Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
band1103
üzenetére
Bocs most latom hogy az alaplapunk egyforma am a videokarid NVidias. En az ATI driverekrol irtam igen a telepitoresze mar egyforma az Xp-nek es a W7-nek is mivel regen hasznaltam NVidia karit ott nem tudom a telepites menetet igaz mindenkit rabeszelek akkor csak termeszetesen ha egy ATI chipes laphoz amin van meg egy integralt ATI videochip "illik" Ati kartyat betenni a bekesseg miatt, es amugy is ma egy kicsit jobban muzsikalnak az ATI karik. Nem baj hetfon hoznak egy Inteles gepet es abban NVidia 8600GT van majd megnezem hogy mikent mukodik a telepitoje.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest