Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, MSDNAA-s (egyetem) licencem van Win7-hez, fel is raktam az asztali gépre, és aktiváltam is kulccsal. Felraktam ugyanezt a notimra is, de ott kulcs hiba miatt nem engedte aktiválni. Úgy tudtam egy kulccsal többször is lehet pedig... van egyszerre nem? Vagy csak én néztem el valamit?
Most amúgy ha jó tudom, két lehetőségem van, az egyik a telefonos megoldás (ez hogy zajlik?), a másik, hogy az msdnaa oldalon írok az MS-nek, és indokolnom kell az új serial igényemet (Request Additional Downloads - ha jól értem, ez erre van).
Melyik járhatóbb, mit érdemes ilyenkor tennem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest