- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy ha minden HDD-t lehúzok az alaplapomról(amit eddig használtam -adatlap-), csak egy külön HDD-t (mondjuk egy 80-ast) dugnék rá, majd telepitném ezt a csodát (szeretnék beleférni abba a 2,5 millió emberbe holnap) és ezek után kötném vissza az eddig használt HDD-imet, akkor ir e valamit a 7 a többi HDD-re? Rejtett File-ok valamilyen beállitások stb.... Biosból választanám ki a mostani Vista-m,(200-as HDD), vagy a 7 (80-as HDD) bootoljon....szóval nem szeretnék közös boot menüt ahol választhatok..meg semmiféle közösködést nem akarok....mert melózok a géppel, féltem az adataimat, stb...tehát azt szeretném ha a 7 bootol, akkor elérjem a háttértárként a maradék HDD-met, ha pedig a Vista akkor ugyancsak elérjem "háttértárként" a 7 HDD-jét!
Szóval a kérdés, egyszerüen és tömören, el tudom e ugy szeparálni külön HDD-n a 7-et úgy, hogy közben csatlakoztatva, és üzembe van helyezve a többi vinyóm?(mert azért szeretném az adataimat elérni 7 alol is -fotók, filmek, programok telepitöi,stb...-)
Lehet túlbonyolitottam, de szerettem volna ha mindenképp megértenétek a "vágyaimat"
köszi
üdv
Twine -
bossvico
senior tag
Feltettem a 7000-es betat,de szeretném megkérdezni hogy tudom eltávolítani a következő rendszerből:
Egy vinyó két patíció, a C: -on x64 vista, a D: -on a win7 x86 + sok egyéb adat ami miatt nem megy a formázás. Win 7 alól nem látszik a vista partíció, talán mert x64?
Mindegy. Mi kéne ahhoz, hogy nyomtalanul el tudjam távolítani a rendszerből?Kössz.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
szerinted éjjelre várható? mármint magyar idő szerint? hátha kicist emberibb időben felraknák...tudom-tudom... mindent az USA óráihoz igazítanak!
Ha ottani idő szerint reggel teszik elérhetővé, akkor az itt kora este...ha ottani idő szerint este, akkor már kevésbé emberi az időpont!
-
luw2win
őstag
Valaki tudja hogy hol lehet elérni a mappa beállításait.
MindXP alatt, Ezközök-Mappa beállítások, mert a rejtett fájlokat szeretném megjeleniteni.
Köszönöm -
pzstm
titán
"On January 9th, the Windows 7 Beta will be available for Windows enthusiasts to download via the Windows 7 page on Windows.com. The Windows 7 Beta is going to be available download-only (we’re not sending out physical media) and available for a limited time to the first 2.5 million people who download the beta. '
-
lizakattila
senior tag
Mintha kezdenének apróbb változások történni a Win 7 honlapján.
-
Joaquin
csendes tag
Erről a verzióról tud valaki valamit:
Microsoft Windows 7 Build 7000 0 081212-1400 client en-us Ultimate-GB1CULXFRE EN DVD-x64
Esetleg azt valaki meg tudja nekem mondani, hogy egy HP laptopra, amihez megvannak a 64bites vista driverek, azzal menne egy 64bites win7? -
Lamellus
tag
"Gadgets being integrated into Windows Explorer" (Wikipedia)
Ez mit takar pontosan? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kint van a 64 bites 7000! Vajon lesz benne megint olyan remek kiirthatatlan driver siging?
-
Audition 3.0 build 7283.0 [Audition\3.0]
Licensed To: nem prublikus
Magyar
Serial Number: ez sem
Run Path: C:\Program Files\Adobe\Adobe Audition 3.0
Data Path: C:\Users\ez méginkább\AppData\Roaming\Adobe\Audition\3.0
OS Version: Windows XP [5.1.2600] Service Pack 2
Intel IPP: ippspxl.lib v4.0 4.0.19.77
Wed Jan 07, 2009 21:45:59
Cache Size 32768 K
De megy! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vista bootloadere látja Win7-et? Mert most CoD4 multi miatt kénytelen vagyok felrakni amíg nincs Win7 végleges, bár addigra meg már talán CoD6 is lesz... Szóval van 3 oprendszer számára fenttartott partíció, hátulról nézve most xp-win7-üres. Az üres helyre tenném most Vistát, aztán majd később a vista helyére linuxot. Vagy ha nem látja a win7-et, akkor a Win7 helyére Vistát, első partícióra meg Ubuntut...
-
Nem tom h új info e de írom!
OP: 7000 32bit!
Felszaladt, egy nem épp színvonalas gépre, de nem ez a lényeg! a ház összes xp-s gépét látta install után, routert felismerte, értitek pöccre! No pöcsölés! Net is volt!Toshiba laptopot is felismerte kivéve a vga-t! 1.8-as p4!
-
_ak_
addikt
Most már inkább megvárom rendes publicot, hátha akármiben is másabb lesz, de valóban "jó post".
-
Ipk18
csendes tag
Itt található a hétezres 64 bites változata. Lehet, hogy már egy kicsit késő, ha pénteken tényleg jön a hivatalos....
-
Gordiann
őstag
Van vmi megoldás arra, hogy eltüntessük a send feedback gombot minden ablak tetejéről?
-
aquax86
csendes tag
A W7-et úgy raktam fel, hogy a PM 9-cel először átméreteztem a 70 GB-os XP-t 50 GB-ra, majd létrehoztam a 20 GB-os partíciót a W7 telepítőlemezéről. A telepítés után ekkor az XP látta a W7 partíciót, de a W7 nem látta az XP-t. Ezután megpróbáltam XP alól a PM 9-cel logikai partíciót csinálni a W7-ből. Ekkor már az XP sem látta a W7 partíciót. Gondoltam, ha visszaállítom a logikait elsődleges partícióra, akkor újra látni fogja. De nem így lett és most itt tartok egy lépéssel hátrébb.
-
PuMbA
titán
-
-
aquax86
csendes tag
Az XP mellé egy külön partícióra telepítettem a W7-et. Mindkét rendszerbe be tudok lépni. A problémám: Az XP nem látja a W7 partíciót és ez fordítva is igaz. Hogyan tudnám megjeleníteni?
-
-
válasz
Takhanto #1913 üzenetére
6936-nál még kell a Blue Badge hozzá
SymbianOS: szétesett 8.5, 9.0beta1 és beta2 alatt is
blokad: nem látom értelmét egy olyan OS crackelgetésének, amit úgyse használok a trial idő végéig se
SymbianOS megint: akkor valszeg nem az MSN körül van a hiba... melyik buildet használod? 32/64 bit?
-
másnak is produkál ilyet az MSN?
nekem minden egyes animált smiley ilyen hiányos...
és így is menti őket le! ezt a képet a naplózásból szedtem ki -
_ak_
addikt
válasz
Alister71 #1944 üzenetére
de az asztaliba quad van, de teszt céljából inkább a laptopra tettem fel a w7et hisz a quad mellett a vista is száguldott, ha kijön a 64bit akkor lehet h feldobom arra is.
na meg amióta meg van a laptop tized annyit ülök a monitor előtt, akkor is csak azért mert nincs xboxom amin tudnék gtazni
-
_ak_
addikt
válasz
Alister71 #1941 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, bár én egyértelműen a cpu-ra tippelek ill. nem kizárt, h vmivel gyorsabban megy végbe a w7nek köszönhetően, de sztem, akkor is minimális különbségnek kell lennie.
jól tippeltem. az viszont más tészta, h maga az OS-es képes jobban alkalmazkodni a több maghoz. átlagos felhasználás során az xp pl sosem vagy nagyon ritkán nyúlt az esetleges 3-4-ik maghoz, míg vista esetén ha nem is tökéletesen de már dolgozott a 4 mag.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #1941 üzenetére
Na még mindig itt vagyok, kipróbáltam az XP-n a dolgot és ugyan az jött ki mint a 7-esen. Tehát az XP-is tudja tökéletesen használni mindkét magot. Maradt a 16 és 26 perc is. (természetesen nem csináltam végig a konvertálást csak a program által megadott hátralévő időre hagyatkoztam)
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #1940 üzenetére
Most kipróbáltam egy Xvid kodekkel is amihez nem volt írva a 2 Logical cpz-s, a 2 magot ez is használta rendesen, de mégis ua beállításokkal már 26 perc-re jelölte az időt.
Lehet megnézem az XP-n is ezeket a dolgokat és akkor kapok egyértelmű választ a dologra, hogy a rendszer miatt lett ilyen gyors a konvertálási idő vagy csak simán a cpu ilyen gyors. -
Alister71
nagyúr
Megtaláltam a gadget beállítását, köszi.
A konverter nem egy mai program SSE2 amit max használni tud a prociból, ezt használtam már 5 évvel ezelőtt is DVD--avi konvertálásra. A lényeg inkább az új divX kodekben lehet, mert az már 2 szálon tud dolgozni, és a rendszer ezt tökéletesen támogatja is. Anno a 2.2-es cerka gyűrte vagy 3 órán keresztül, ez most megcsinálta 16 perc alatt.. Na ez a nem mindegy!
-
blokad
senior tag
Na frissítettem 6956-ról 7000-re eddig, csak az élményindex 2,6-ja a más (6956: 2,3)
DE nagyon jó kis rendszer lesz ez. -
Joaquin
csendes tag
sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem:
Próbálta már valaki, hogy windows 7 alatt, fut-e a PES2009? és ha fut akkor jobb-e mint vista alatt? Most szeretném feltenni a seven-t csak ezt muszáj tudnom, mivel versenyekre, bajnokságokra be vagyok nevezve és nem akarom, hogy megszívjam, ha esetleg nem futna.A válaszokat köszönöm!
-
pzstm
titán
válasz
God Vazzeg #1932 üzenetére
Számomra az lenne a logikus, ha public beta-ból 32 ill. 64 bites is lenne... (hát ha még ingyen kulcsot is osztogatnának csak úgy az még jobb lenne.... mondjuk lehet azt majd inkább az RC-hez
)
-
luw2win
őstag
Egy kis Crysis tesztel szolgálhatok ma.
Konfig az adatlapomon.Nah nézzük.
2 fajta beállítással csináltam a teszteket, mind XP ,mind win7 alatt.
1.1024*768, minden Magas(High), és 0*AA.
2.1680*1050 minden Magas(High), és 8*AA (mivel DX9 alatt a Magas volt a legmagasabb szint)XP(DX9)
Win7 (DX10)
Az látszik a tesztekből hogy kisebb felbontásban képjavítók nélkül jobb az XP,
Érdekes eredményt kaptam Win7 alatt (dx10), magas felbontáson 8*AA,stb. pár fps-t hozott az windows7. Ezen meglepődtem.Üdv: luw2win
-
robekri
addikt
giga p35 sm drivert honnan tettek fel, amit letöltöttem honlapjukról nem megy!
Üdv.
-
fido75
tag
Nyilacskák eltüntetése az ikonokról:
[link] -
_ak_
addikt
válasz
Alister71 #1920 üzenetére
Az alsó system monitor gadgetnek is van multi-core supportja. a cpu terhelés mellett az 'i'-re rákattintva hozható be a beállítás.
Amúgy a több mag kihasználás, az program függő nem? Nem vagyok teljesen otthon benne, de tudtommal már az XP-be is volt multi-core support ugyan úgy, mint dual-cpu support, más kérdés, h maga az OS nem profitált belőle sokat, de a több szálra optimalizált progik ki tudták használni.
-
Alister71
nagyúr
X-mpeg épp avit konvertál, jól látható a tökéletes 2 mag használat. (oldalsávon, kihasználtság mérő)
[link] -
Jason
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni windows 7 alatti helyi háló belövéséhez.
Nem bírunk összehozni egy 2 gépes helyi hálót, nem tudom mit csinálunk rosszul.
A beállítás:
1.gép: IP:192.168.0.1 Maszk:255.255.255.0, work network
2.gép: IP:192.168.0.75 Maszk:255.255.255.0, work networkMeg van osztva gépenként egy-egy könyvtár jobb klikk properties/sharing-el,
de nem sikerül net use - al csatlakoztatni és a pinggel is gond van.tűzfal kikapcsolva mindkét gépen
Mi lehet a gond?
-
Takhanto
őstag
válasz
Blizzard.9 #1912 üzenetére
sejtettem hogy ott lehetett,de nálam az nincs......nekem Windows 7_6936 verzió van meg,gondolom neked attól újjabb van
-
Takhanto
őstag
válasz
Blizzard.9 #1910 üzenetére
hát itt nincs ilyen
-
Takhanto
őstag
válasz
Blizzard.9 #1906 üzenetére
-
Takhanto
őstag
válasz
Blizzard.9 #1906 üzenetére
hm,szerzek valahonnan képet
-
Takhanto
őstag
válasz
Blizzard.9 #1904 üzenetére
átváltottam: combine when taskbar is full ,de semmi,ugyanolyan maradt
-
Takhanto
őstag
hy all,w7-nél a tálcán hogy tudok nagyon ikont varázsolni? Megnyitok pár ablakot és a tálcán nagy ikonok jönnek elő,azt hol tudom beállítani?
Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest