Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Olvass kicsit vissza leírtam, képet is tettem be
Kapcsold ki a password protected megosztást a network and sahring centerben az advanced sharing settings alatt.
(#7205) kbalazsa
A vasam erős, a win 7 em nem nem a "vásárolt " win 7 től lassú ha lassú, hanem egyéb szeméttől, emiatt holnap is újrateszem, de hát erre való az acronis trueimage(#7208) JoolsNOS
Simán lehet üreg hardber miatt, vagy a meleg miatt.
Még akár az is lehet 2 ugyanolyan lap nem produkál ugyanazokkal a dolgokkal tökéletesen egyforma teljesítményt.
Én ellenörízném a helyedben, hogy a cpu cooler rendesen illeszkedik -e a cpur a.Valamint, a ramokat be kell állítani a gyártó által megadott paraméterekkel, ha itt rosszul van beállítva akár 40 % al is lassabb lehet, valamint a lapod topikjában kérdezd meg.
Ott bizonyoasn tudnak mondani valamit.(#7255) SymbianOS v
Így kezdte az én régenni lapom, aztán egyszercsak elszállt.(#7261) SymbianOS
Hibás tápért senki nem fog neked zsetont adni.(#7295) Sub-ZeRo
Win 7 is tud formázni felejtsük már ez az xp ét.(#7311) Sub-ZeRo
Már hogyne, ez a lényege a codecnak, onnantók kezdve, az ac3filter fog dolgozni, ami sokszor előnyös is.
Aktív témák
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest