Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Win7 és XP egymás mellé telepítéssel lenne a következő problémám:Még pár hete javasoltátok, hogy az XP telepítővel hozzam létre a particiókat, és azt telepítsem elöször, utána a Win7-et, majd utána a Linuxot.
Így szeretném felosztani a 160GB-os Sata vinyómat (és úgy, hogy ebben a sorrendben legyen a fizikai elhelyezkedés is):
- Win7 50GB
- XP 25GB
- Linux 20GB
- Linux swap 2GB
- Adat: maradék 45GB
- tartalék (esetleg Mac OS, ha sikerült felrakni egy vinyóra a többivel) 15GBA telepítőhöz (floppyval, mert ugye XP-hez még csak azzal lehet...) hozzá is adtam a SIL3114 Sata kártyám driverét, létrehozom a particókat egymás után, majd rányomok a másodikra (D: , 25GB), hogy telepítse rá az XP-t, formázás NTFS, erre kiírja, hogy formázás: 49999MB.
Kiderült, hogy az első particiót le kell formáznia először, és gondolom arra rakja a rendszerindításhoz szükséges dolgokat.
Erre gondoltam trükközök egyet, töröltem az első particiót (amire a Win7 menne), "nem particionált terület" maradt. De ez után sem megy, mert "A telepítő nem talált a Windows XP-vel kompatibilis particiót".
Próbáltam azt is, hogy kitörlöm az első, és a második particiót is, és újra létrehozom a másodikat (amire menne az XP), így az lett a C: betüjelű, de így is ugyanezt írta ki.Ha az XP a másik, Win7-es particióra rakná az indítófájljait, az azért lenne gond, mert ha pl. újra akarom telepíteni a Win7-et, és formázom a particióját, akkor utána nem fog elindulni az XP...
Korábban javítottam fixmbr meg hasonló parancsokkal így XP-t, de most inkább kihagynám.
Vannak ilyenek, hogy elsődleges, logikai, stb. particiók, régen még tudtam is nagyjából melyik mit jelent; valami ilyesmi lehet gondolom a hiba hátterében.Szóval mi lehet a megoldás, hogy az XP csak a saját particójára rakja az inditófájljait ?
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 20 klasszikus Warhammer-cím kapott új esélyt a Steamen
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest