Hirdetés
Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Volt ugye korábban a KB982670-es update, amit nem raktam fel, mert nem éreztem szükségét. Gondoltam, hogy az SP1 majd úgyis felteszi, nem foglalkoztam vele. Mindig frissítem a Windowsomat, SP1 után nem is láttam a Winupdaten ezt a frissítést. Most csak a Games for Windows Live frissítés van. Ez igazából nem érdekel engem, ezért elrejtettem. Ahogy elrejtem, és keresek frissítést, megjelenik a KB982670-es frissítés.
Nem tudjátok, hogy ezt miért csinálja? És akkor az SP1-gyel nem is ment fel? Vagy felment, csak most vicces kedvében van?
Mit csináljak vele? Tegyel fel, aztán ne foglalkozzak vele?
Windows 7 Professional x64-em van.
Köszönöm a választ!
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit csináljak vele? Tegyel fel, aztán ne foglalkozzak vele?