Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
peterxxx
csendes tag
Akadt egy kis gondom VGA driver telepítés közben!
Win7 Pro 64bit (majd SP1 + update-ek) tiszta telepítés után a Radeon 4870x2 karimra feltettem a legújabb 11.3-as (full) drivert, de nem hajlandó a CCC2 megnyílni akárhány kattintás után sem (tálcán sincs ikonja)! Így semmi beállítást nem tok eszközölni a VGA-n!
Annyit kikísérleteztem, hogy a CCC "2"-vel lehet valami gond, ugyanis a 10.12 (ami még a régi CCC1-es) tökéletesen működik! Még csak azt se lehet mondani h telen van a gép minden kompatibilitási problémát okozó programmal, mert totál tiszta oprendszer telepítés volt formázott meghajtóra!

Neten utána néztem ennek de nem találtam használható megoldást..

Valaki találkozott hasonló hibával (akár más ATI VGA-val), ill. tud vmi helpet? Thx!

Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest