Hirdetés
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
economist
tag
Köszönöm a tanácsokat! Nem megy az aktiválás továbbra sem. Az egyetemi rendszergazdával beszéltem, ő azt mondta, hogy a laptop BIOS-ban nem szerepl az OEM infó, nem a gyártó tette fel valószínűleg az OEM Windows XP Home-ot, hanem utólag a boltban csomagoltak hozzá egyet. Így ugyan van OEM XP Home, ami upgrade-re jogosít, de ezt az aktiváláskor a Win7 nem látja, és nem tudja a faszi sem, ilyenkor mi van. Volt valakinél ilyen Vista-val, de annak eleve Free DOS volt a gépén, mikor vette, tehát ő nem volt jogosult.
De velem mi van? BIOS frissítés,vagy XP OEM kódom+gép serial number megadása nem lehetséges valahol?
Nem szeretek crackelni, de végső elkeseredésemben letöltöttem a programot, amit itt írtak, viszont ez nem támogatja az oprendszert, így nem csak nem legális, nem is működik. Ha nem lenne ilyen kurva drága Win7 vennék egyet, de így diákként... Akkor inkább visszarakom a jó öreg XP Home-t, azzal legalább működik.
Más: Nem értem, miért sz*pat a microsoft, miért nem a telepítés elején közli, hogy nem fogom tudni aktválni. Ehelyett 3 nap után kezd az aktiválással fogalkozni, mire már én 3 napja telepítgetek, állítgatok, anyagaimat visszamásolgatom. Ha ezt az elején közli, neki sem állok, és nem b*szok el 3 napot az életemből!
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Indul a ChatGPT Health
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest