Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Az bezzeg nem zavar, hogy az MS odacsomagolja a windows mellé az IE-t? Windows install után azzal kell tökölnöm, hogy kiszedegessem a számomra felesleges dolgokat (pl. media player, media center stb.), mert ugye a telepítés alatt nem lehet választani.
Persze más cég se különb. iTunes mellé például szó nélkül felmegy a quick time. Ez sem zavar senkit? Mert engem igen.
A korlátos nethez pedig csak annyit, (nyilván aki ilyet használ nem skype-zik) hogy engem kifejezetten irritál, hogy bár csak word meg excel van telepítve az office-ből, mégis a windows update rendszeresen tölt le outlook és power point frissítéseket. Miért?
Úgy tűnik a 21. század ügyeletes mumusa a google lett, ahogy a kilencvenes éveké az MS volt (emlékszünk még a kill gates pólókra). Szerintem semmi különbség nincs ezen cégek között. Egyik kutya, másik eb. Mindketten a felhasználókon próbálnak (jól) megélni. Ki így, ki úgy.
Peace
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest