Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Mi gondja van az mkv-val? Két sorozatot nézek, az egyik a V, a másik a Top Gear, mindkettőt HD-ban szedem le, amikor van. Soha egy darabbal nem volt gondom.
A felirat oké, részemről kell a francnak, valószínűleg ezért feledkeztem meg róla. Azt tudom, hogy néha nem igazán működik jól. Egyébként utóbbit leginkább a lúzer összerakásra fognám, mert sok esetben meg nincsen gondja (animék miatt vagyok ezzel képben). Persze ez nem vígasztal, ha kell és nem megy, ezt értem

Aktív témák
Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs