Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszi, hogy felhoztad ezt a témát, lehet, hogy nekem pont emiatt fagy a gép...

Nekem A4Tech XL-750BF egerem van, ami 500 Hz-en megy, de nem kellett semmit állítani, az egér driverét feltéve már 500 Hz-en megy. (Ezt ugye csak akkor kell elérnie, ha gyorsan mozgatom az egeret? Lassú mozgatásnál nem, ugye?)
Az a gondom, hogy néhány programban random időközönkét kifagy a gép, és az egér ledje is kialszik. Gondolom van összefüggér a fagyás, és egér között, ugyanis egy Microsoft-os egérrel nem fagynak a játékok! Csak ha A4Tech egér van bedugva. Jó, hogy felhoztad a témát, mert én eddig driver-inkompatibilitásra gyanakodtam, de lehet, hogy azért fagy, mert valaminek nem tetszik az 500 Hz-es USB?
Nem tudod, hogy lehetne visszaállítani az alapértéket, ha nem én, hanem a driver módosította?
Köszi előre is!MOD: (#46059) Core2duo6600:
Köszi. De ugye neked 965-ös chipsettel jött elő? Rákérdezek majd a lapom topikjában is, az a biztos...
Illetve nézz majd rá ennek a hsz-nek az elejére, hátha tudsz valamit javasolni.
Aktív témák
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs