Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos egy eléág érdekes dologgal nézek szembe, ami már kezd teljesen kiidegelni
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít
Találkozott valaki már ilyennel?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít