Hirdetés

Aktív témák

  • economist

    tag

    válasz Syl #8765 üzenetére

    Köszönöm a tanácsokat! Nem megy az aktiválás továbbra sem. Az egyetemi rendszergazdával beszéltem, ő azt mondta, hogy a laptop BIOS-ban nem szerepl az OEM infó, nem a gyártó tette fel valószínűleg az OEM Windows XP Home-ot, hanem utólag a boltban csomagoltak hozzá egyet. Így ugyan van OEM XP Home, ami upgrade-re jogosít, de ezt az aktiváláskor a Win7 nem látja, és nem tudja a faszi sem, ilyenkor mi van. Volt valakinél ilyen Vista-val, de annak eleve Free DOS volt a gépén, mikor vette, tehát ő nem volt jogosult.

    De velem mi van? BIOS frissítés,vagy XP OEM kódom+gép serial number megadása nem lehetséges valahol?

    Nem szeretek crackelni, de végső elkeseredésemben letöltöttem a programot, amit itt írtak, viszont ez nem támogatja az oprendszert, így nem csak nem legális, nem is működik. Ha nem lenne ilyen kurva drága Win7 vennék egyet, de így diákként... Akkor inkább visszarakom a jó öreg XP Home-t, azzal legalább működik.

    Más: Nem értem, miért sz*pat a microsoft, miért nem a telepítés elején közli, hogy nem fogom tudni aktválni. Ehelyett 3 nap után kezd az aktiválással fogalkozni, mire már én 3 napja telepítgetek, állítgatok, anyagaimat visszamásolgatom. Ha ezt az elején közli, neki sem állok, és nem b*szok el 3 napot az életemből!

Aktív témák