Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
H.O.D.
üzenetére
MS-tól igényelhetsz 64 bites telepítő lemezt, viszont nem ingyen. Kb. 15 EUR a költség, legalábbis nekem MS telefonon ezt a tájékoztatást adta, amikor megkérdeztem, hogy az x86-os OEM Home Premium helyett ha x64-est akarok feltelepíteni, akkor hogyan juthatok hozz a telepítő médiához.
Nem tudom, hogy az alábbi dolog itt megjegyezhető-e a telepítő médiákkal kapcsolatban, szerintem igen, de ha mégsem, akkor kérek egy modit, hogy utólag távolítsa el:
Viszont ha van bármilyen x64-es win7 telepítőlemezed (HP, Pro, vagy Ultimate), akkor abból tudsz csinálni univerzális - mindegyik változathoz jó - telepítőlemezt, ugyanis mindegyik telepítőmédia tartalmazza az összes változatot, csak az iso struktúrában elhelyezett ei.cfg fájl jelenléte korlátozza le, hogy melyik változat telepíthető.
Ha ezt a fájlt eltávolítod az iso-ból, és úgy írod ki a lemezt, akkor bármelyik változat telepítéséhez használható lesz a média.
A termékkulcs viszont természetesen továbbra is csak ahhoz a változathoz lesz érvényes, amelyiket megvásároltad, a többi változat nem fogja elfogadni.
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs