Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
varga911
senior tag
Lenne egy Windows 7 kérdésem.

64 bites, angol, legális példányról van szó.
Kb. 1 hete olyat csinál, hogy ZIP fájlokra való jobb klikkre nem történik semmi. RAR-al és egyéb más formátumokkal nincsen gond, mind működik.
Keresgéltem a neten, és a wshom.ocx regisztrációja elvileg megoldja a gondot, de ezt nem tudom megtenni, regsvr32 elszáll ezzel a hibával:
The module "wshom.ocx" was loaded but the call to DllRegisterServer failed with error code 0x80040201.
Rékerestem, de VB/Outlookos hibák jönnek fel erre a kódra, nem tudom mi köze lehet ehhez...
Safe módban sem engedi.
WinRAR-t használok, más tömörítő nincs és nem is volt feltelepítve, System Restore nincs.Ötlet?

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest