Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Az van, hogy valami gond lehet nálam windows-szinten. Úgy szoktam drivert frissíteni (kb. 3 éve már, mióta Ati-m van), hogy driver-uninstall, majd safemode-ban DriverSweeper-rel leszedni a maradékot, majd újraindítás után telepítem a drivert és kész.
Egy hónapja mikor egy Asus-féle meghajtót akartam feltenni, nem akart települni rendesen a dolog, szóval felrakott egy telepítéskezelőt és kiírta, hogy "telepítés kész". -de nem rakott fel semmi drivert stb. Csak a 2.-3. "restart safemode/Driversweeper" után tudtam valahogy telepíteni.
Úgy tűnt minden oké, de aztán pár nappal később észre vettem, hogy nincs hardware-es Dx11 támogatás, csak 10.1-es. Volt 11-es támogatás, de aztán meg megszünt.
Gondoltam az Asus-os driver hibája miatt volt, mert felraktam (gond nélkül) a 9.12-es Catalyst(a hotfix-et)-et és azzal jó volt egészen pár nappal ez előttig, mikor is kitaláltam, hogy megnézem az új Asus driver mit tud.
Megint nehezen de felment, és másnap megint csak Dx10.1 volt. Visszaraktam a "régit" de most már azzal is csak 10.1 van. Szóval mikor újonan telepítem, akkor van 11, de újraindítás után már csak 10,1.
a 146-os hozzászólásban írja valaki azt a módszert amit még gondoltam, megpróbálnék win reinstall elött.
..már ha van értelme.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Indul a ChatGPT Health
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- iPhone topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest