- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápos kibeszélő offtopik
Aktív témák
-
válasz
Gorneck
üzenetére
Ha a progival feltornássza a fordulatot akkor is megáll! Egyszer a szemem előtt állt le az akkori GTS hűtése, szépen nyugodtan elkezdtem nézelődni, megforgattam a ventit semmi, szoftveresen 60%-ot jelzett, beléptem az Nv P-be és 60-ról felemeltem, ekkor elindult!
Amúgy az arctic olyan 7%-tól már pörög.Morden24! Olyan is volt h lefagyott a win majd feloldódott magától, ha fagyott a régi alaplappal akkor a billzet is fagyott, a nunlock semmi nem ment, csak a reset segített, ált utána a win be sem bootolt, vagy hibákat írt ki, ekkor kicsi pihi és elmúlt minden baja. Én ugatom itthon ne járassák a gépet mert lehet h tápos és megöli az új alaplapot is.........
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vírusirtó topic
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- World of Tanks - MMO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest