Hirdetés
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tudnátok segíteni? Media Player problémám van. VLC-t használok akármit nézek, mert minden buhera és sallang nélkül azonnal játszik mindent. Viszont van, hogy 2 videót kell párhuzamosan játszanom, ezt egy alkalmazással(VLC-vel legalábbis) nem tudom megtenni. Ezért nyúlnék a MP-hez. Vele viszont sokszor baj van. Adott például a PH! tesztcsomagja. VLC mindent lejátszik, gyönyörűen. Media Player viszont az mkv-khoz hozzá se nyúl, illetve például az 1080p mov-ot is elszemeteli - a VLC nem. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi a teendő? Valami kodek pakk, vagy ilyesmi létezik?
Illetve még egy kérdés. Adott a tesztcsomagban az a bizonyos killa sample. Na azt még én se tudtam lejátszani, pedig 5870 van bent és core2duo 1,86ghz. Mivel lehet lejátszani azt a videót?
Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error?
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- League of Legends
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Linux Mint
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error?