Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
bsh
addikt
sziasztok!
(lehet, hogy ezt valami hangkártyás topikba kellene, de olyat nem találtam...)
ki- és bemenethiány miatt bekapcsoltam az alaplapi realtek alc888 hangcuccot egy gigabyte alaplapon. erre kötöttem egy mikrofont és a tévékártya analóg line kimenetét (a line in-re nyilván), majd a realtek "kártya" line outja megy tovább egy x-fi-re és onnan még egy külső hangkártyára is.
ez így szépen és jól működött is, de aztán kicseréltem az alaplapi és az x-fi közötti tyúkbelet egy optikai kábelre.
a gond az, hogy a realtekből nem jön ki hang az optikai kimeneten, és nem találtam sehol beállítási lehetőséget, hogy ezt be lehessen kapcsolni. csak a line out-on jön ki hang.
első kérdés az, hogy miért, és mit lehet ezzel kezdeni?
megoldani úgy tudtam egyenlőre, hogy a realtek line in eszköznél beállítottam, hogy az eszköz hangjának lejátszása a realtek digital out eszközön történjen. ez még önmagában nem volt elég, be kellett pipálnom, hogy az "eszköz figyelése" (ez mi?), akkor jön a digitálison a hang szépen. ekkor viszont valami audiodlg.exe processz a 4 magos phenom II x4 940-es procit 25-30%-ban tekeri!!! ha a figyelést kikapcsolom, akkor ez megszűnik, de akkor a digitális hang is megszűnik...
szóval tudnátok erre valami megoldást esetleg?
(win7 home premium, 32bites)
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DOOM - The Dark Ages
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest