- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy XP alól (vagy egy másik oprendszer) indított Norton Ghost sokkal kényelmesebb backup, nem is beszélve a visszaállításról. Próbálkoztam a W7 saját backup részével.. nekem nem jön be. Persze lehet hogy ez csak egy beidegződés, de szeretek ha lehet mindenre célszoftvert használni.
-
Mindegyik verziónak megvannak a maga termékkulcsai és egyik sem fogadja el a másikét.
Ultimate DVD-n azért nem lehet Enterpriset választani, mert az egy külön DVD-n van rajta. Egy DVD-n csak a Starter, Home Basic, Home Premium, Professional és Ultimate verziók vannak rajta, ha jól tudom. Alapból nem is lehet választani, azt telepíti automatikusan, amelyiket megvetted / letöltötted.
-
moonman
titán
a szomszéd nem biztos, de megoldható.
-
tomy_cz
senior tag
Vagy mégis lehet?!
Ha valaki nagyon ügyködni akar: [Hack to Upgrade Windows 7 From Beta to RC]De szerintem telepítse mindenki újra
-
promisz
aktív tag
Nem hiszem, hogy csak kamu lenne. Van egy pár olyan új dolog a 7100-asba, ami a 7077-ben szerintem nem volt benne. És a hibajelentés küldési rész is másabb lett.
És van egy pár újítás is.Van egy dolog amiben nem vagyok biztos. Például, amikor belépek a téma választásához, (asztalon jobb egérgomb aztán "properties") akkor most nekem olyan, hogy csak egyszer kell rákattintani valamelyik témához és egyből beállítja. Nem emlékszem, hogy az ezelőtti buildekben is így volt vagy ha nem, akkor ez is egy újítás? Megnézné nekem valaki? Köszi!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gépről zenét hallgatni alapból veszett ötlet. Ennek ellenére egy audigy ma már 2-3K pénzért van, és gagyi cuccon is jobban szól, mint a legtöbb alaplapi nyavalya.
Az a cső meg jó ötlet volt, akik tesztelték, dicsérték is a hangját.bár 128k mp3 számok hallgatása esetén meg totál mindegy, mi van a gépben.
-
tzsolesz
nagyúr
Várjál egy kicsit, előtte leszedem ezt a rengeteget.
egyébként a VLC hangja majdnem rendben is volt. de azzal meg az a baj, hogy szanaszét van az egész, és nem jegyez meg semmit miután bezárod. úőjra be kell rendezni, beállítani a vezérlőket stb... Amúgy az JÓÓ lenne.
A winampnak régen tetszett a hangja. most felraktam 3 verziót, mind úgy fos ahogy van. ezekszerint csak a WMP 9-től szólt szebben, ha szebben szólt.
A 11 legyilkol mindent hangzásban. Ezt a Vista első telepítése után észleltem először, és azóta használok WMP-ert akár milyen nevetségesen is hangzik.
A Jet-et ismerem, de én személy szerint még nem használtam saját gépen. Haverok vannak tőle elájulva. Nah majd azt is lecsekkolom.
etaudio a nagy media librarytől kifekszikIgen még egy nagy előnye a wmp-nek hogy berakok egész meghajtónyi zenét, és 10 ms múlva már szól is.
-
Én értettem, épp a te hsz-ed, meg TokLac "beszéljünk magyarul" hsz-én felbuzdulva írtam az enyém. De szvsz hagyjuk ezt az egészet, mert semmi értelme ilyenen vitázni.
Amugy meg nekem amit viccesen leírtam az imént, az tényleg fennálló hiba, mert minden egyes indításnál kicsiben jön be az outlook, hiába állítom át.. -
-zaki-
tag
-
-
dew28
aktív tag
megoldasi javaslat: ide vezerlot letiltod biosban (vagy egyszeruen lehuzod addig a zenes vinyot) es ujratelepited, de nem uresrol, hnem javitas v frissites v nemtom most igy mi a neve uzemmodban. en legalabbis igy oldanam meg
mod: pontosabban van az a startup repair v mifene telepitoben. nah lehuzod a vinyat, es raengeded a telepitett rendszerre. hatha megtalalja igy mar a hibat
dew
-
dashed
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
Én telepítettem a 6936 x64-et egy P35 lappal, 2GB rammal. Tegnap betettem ezt a vinyót egy 915-ös lap alá, 512 rammal, és pöcc-röff bebootolt, felismergette a cuccokat, és meglepően gyors volt, kb mint egy friss telepítésű xp
Elég jó lesz a win7, ha ezek a dolgok maradnak majd..
-
Peetry
senior tag
és hogy a másik kérdésedre is választ kapj, nem mintha olyan bonyolult lenne előbányászni az archívumban, a 64bites vistának illik adni minimum 2 de inkább 4 GB ramot, de megjegyzem a win7 kevesebbet eszik mint a vista, gyorsabb, szebb, használhatóbb, innéttől kezdve szerintem tök felesleges firtatni a vistát. Szerintem aki eddig nem tette fel az mostmár ne is tegye, mert csak szív vele.
Másik oldalrol megközelítve a ram-problémát, 4 GB alatt meg amugy is felesleges 64 bites oprendszert használni szerintem. Egyszerűen kevés a felhasználói program ami kihasználná, vagyis gyakorlatialg hétköznapi ember nem találkozik vele. De ízlések és pofonok. -
frisco
aktív tag
Igen, van egy "ellenméreg" a Timenuker-re, az leszedi a progit, visszaáll az eredeti "visszaszámlálós" felület. Utána már megy a Windows Update.
Ha kell akkor szólj, feltöltöm valahová.Másik kérdésed:
Ennyi változott:
It appears that there is not much changes from the leaked Windows 7 pre-beta build 6956, although there may be under-the-hook changes and tweaks invisible to ordinary users.
The only clue that Windows 7 build 7000 is indeed a beta comes from About dialog of Windows Media Center, where the Windows 7 has the version build 6.1.7000.0 (winmain.win7beta.081212-1400). The build will expire on 02.07.2009.Bocs, hogy angol, de csak ezt találtam és nem volt kedvem fordítgatni.
-
-
gV
őstag
pl? én nekem most ez az op rendszerem, de nem találok benne mást, na talán még modusult a taskbar
probálta valaki a gta 4-et? mert és igen és amig a kocsival nem probálok előre menni vagy kanyarodni, semmi gond, akkor viszont fél mp mulva megáll a játék fél percre (vicces, mert toltva semmi probléma)
Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest