebb PB csak a megoldás, amit már nagyon, de nagyon várok...
-
Zalaymate
senior tag
Senkinél nem jelentkezett hasonló probléma?
-
Zalaymate
senior tag
Ez valóban egy ŰBER-LÁMA kérdés volt!
Ajánlom figyelmedbe ezt a linket! Itt mindent megtalálsz! Gyakran ismétlődő kérdések!
-
Zalaymate
senior tag
Hát srácok.... most kapcsoltam be a gépet 20 perce és mit látok az asztalomon....-> SEMMIT!
Minden Gadget és ikon eltűnt! Tükör sima!
Ez még hagyján, de visszatenni sem tudom őket!
Semmit nem enged az asztalra tenni!
Valakinek valami ötlete?
(Túlaludta magát a gép hajnali 2 óta és elfelejtette hogyan kell?
)
-
Zalaymate
senior tag
Nekem is ez volt a SetPoint -al!
Az a megoldás, hogy még telepítésnél a bal alsó sarokban lévő feliratra ha kattintasz, az egy lista és találomra válodass ki valamit!
Mert az a nyelvezet választó! Én feltettem vagy 8 SetPoint-ot, mire megtaláltam/rájöttem...
De ha valami normális nyelvet sikerül eltalálni, akkor onnan már megtalálod az Angol nyelvűt!
Nem tom miért csinálja ezt, hogy valami hottentottán indul a telepítő...
Lehet, hogy a kis kínaiak kezdenek egocentrikusak lenni!
Az UAC problémára én is várnék ötleteket! (A jobb gombos admin nem jó, mert újraindulásnál mindig rákérdez! Ezt kéne valahogy feloldani! ) Csak én RivaTuner-el kűzdök!
-
Zalaymate
senior tag
Na én most fekszem le. Nálam a mai nap volt használva a rendszer teljes mértékben és jól vizsgázott!
Mondjuk adnék ennek Beta verziónak is 100-ból 70 pontot! (A COD 4-es Punkbuster azért nagyon fáj!
)
Le a kalappal a Microsoft-os srácok előtt! Ezt szépen összerakták. Valami ilyent vártam már évek óta!
-
-
Zalaymate
senior tag
Jelentem sikerült felvarázsolnom a COD 4-et!
A művelet sorrendje:
1. Átmásoltam az ISO-t a másik gépre.
2. Ott feltelepítettem.
3. A feltelepített játékot "Activision" mappástul visszamásoltam az én gépemre és tádám!Megy a játék.
A probléma, hogy kihagytam belőle a patch-eket, és ha azokat innen nem fogom tudni feltenni, akkor még egyszer meg kell ismételjem ezt a műveletet.
Reménykedem, hogy menni fog....
-
Zalaymate
senior tag
Na újabb lehetőséget próbálok ki. Természetesen COD 4-témában...
A régebbi gépünkre feltelepítem a játékot (2,4Ghz Pentium, nVidia GF5200-as kártya, 777mb DDR400-as ram...
) és mivel hálózatban vannak a gépek, innét Win 7-alól elindítom a másik gépen telepített játékot. Elvileg így csupán a másik gép winyóját használom fel hálózaton keresztül.
Majd írok, hogy hogy sikerült, csak hát önmagában a telepítés is elég időigényes azon a gépen...
-
-
Zalaymate
senior tag
Sajna nincs fent most más OP, és ezzel nincs is semmi egyéb (mondjuk nekem ez a COD4 eléggé szívügyem...
) gondom.
Minden más játék települ és megy is (UT3, Death Space, Fifa 09, Hitman - Blood Money, Crisys Warhead, NFS Undercover, ....) csak ez a szájba ...@szott COD 4/5 nem!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Barthezz2 #3458 üzenetére
Na ezt most vagy én értem félre (elég kevés sajna ehhez a szöveghez az angoltudásom) vagy nem az én problémámra ad megoldást.
Elmagyaráznád a lényegét?
Csak nagyvonalakban! Mert e szerint a Media Player túl régi...?
(De az a link valami 7-es Media Player-hez ad valamit, nekem meg ugye a 12-es van...
-
Zalaymate
senior tag
Vááááá....
(csak egy kis jel, nehogy megint adminnak kelljen szerkesztenie...
)
COD 5 istall alatt is ugyan az a hiba, mint a COD4 -nél!
[B]Error number: 0x8000 FFFF
Description: Catastrophic Failure
Setup will now terminate[/B]
Valakinek valami ötlete, hogy nálam miért csinálja ezt?
-
-
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Olyan gondom van, hogy a COD4-et szeretném feltenni, de sajnos a telepítés végén mindig valami hibát ír ki és nem megy a game.
Valaki tette már fel Win7-re? Esetleg ötlet? (Próbáltam már admin-ként, meg kompatibilis módban is, de ugyan az a gondja...
-
Zalaymate
senior tag
A letöltési sebesség leesett 150-200 ra...
Gondolom elkezdődött a dömping és alig bírják a szervereik...
-
Zalaymate
senior tag
Na szépen nekiállt és szedi is 1.2 megával...
Addig át kell csoportosítanom a partíciókon a dolgokat. Ezt szeretném rendes oprendszerként használni. Remélem menni fog...
Zenét meg majd hallgatok mással.
Ami fáj, hogy a COD 4 profilt nem lehet átmanteni...
Elveszik a multiban szerzett 17K gyilkosságom ....
.......
-
Zalaymate
senior tag
Halljátok! Nekem valami nemoké...
Beléptem, kitöltöttem mindent, megkaptam e-mailt, megerősítettem, de most ha a Download-ra kattintok, nem csinál semmit....
Nem pipáltam be, egyik pipát sem, hogy küldjenek e-mailt. lehet, hogy ez a gond?
.
:
a probléma a tüzes róka volt....Mekkora kis szemetek....
Explorer alatt simán indul a letöltés....!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1387 üzenetére
Hi!
Pontosan ahogy írtad!
Azaz én is így tettem fel. XP alatt bemountoltam, feljött a telepítő ablak, és klikk az Install Now -ra! Elkezd töltögetni, újraindul, de addigra már valahová betölti a cuccot szerintem, mert onnan már szépen települ végig, mindegy, hogy melyik partícióra teszed!
De ez a Pendrive-os install is tetszik nekem.....Nem kell kiírással szórakozni....az is egy DVD--
Viszont szomorú szerintem az új media player, mert igen komoly hibákat tartalmaz!
Például a szinkronizálás az totál rossz! Olyant csinál, hogy mikor összeállítok egy listát, majd azt a pendrive-ra akaron szinkronizálni, szépen mutatja, hogy minden oké, megcsinálja, ám valójában értelmetlen karakterekké alakítja a mappa és számneveket, olyannyira, hogy az XP el sem tudja olvasni, sőtt, törölni sem tudja a mappát, csak a format segít eltüntetni....Szóval ez szerintem gáz....
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Figyi! Az a gon, hogy felteszem a COD4-et és feltelepítés végén dob egy hibaüzenetet, hogy fatal error valami....És elvileg fent van, de nem megy. Megoldás esetleg erre???
-
Zalaymate
senior tag
Olyan gondom van, hogy vannak mappák és persze azokban fájlok, amikre azt mondja, hogy nincs hozzáférésem. Ha állítgatok a mappa "jogain" vagy min, akkor meg tudom nyitni, de a fájlokat továbbra sem tudom megtekinteni....
Erre mi a megoldás?
-
Zalaymate
senior tag
Sikerült!
Csak beállítottam a munkacsoport nevét és restart! Gyönyörűen megy, látja a hálózatot, egy meghajtót már be is csatoltam hálózati meghajtóként!
THX a segítséget!
-
Zalaymate
senior tag
Lehet, hogy béna kérdés, de hogyan tudom beállítani, hogy lássam a rejtett mappákat?
-
Zalaymate
senior tag
Na hi-hi!
Ment minden mint a karikacsapás, bár nekem kicsit lassabban telepítette fel.... nem tom miért...
Aztán az MSN-el voltak problémái, bár én is szivattam kissé, mert új, meg régit bénán telepítettem.... most a 2009-es MSN van és gond nélkül megy.
Eddig Driver gond nem volt, a Vista drivereket szépen megette!
Tetszik a kinézet és jó a sebesség, bár nekem ezzel Vista alatt sem volt gondom nagyon.
Majd meglátjuk, hosszabb távon mit produkál....
u.i.: Dualboot-megy szépen! Nem rondított sehová semmit!
THX a segítséget!
-
Zalaymate
senior tag
-
Zalaymate
senior tag
Hali! Most szedtem le a Microsoft.Windows.7.Beta.1.Build.7000.x86 verziót.
Kérdésem arra irányulna, hogy mennyi hely kellene neki, illetve hogy XP alól van e lehetőségem úgy feltenni, hogy ne kelljen kiírnom DVD-re???? (nincs itthon...
)
20-30 Giga elég lenne neki? És megoldható a Dualboot? Úgy is, hogy az XP partíciójára teszem...?
Aktív témák
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Retro játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest