Hirdetés
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
H.O.D.
üzenetére
MS-tól igényelhetsz 64 bites telepítő lemezt, viszont nem ingyen. Kb. 15 EUR a költség, legalábbis nekem MS telefonon ezt a tájékoztatást adta, amikor megkérdeztem, hogy az x86-os OEM Home Premium helyett ha x64-est akarok feltelepíteni, akkor hogyan juthatok hozz a telepítő médiához.
Nem tudom, hogy az alábbi dolog itt megjegyezhető-e a telepítő médiákkal kapcsolatban, szerintem igen, de ha mégsem, akkor kérek egy modit, hogy utólag távolítsa el:
Viszont ha van bármilyen x64-es win7 telepítőlemezed (HP, Pro, vagy Ultimate), akkor abból tudsz csinálni univerzális - mindegyik változathoz jó - telepítőlemezt, ugyanis mindegyik telepítőmédia tartalmazza az összes változatot, csak az iso struktúrában elhelyezett ei.cfg fájl jelenléte korlátozza le, hogy melyik változat telepíthető.
Ha ezt a fájlt eltávolítod az iso-ból, és úgy írod ki a lemezt, akkor bármelyik változat telepítéséhez használható lesz a média.
A termékkulcs viszont természetesen továbbra is csak ahhoz a változathoz lesz érvényes, amelyiket megvásároltad, a többi változat nem fogja elfogadni.
Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest