Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, MSDNAA-s (egyetem) licencem van Win7-hez, fel is raktam az asztali gépre, és aktiváltam is kulccsal. Felraktam ugyanezt a notimra is, de ott kulcs hiba miatt nem engedte aktiválni. Úgy tudtam egy kulccsal többször is lehet pedig... van egyszerre nem? Vagy csak én néztem el valamit?
Most amúgy ha jó tudom, két lehetőségem van, az egyik a telefonos megoldás (ez hogy zajlik?), a másik, hogy az msdnaa oldalon írok az MS-nek, és indokolnom kell az új serial igényemet (Request Additional Downloads - ha jól értem, ez erre van).
Melyik járhatóbb, mit érdemes ilyenkor tennem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest