Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-es monitora
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Először azt hittem elírás az összeg, de nem.
Amúgy pont a héten nevettünk kollégámmal ezen: [Samu AI klíma]. -
Sinesol
veterán
Khmm, a Samsung eddig sem csak a mobilokról szólt, a szórakoztatóelektronika csak egy szelete a cégcsoportnak.
Nem tudom a "program" mennyire lesz főműsor, mert mostanában beszélnek sokat arról, hogy épp az ai miatt kb vége annak, ami eddig ment, hogy termék helyett előfizetéseket árultak a tech cégek.
Nem tudom, hogy a sok cég rengeteg befektetése mikor és hogyan fog megtérülni, kicsit már ma is kezd sok lenni az AI. Az erőltett robotika meg társadalmi problémákat is felvethet, amikre nemigen látszik megoldás. Oké, hogy alapjövedelem, ami nemigazán vált be eddig sehol, meg hogy az emberek azt csinálnak majd, amit akarnak, de miert csinalj barmit, ha ott a robot, aki megcsinálja helyetted?

Sokszor van emlitve az is, hogy a kreativitást és a produktivitást is segíti az AI, több lehetősége lesz mindenkinek, de ehelyett az van, hogy talán már több AI szemét van a közösségi médiában, mint valós tartalom.
-
Emericus Max
aktív tag
A kutyának se kell az AI.
Mikor fogják ezt elismerni már végre?
Nem, nem akarunk egy jóval drágább terméket megvenni a felesleges és használhatatlan AI funkciókkal megspékelve.
Kb. mint a mai autóknál, hogy miért kell azzal indítanom az autót, hogy lekapcsolom az összes feleslegesen beletett idegesítő fost, mint a line keeping assistant és társai.
Szóval megfizetem a felárat a fölösleges szarokért, miket az EU beletetet, de nincs rá szükségem és nem is kértem hogy legyen.
A sávtartó asszisztens kétszer ölt meg majdnem konkrétan, amikor sárga felfestésnél, autópályán útépítésnél agresszívan vissza rántotta kormányt az eredeti fehér sáv felé, ahol a betonfalba ütköztem volna. Életveszélyes az a szar. -
Tasunkó
őstag
-
válasz
janeszgol
üzenetére
Ha megfigyeltük a keleti kultúrák társadalmát és motívációit - bizony ott vIrít a kihívás! Öregszik a társadalom!
A sci-fi filmekben, az anime és más játékfilmekben is felbukkantak a gondoskodó robotok.
A Sony Aibo bár szupercuki drága játék volt a Honda Asimoval együtt megalapozta a vonulatot - majd hatalmas csavar a Fukushima erőmú atomkatasztrófa a szükőár miatt ahol a Tokyo Electric ipari robotjai végezték a helyreállítás jó részét.
A Dél Koreai Hyundai robotjai is fel lesznek készítve az otthoni feladatokra. Samsung is erre fog elindulni.
Amúgy meg a Boston Dynamics-ot nem pont a Hyundai vette meg? -
btprg
senior tag
Miért kell a világ minden erőforrását minden ilyen felhájpolt baromságba belenyomni? Coin, elektromos autó, "AI"... Aztán pár év múlva kiderül, hogy nem is úgy kéne mégse, vagy van hatékonyabb módszer is, és akkor megy a kukába a több millió darab videokártya, chip, akkumulátor. Közben meg mindenki fizeti a milliárdosok hisztijének az árát.
-
adamklark
senior tag
pénz valós fejlesztésekre azért marad?
-
Szerintem onnan, hogy elkezdik terelni az embereket a fizetős modellek felé. Gemini free már használhatatlan...
Majd ha minden AI slop generátor fizetős lesz, akkor kiderül, h mekkora a valós igény erre. Lesz, ami túléli (amik nyújtanak is valamit), lesz ami beépül az ilyen-olyan programokba, a többi meg eltűnik... csak ezt a pár évet kell kihúzni horror ram, SSD, VGA, telefon, stb... árakkal. -
jerry311
nagyúr
Megterules...

Amikor az nVidia AI cegbe fektet penzt, amibol az AI ceg nVidia kartyakat vasarol...
Lufi ez inkabb nem valami befektetes, ami megterul.
A kerdes, hogy honnan fog indulni az osszeomlas. -
Esetleg egy ram gyárba is önthetne lóvét valaki, megköszönnénk.
AI mit mond arra, hogy ddr4-et szeretnék a ddr5 lapban használni, kellene egy bekötési rajz
-
Van egy határozott érzésem, hogy a Samu a Tesla után megy. Robotika - orvosi tevékenységek - ipar.
Már nem a klasszikus termékeké a főszerep.
Várhatóan a Tesla a kocsikat leépíti és pozicionálja. A robottaxik egykaptafa lesznek és nem kell jelentős márkaidentítással rendelkezniük.
Szóval nem a mobil lesz itt a jövő. A jelenlegi fejlesztés már nem a kiemelkedőség volt hanem csupán igazítás a mobilon. Egyedül a speciális kijelző a jelentőségteljes újdonság. -
Jólvan. Gondolom arra már nem marad keret, hogy a kamerán érdemben fejlesszenek, vagy hogy ne kelljen időnként kivenni / szétbarmolni valami korábban jól működő funkciót.
A dolog jó oldala, hogy legalább nem érzem a késztetést, hogy pár évente új telefont vegyek... -
Fotelman
csendes tag
Azon gondolkodtam, hogy a jelenlegi geopolitikai játszmában miért költenek ekkor összegeket a koreaiak ai fejlesztésre... Lehet nem látom át, de majd jön valaki aki elmondja, de ha az enrgia ellátásuk közel 90%-ban behozatalra szorul, a saját nyersanyag ellátásuk közel 0% mindent venniük kell, akkor pár év múlva mit fognak csinálni? Kinek és mit fognak gyártani ha nem lesz miből, és mivel?
-
tms+
senior tag
Jó lenne akkor ha már a magyar nyelvvel is kezdenének valamit. Ja meg használhatnának modern hardveres egységeket is, mert bőven van lemaradásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ddr4-es am5 when