- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Üdv egy pöttyet lemaradtam,van-e hivítalos Magyar kiadás,és mi a verziószáma?
-
dunc
nagyúr
Érdekes ez a 7600-os verzió mert nem engedi magát aktiválni.....rossz lapokhoz kellet nyúlni.
LP a 32 bitre van már?
-
dunc
nagyúr
válasz
pszichiater #31168 üzenetére
LP a 7100 pl van,de a hivatalos frissitésbe minden sz@r van csak ép Magyar nincs.....még román is van...grrrrrr
-
dunc
nagyúr
Jóreggelt win7 32 bit 7100 buildot használok,tv tunnerel kinek van tapasztalata,melyik típus ami müködni is fog win7 alatt? Ma szeretnék venni csak azért.
-
dunc
nagyúr
Összeségébe kiprobáltam minden buildot,de a legjobban a 7100 vált be,csináltam egy szűz telepitést.és a 7100 került fel,nem váltom le a véglegesig.
-
dunc
nagyúr
Üdv all melyik a legujabb verzió?
-
dunc
nagyúr
Felraktam a csodás Githic 3 nevő játékot,és feltelepitett valami Tages Protection nevű védelmet,és azóta mindig bejön eme csodás ablak,a játékot levakartam,de restart útán bejön ez a ganyé ablak,hogy tudom ezt a csodát kifilézni?
-
dunc
nagyúr
Röviden 7127 vs. 7137 valami külömbség?
-
dunc
nagyúr
válasz
promisz #24070 üzenetére
De jó,de hol a menű,hova tünt az opció? Be tudom állitani,hogy power gomb megnyomásánál hibernálás legyen,tehát a funkció müködik ellenben eltünt a startmenű leállitás menűből....ennyi nem dráma......7127-es build.
(#24071) pzstm :ezt megcsináltam érthető csak a mondandód útcsó része volt érthetelen.
"és lőn bódottá"
-
dunc
nagyúr
Hello,hogy tudom hibernálni a gépem? Illetve hol lehet engedélyezni? Mert a listába nincs benne start menű leállitásnál.[link]
-
dunc
nagyúr
A 7127 nyelvi pack feltelepitése útéán nálatok is több helyen hibás az írás?
[link] -
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek.
-
dunc
nagyúr
Császtok multkor valaki linkelte a nyelvi packot,és leszedtem a 32 bites verzió,most kéne a 64 bit hez is ,hogy sok barátom legyen.,..valaki dobjon egy linket......kösz
-
-
dunc
nagyúr
Röcsre ugyanaz mint az eddig használt 7100,de legalább most adot egyedi kulcsot!
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
Komplikato #16034 üzenetére
Távolitsd el elöszőr a win7 által feltelepitett drivereket,és rakd fel hozzá a legujabb vistás drivert,vagy telepitve,vagy eszközkezelöből frissitve.
-
dunc
nagyúr
Van egy kis idöm ,2 gb ram van a gépembe érdemes játszadozni egyet a 64 bites verzióval(késöbb megy bele még 2 gb) csak úgy probából?
-
dunc
nagyúr
Egy jó média lejátszot ajánljatok win7 alá. Eddig km player volt,de szerintem nem túl stabil,pl ha mp3-at hallgatok utánna filmet inditok nem mindig indul el,stb,és néha kilép film alatt egyszerüen.
-
dunc
nagyúr
Nos csak telepithető a 7100,nem frisithető ez örvendetes mivel több ujdonság is várható ezek szerint! Ez tényleg már más nem csupán új build.
-
dunc
nagyúr
Kösz mindenkinek
-
dunc
nagyúr
Hogy kell elöhozni azt az ablakot ami kiírja milyen a wined? (verziószám ,stb)
-
dunc
nagyúr
Na kiwi vagyok,hogy a 7100-be müködik-e normálisan az eszközök leválasztása!?
(#14395) promisz:én frissitem. -
dunc
nagyúr
válasz
Paarthurnax #14220 üzenetére
Ha frissited a feltelepitett win7-et akkor feltétel 16 GB szabad hely,nálam ha minden fentvan akkor kb 16-17 GB a C-m,tehát ehez érdemes hozzáadni 16 GB,tehát több mint 30 GB hely javasolt,én 50 GB adtam meg rendszerpartriciónak,ha bármi van akkor is elég,és amennyiben szükséges tudok még rakni a C-re is adatokat.
(#14225) Zsankee:szerintem a 30 kevésnek bizonyul,tapasztalat.
-
dunc
nagyúr
A most közkézem futó 7106 verzió kamu ,egy az egybe a 7077 verziónak felel meg,ugyanazokkal a hibákkal. (leválasztás) elég barkácsoltnak tünik,pl vízjel hiánya stb.
-
dunc
nagyúr
Hát igen kemény dolgok ezek sokszor nincs is baj,és egy hozzáértő 2 katintással megoldaná a dolgot,de mivel távol van a tipikus usertől ez sokszor lehetetlen,csak hozzáértöbb személynek lehet segiteni,mert sokszor a segitséget se tudják használni,magánszemélyeknél szoktam gépet karbantartani ,összeszerelni stb.....sokxor minden türelmemre szükségem van,rengeteg példát fel tudnék hozni de itt van a legutobbi: kedven userem vásárolt egy tft monitort aminek 16:10 volt a képaránya,(egy crt lett cserélve) és minden szemét voltam mert a gyönyörű új tft-jét nem voltam hajlandó 1024x768 ba rakni neki mert szerinte azt úgy kell és úgy tökéletes a kép,és az eddig gnóm kinézetű karakter miért nyúlánk(úgy a jó 1440x900 ba),végül feladtam hagytam,hogy az amúgy éles képű faxa tft 1024x 768 ba legyen nem kicsit homályosan ,és elcsúszva,de ez csak egy példa az 1000-ből amikor órákig kell ecsetelnem,hogy a 1999 es alaplapjába már nem tudok bőviteni semmit akkor is halálos a felháborodás ,és én vagyok a bünős.....
-
dunc
nagyúr
Nállam a 77 verzióba egy bug van ami nem tetszik,a pendriver leválasztás ,lent nem müködik ,csak sajátgépen belül ,érdekes hiba de engem zavar,várom az új buildot
-
dunc
nagyúr
Ez rendben van de azért van egy határ,és ha például frissiteni akarod egy újabb verzióval akkor feltétel a 16 gb szabd hely. Nekem 30 Gb volt a c meghajtóm,de miútán minden felpakoltam rá több mint a 16 gb lett,és nem engedte felrakni frissitrésbe a 77 verziót,tehát kevés volt a hely.
-
dunc
nagyúr
válasz
Paarthurnax #13260 üzenetére
"- jelenleg a C particióm 16GB. Ez kevés lesz a Win7-nek?" igen kevés lesz,lehet felmegy rá de kihizza.
"- notebook-om van és nem tudom mennyivel lesz lassabb minden az XP-hez képest, ez van a notimban: CoreDuo 1,6Ghz, 2GB RAM, Intel 945 VGA, 80GB HDD" a xp szintjén simán fog menni,jó a procid,és elég hozzá a ramod is!" a legfontosabb dolgok amik kell hogy fussanak: Firefox, Eclipse IDE, Kaspersky 2009, Office 2007, Photoshop CS3. Remélem ezek futnak majd." a programjaid futni fognak rajt a Photoshop-al kapcsolatba írtak nemrég,használd a keresöt és nézz utánna,hogy okés lesz-e?
-
dunc
nagyúr
válasz
Speeedfire #12939 üzenetére
Szerintem a játékok jól mennek win7 alatt,elég sokat kiprobáltam.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok 77-es verzió,amikor le akarom választani a pendrivot akkor feljön egy ilyen ablak írja ,hogy használatba van ,pedig nincs az elöző verzióba nem volt tapasztalható ez a jelenség,és ha sajátgépnél jobb egérgombot nyomok a pendrivon,és eject akkor leválasztja és kiírja lent a szokásos ablakot...érdekes.
-
dunc
nagyúr
válasz
Kolondrum #12569 üzenetére
Most rántom le,és fel is rakom,nekem nem engedte updatebe,mert nem volt 16 gb szabad hely,útánna meg azért rinyált mert nem volt ok a rendszerinditás a 100 mb-s partricion....ugyanis az nem volt mert a xp megette.....
...ezért most arhiválok ,és csinálok egy új partricionálást,és tiszta telepitést.
(#12569) SymbianOS :van egy kicsi bluetooth adapterem (telefonhoz használom) hihetelen mennyi szívtam vele xp alatt,mondom rádugom win 7 alatt....és láss csodád felismerte feltelepitette,és faxa!
Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest